Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsYhdysvalloissa juhlitaan 760 000 koronaviruksen aiheuttamaa kuolemaa; tapausten määrä useissa osavaltioissa...

Yhdysvalloissa juhlitaan 760 000 koronaviruksen aiheuttamaa kuolemaa; tapausten määrä useissa osavaltioissa on kasvussa; loma voi nähdä uuden nousun. COVID-19-päivitykset


Kun Yhdysvallat ohittaa perjantaina 760 000 COVID-19-kuoleman, maa siirtyy pandemian epävarmaan vaiheeseen. Lomakauden lähestyessä ja mahdollisten jyrkkien nousujen myötä

Vermont asetti torstaina ennätystapausten määrän ja 23 osavaltiota raportoi lisääntyvistä tapauksista Johns Hopkinsin yliopiston tietojen USA TODAY -analyysin mukaan.

“Delta ja heikentynyt immuniteetti – näiden kahden yhdistelmä on vetänyt meidät takaisin”, sanoi Washingtonin yliopiston terveysmetriikkatieteen professori Ali Mokdad. “Tämä virus pysyy kanssamme pitkään, pitkään.”

Asiantuntijoiden mukaan kiitospäivä ja joululoma voivat olla uusi buumi. Tämä johtuu siitä, että maskien käyttö on vähentynyt ja ihmiset kerääntyvät juhla-aterioiden ja perhejuhlien ympärille pöytiin, joskus ilman naamioita. COVID-19 on virus, joka viihtyy kuivassa, viileässä ilmassa. Sisätiloihin kokoontuvat ihmiset levittävät sitä erityisen todennäköisesti, vaikka heillä ei olisikaan naamioita.

Jopa ihmisille, jotka seuraavat tapauksia, voi kuitenkin olla vaikea tietää, minne virus kulkee.

“On vaikea tietää, mitä tästä viruksesta seuraavaksi tulee”, sanoi Linsey Marr, Virginia Techin tutkija, joka tutkii koronaviruksen ilmateitse leviämistä. ”Luulimme tietävämme, mutta delta yllätti meidät todella. Ajattelimme, että rokote auttaisi lopettamaan tämän, mutta asiat jatkuvat edelleen.

Samaan aikaan Euroopassa tapaukset nousivat yli 10 prosenttia viime viikolla, kun Maailman terveysjärjestö sanoi, että maanosa oli “takaisin pandemian keskuksessa”.

Koska useissa maissa ei ole rajoituksia, jotkut maat voivat harkita tiukempia sosiaalisia rajoituksia. Alankomaiden hallituksen odotetaan yleisesti ilmoittavan osittaisesta sulkemisesta perjantaina, Itävalta harkitsee rokottamattomien ihmisten sulkemista ja Tanska otti uudelleen käyttöön digitaalisen passin, joka osoittaa rokotustilan päästäkseen ravintoloihin, baareihin ja suuriin ulkotapahtumiin. Terveysasiantuntijat kuitenkin toivovat, että rokotteiden ja paremman terapian yhdistelmä tekee Euroopan maista paremman aseman aiempiin epidemioihin verrattuna.

“Luulen, että ihmisten lukitsemisen aika koteihinsa on ohi, koska meillä on nyt työkalut COVIDin hallintaan – testaus, rokotteet ja lääkkeet”, Edinburghin yliopiston globaalin kansanterveyden johtaja Devi Sridhar sanoi. “Joten toivon, että ihmiset tekevät ne asiat, jotka heidän on tehtävä, kuten pukeutuvat naamioon.”

Tuoreimmat uutiset löydät myös täältä:

Presidentti Joe Biden aikoo nimittää entisen komissaarin Robert Califfin elintarvike- ja lääkeviraston johtajaksi. USA TODAY sai tiedon asiasta tuntevilta lähteiltä ja Associated Pressiltä.

Johnson & Johnson ilmoitti perjantaina hajoavansa kahteen yritykseen ja erottavansa vähittäismyyntiliiketoimintansa reseptilääkkeistä ja lääkinnällisistä laitteista.

Viisi ihmistä – kaksi California Highway Patrol -virkailijaa ja kolme Golden Gate Bridge -sillan työntekijää loukkaantui katumaasturin törmäyksessä katulakaisukoneeseen San Franciscon sillalla järjestetyn rokotusten vastaisen mielenosoituksen aikana.

► Elintarvike- ja lääkevirasto sanoi, että yli 2,2 miljoonaa australialaisen valmistajan Ellumen COVID-19-kotitestiä palautetaan, koska vääriä positiivisia tuloksia ei voida hyväksyä.

► Coloradon kuvernööri Jared Polis allekirjoitti torstaina toimeenpanomääräyksen, jonka mukaan kaikki 18-vuotiaat tai sitä vanhemmat asukkaat voivat saada COVID-19-tehosterokotteen kansallisista suosituksista poiketen.

► Uuden tutkimuksen mukaan lähes 50 % yhdysvaltalaisista työntekijöistä sanoo, että he vaatisivat jopa 5 %:n palkanleikkauksen jatkaakseen etätyötä ainakin osa-aikaisesti pandemian jälkeen.

"

Source: https://philippinenewsdaily.com/us-celebrates-760000-deaths-from-coronavirus-the-number-of-cases-in-several-states-is-rising-holiday-could-see-a-new-surge-covid-19-updates/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments