Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsYhdysvallat haastaa Uberin oikeuteen vammaisten syrjivistä odotusmaksuista

Yhdysvallat haastaa Uberin oikeuteen vammaisten syrjivistä odotusmaksuista


Liittovaltion hallituksen myöntämä UberIt on syrjivä käytäntö, joka perii kuljettajilta maksuja siitä, että heidän on odotettava päästäkseen matkustajia ajoneuvoonsa.

Uberin odotusaikamaksut alkavat kahdessa minuutissa kuljettajan saapumisen jälkeen, ja niitä veloitetaan, kunnes auto aloittaa matkansa. Uber otti maksun käyttöön joissakin kaupungeissa oikeusministeriön mukaan huhtikuussa 2016. Lopulta ne levisivät kaikkiin 50 osavaltioon.

Uberin kanne nostettiin keskiviikkona Yhdysvaltain Pohjois-Kalifornian käräjäoikeuteen. Oikeusministeriö väittää, että Uber on rikkonut amerikkalaisten vammaisten lakia. Se ei onnistunut muuttamaan maksujaan mukautumaan vammaisiin, jotka tarvitsevat enemmän aikaa Uberin ajamiseen.

Uber veloitti viivästyksestä maksun, vaikka se tiesi, että se oli vammaisuuteen perustuvaa.

Uber ilmoitti keskiviikkona käyvänsä aktiivisia neuvotteluja oikeusministeriön kanssa ja oli järkyttynyt ja pettynyt oikeudenkäynnistä.

“Kaikilta ajajilta veloitetaan odotusaikamaksuja korvatakseen kuljettajia kahden minuutin odotuksen jälkeen, mutta niitä ei koskaan tarkoitettu ajajille, jotka ovat valmiina nimetyssä noutopaikassa mutta tarvitsevat enemmän aikaa päästäkseen autoon”, Uber sanoi lausunnossaan.

Uber ilmoitti, että sen politiikkana oli korvata vammaisten ratsastajien odotusaikamaksut, jos he ilmoittavat asiasta yritykselle. Uber ilmoitti viime viikolla, että kaikki vammaiset matkustajat saavat automaattisesti vapautuksen maksuista.

Yhtiön mukaan ratsastajat maksavat odotusajasta keskimäärin alle 60 senttiä.

“Olemme pohjimmiltaan eri mieltä siitä, että käytäntömme rikkovat ADA:ta, ja jatkamme tuotteiden parantamista tukeakseen kaikkien kykyä liikkua helposti yhteisöissään”, Uber sanoi.

Kantaja haastaa Uberin oikeuteen muuttaakseen käytäntöään ja junankuljettajia ja henkilökuntaa. Se haluaa myös maksaa rahallisia vahingonkorvauksia ihmisille, jotka maksoivat odotusaikamaksuja, jotka rikkoivat ADA:ta. Uberin on myös maksettava siviilioikeudellisia seuraamuksia.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post USA haastaa Uberin oikeuteen vammaisten syrjivistä odotusmaksuista ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/u-s-sues-uber-for-discriminatory-wait-fees-against-disabled-people/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments