Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsYliopistojalkapallon voittajat ja häviäjät Viikko 11: Baylor, Kirk Ferentz huipulla, Texas, Florida...

Yliopistojalkapallon voittajat ja häviäjät Viikko 11: Baylor, Kirk Ferentz huipulla, Texas, Florida kiusallista


Georgia oli tarpeeksi armollinen tehdäkseen seitsemän Tennessee-pistettä avaushallinnassa. Se ilahdutti Neyland Stadiumin yleisöä ennen kuin se teki 41-10 loppupelin ajan.

Ohion osavaltion rikos väheni 59:llä Purduelle. Boilermakers eliminoi nopeasti kaikki toivonsa vähentää Big Ten -kilpailijoiden määrää.

New Mexico State voitti Alabaman. Michigan selvisi Penn Statea vastaan. Marylandilla ei ollut ongelmia Michigan State -tähti juoksija Kenneth Walker II:n kanssa

Lauantai oli menestys kaikille College Footballin pudotuspelien tärkeimmille kilpailijoille, paitsi yhtä: Baylor voitti pelinrakentaja Caleb Williamsin ja voitti Oklahoman 27-14. Tämä pudotti Soonersin kilpailusta kansallisista semifinaaleista.

Oklahoma, joka on kärsinyt tappion ja kohtaa vielä kaksi kovaa peliä marraskuussa College Footballissa, on tällä viikolla yliopistojalkapallon suurimpien häviäjien ja voittajien listan kärjessä.

VOITTAJAT

Baylor

Baylorin puolustus toipui nöyryyttävästä pettymyksestä viime viikon tappiossa TCU:lle ja piti OU:n vain 260 jaardissa, Soonersin huonoin suoritus hyökkäyksessä yli kymmeneen vuoteen. Sillä välin Baylorin hyökkäys hallitsi tempoa 296 jaardilla, ja kaksi pelaajaa – aliarvostettu juoksija Abram Smith ja pelinrakentaja Gerry Bohanon – rikkoivat 100 jaardin rajan. Big 12 -kilpailu on järkyttynyt ja tämä tappio avaa oven Bearsin polulle kohti konferenssin mestaruutta useiden tiebreakingin kautta.

Michigan

Nämä ovat pelit, jotka Michigan on hävinnyt viime aikoina. Johtava Penn State voitoin 16-4 neljännellä neljänneksellä. Wolverines luopui pelin tasoittamisesta, kahden pisteen muunnoksesta ja haparoi syvälle alueelleen. Michigan jäi jälkeen lukemin 17-14, kun jäljellä oli vain kuusi minuuttia. Mutta Michigan vastasi pelinrakentaja Cade McNamaran 47 jaardin touchdown-syötöllä tiukkapäähän Erick Allille ja pysyy mukana pudotuspeleissä, kun peli kilpailevaa Ohio Statea vastaan ​​uhkaa marraskuun lopussa.

Ohion osavaltio

Buckeyes pudotti 45 pistettä ensimmäisellä puoliskolla ja sivuutti Purduen yrityksen kolmannen suuren järkytyksestä konferenssipelissä, kun viime viikon Nebraskan voitossa räjähtänyt rikos murtautui läpi neljällä 20 tai useamman jaardin maalilla. Pelinrakentaja CJ Pelinrakentaja CJ Kun hyökkäys on jälleen kunnossa, huomio kääntyy nyt puolustukseen, joka oli noussut syyskuun alimmasta pisteestä, mutta luovutti 481 jaardia 6,8 jaardilla per peli.

Kirk Ferentz

Voitto 27-22 Minnesotaa vastaan ​​toi Iowan valmentaja Kirk Ferentzille 500 000 dollaria, jonka hän saa, kun he voittavat kahdeksan peräkkäistä peliä. Ferentzillä on nyt 600 000 dollarin arvosta kenttäbonuksia tällä kaudella 100 000 dollarin bonuksen lisäksi kulhopelin voitosta. Bonusrahojen kerääminen on Iowan pitkäaikaisen valmentajan vuotuinen asia: 5 miljoonan dollarin peruskorvausta tienaava Ferentz on kerännyt 4,775 miljoonaa dollaria bonuksia kauden 2015 alusta lähtien.

Mark Stoops

Mark Stoops, kentuckylainen valmentaja, on toinen, joka ansaitsee pelin. Wildcatsin 34-17 voiton Vanderbiltiä vastaan ​​Stoops saa automaattisesti yhden vuoden jatkosopimuksen, joka käynnistyy, kun Wildcats voittaa vähintään seitsemän peliä, mukaan lukien kulhot. Tämä pidennys pitää hänet kentällä 30. kesäkuuta 2027 asti. Stoops ansaitsee tällä kaudella 5,25 miljoonaa dollaria, ja hänellä on sopimuksen mukaan 250 000 dollarin vuosittainen palkankorotus. Hänen sopimuksensa lisävuoden on määrä alkaa 30. kesäkuuta 2026. Hänen palkkansa tuolta lisävuodelta on 6,5 miljoonaa dollaria. Koska hän saisi 75 % sopimuksensa jäljellä olevista rahoista, jos hänet irtisanottaisiin ilman syytä, lisävuoden taattu arvo on 4,875 miljoonaa dollaria.

SMU

SMU:n Tanner Mordecai heitti kolme touchdownia ilman sieppausta. Voitto katkaisi kahden pelin tappioputken ja katkaisi kahden pelin tappioputken. Ensi viikonlopun ratkaiseva American Athletic Conference -ottelu lyömätöntä Cincinnatia vastaan ​​oli aivan nurkan takana. Jotta Bearcats olisi neljän parhaan joukossa pudotuspeleissä, heidän on voitettava vahvempaa kilpailua vastaan.

Notre Dame

Voitossa, jossa irlantilaiset käyttivät hyväkseen pelinrakentaja Brennan Armstrongin poissaoloa Virginiassa, irlantilaiset voittivat Cavaliersin 28-3. Tämä nostaa Irlannin ennätyksen 9-1. Siitä on muodostumassa Brian Kellyn menestynein valmennuskausi. Kaikista puutteistaan ​​huolimatta Notre Dame näyttää olevan lukkiutunut uudenvuoden kuudennen tarjouksen suhteen. Jos Cincinnati voittaa runkosarjan, neljän parhaan rikkominen ei ole vaikeaa.

LOSTERIT

Texas

Texas maksoi yli 24 miljoonaa dollaria Tom Hermanin ja hänen henkilökuntansa karkottamiselle, maksoi vielä 34,2 miljoonaa dollaria palkatakseen Steve Sarkisianin ja onnistui silti häviämään jatkoajalla 57-56 Kansasille, mikä muutti voiton kahden pisteen ensimmäisessä lisäkehyksessä. , ja melkein kaikki nauravat syvään Longhornsin kustannuksella. Tämä tekee viisi tappiota putkeen debyyttikautensa kuumalle penkille jättävälle Sarkisianille, ja piilee epäilys, että UT ei ole tänään yhtään parempi viime talven valmentajan vaihdolle. Kansasin menetystä olisi helppo kutsua herätyshuutoksi. Mutta se on kyseenalaista.

Texas A&M

A&M oli ollut yksi collegejalkapallon kuumimmista joukkueista yli kuukauden ajan, jonka aloitti Alabaman järkytys, joka nuoresti Aggiesin kauden. Tappio 29-19 Ole Missille on tuskallista kautta linjan: A&M ei ole enää SEC Westin yhdistelmässä, selvästikin eliminoitu pudotuspeleistä – nuo ​​kertoimet olivat jo parhaimmillaan rajalla – ja ehkä jopa huonossa kunnossa uudenvuoden osalta. Kuusi kulhoa riippuen siitä, miten asiat etenevät divisioonassa seuraavan kahden viikon aikana.

LSU

LSU:n 16-13 voitto Arkansasista Baton Rougessa tarkoittaa, että se on edessään ensimmäinen tappiollinen kausi sitten vuoden 1999. Nyt 4-6, Tigers saa Louisiana-Monroen kotona ensi lauantaina ennen kuin hän ottaa A&M:n vastaan ​​5-7-maalin välttämiseksi. LSU hävisi Razorbacksille pienimmällä mahdollisella tavalla. LSU saavutti 308 jaardia tänä vuonna, mikä on vasta 7. kerta, kun Tigers ei saavuttanut 380 jaardia. Muistatko, kun tämä joukkue oli FBS:n räjähtävimmän hyökkäyksen koti? Se oli vasta kaksi kautta sitten.

Florida

Gators luovutti 530 jaardia hyökkäystä ja 52 pistettä Samfordille – ja se on Samford, ei Pac-12:n Stanford tai edes Stamford, Connecticutin toiseksi suurin kaupunki väkiluvultaan. Ollakseni rehellinen, sillä ei ole väliä, että Florida voitti 70-52 ja sai 717 jaardia. Jalkapallon mestaruussarjan ja sen valmentajan Dan Mullenin viimeisin hämmennys on salattu jalkapallon MM-alaosastosta. Tämä seuraa Etelä-Carolinan seitsemän päivää aiemmin kokemaa kauheaa menetystä.

Oklahoma

Baylorin tappion myötä Oklahoman pudotuspelimahdollisuudet tuhoutuivat mahdollisesti. Tulevina viikkoina saattaa kuitenkin syntyä tarpeeksi kaaosta, jotta Sooners pääsisi neljän parhaan joukkoon 13-1 ja Big 12:een. Konferenssin mestaruus säilyy pelissä, vaikka se vaatisi Iowa Staten, Oklahoma Staten ja mahdollisesti Cowboysin lyömistä uudelleen. Valitettavasti Baylorille hävinnyt joukkue ei hallitse liigaa. Se on valtava takaisku Soonersille sekä nuorelle pelinrakentajalle Caleb Williamsille, joka ensimmäistä kertaa tulokaskaudellaan näytti menevän alas.

Auburn

Auburn johti 28-3 ensimmäisen jakson lopussa, mutta teki maalin uudelleen Mississippi Statelle vasta vajaat 2 minuuttia jäljellä. He hävisivät 43-34. Tämä tappio tarkoittaa käytännössä sitä, että Tigersillä on nyt SEC West Alabamassa. Se vie osan tämän vuoden hypetystä Iron Bowlista. Kilpailu tulee edelleen olemaan katsottava televisio-ohjelma. Auburn luovutti 75 jaardin, 75 jaardin, 98 jaardin, 72 jaardin, 55 jaardin ja 45 jaardin touchdown-ajoja otettuaan 25 pisteen johdon. Lauantaille tulevan maan tarkin syöttäjä Mississippi Staten Will Rogers suoritti 44/55 yrityksestä 415 jaardia ja kuusi tulosta.

Miami, Florida).

Kolmen peräkkäisen voiton jälkeen tätä joukkuetta ja valmentaja Manny Diazia ympäröivä optimismi ja hyväntahtoisuus pyyhkäisivät pois tappiolla Florida Statelle. Hurricanes kärsi myöhään pelin romahtamisesta, kun se hävisi Florida Statelle 31-28. Florida State teki voittomaalin 26 sekunnissa. Rangaistuspotkujen, kierrosten ja viimeisen ajon klovninäytöksen välissä tämä tappio tyhjentää kaiken viimeisen kolmen viikon aikana kehittyneen liikearvon ja asettaa Diazin takaisin kuumalle penkille.

Lähde: USAToday.com

Post Yliopistojalkapallon voittajat ja häviäjät Viikko 11: Baylor, Kirk Ferentz huipulla, Texas, Florida, kiusallinen appeared first on News Daily.Source: https://philippinenewsdaily.com/winners-and-losers-in-college-football-week-11-baylor-kirk-ferentz-at-the-top-texas-florida-embarrassing/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments