Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsViranomaisten mukaan Jashyah Moore, kadonnut NJ-teini, juoksi karkuun ja vältti etsinnät ennen...

Viranomaisten mukaan Jashyah Moore, kadonnut NJ-teini, juoksi karkuun ja vältti etsinnät ennen kuin hän pääsi NYC:hen.


EAST ORANGE, NJ – Jashyah Moore, 14-vuotias tyttö New Jerseystä, joka oli ollut kadoksissa lähes kuukauden ajan, kunnes hänet löydettiin turvassa New York Citystä, juoksi karkuun ja vältti löytämistä, kun hänen yhteisönsä ja useat virastot tekivät etsintöjä. hänelle Pohjois-Jerseyn alueella, viranomaiset sanoivat.

Mies, jota viranomaiset kuvailivat “hyväksi samarialaiseksi”, tunnisti lopulta Mooren hänen asuessaan turvakodissa Brooklynissa, Essexin piirikunnan syyttäjä Theodore Stephens sanoi perjantaiaamuna.

Stephens kertoi, että Moore oli ollut useissa paikoissa New Jerseyssä ollessaan poissa, ja myös muualla.

“Ilmeisesti tämä oli erittäin sitkeä ja kekseliäs nuori nainen”, Stephens sanoi Mooren kyvystä selviytyä omillaan useita viikkoja ilman tunnettua rahalähdettä.

Olemmeko viidennessä COVID-19 aallossa? Asiantuntijat pelkäävät, että kutsumme sitä yksinkertaisesti “talveksi”.

Moore oli muuttanut ulkonäköään viikkoina ennen lähtöään. Stephens kysyi Moorelta, oliko hän kadonnut lapsi. Moore kielsi sen ensin, mutta sitten hän myöntyi.

Mooren kotoa lähtemisen syitä tutkitaan parhaillaan.

Lainvalvontaviranomaiset tapaavat Mooren äidin Jaimen myöhemmin perjantaina selvittääkseen, miksi tyttö saattoi lähteä kotoa.

Stephens ei pystynyt vahvistamaan Mooren motivaatiota juoksemiseen, mutta he vakuuttivat heille, että tämä olisi heidän jatkuvan tutkimuksensa keskipiste.

Moore on edelleen piirikunnan syyttäjänviraston ja New Jerseyn lastensuojelu- ja pysyvyysministeriön huostassa.

Moore katosi mentyään East Orangeen 15. lokakuuta hakemaan kadonnutta maksukorttia.

Viikkoja kestäneiden etsintöjen jälkeen East Orangen poliisi teki yhteistyötä Orangen, Essexin piirikunnan sheriffin ja syyttäjänvirastojen sekä New Jerseyn osavaltion poliisin sekä FBI:n kanssa, joka oli kiinnostunut tapauksesta, koska se sai kansallista kattavuutta, ja jotkut yhteisö vetoaa saman laajan huomion saamiseen äskettäin kadonneelle 22-vuotiaalle Gabby Petitolle, joka löydettiin kuolleena kuristettuna syyskuussa.

Seuraa Nicholas Katzbanin Twitteriä @nicholaskatzban

Tutkitaan:USA TODAYn “Behind the Blue Wall” -sarjassa nähdään Whistleblower, jonka poliisiliitto irtisanoi.

AstroworldTravis Scott sanoi, ettei hän tiennyt mitä tapahtui. Astroworldin asianajaja väittää, että kyseessä oli “systeeminen romahdus”

Lähde: USAToday.com

Viesti Viranomaisten mukaan Jashyah Moore, kadonnut NJ-teini, juoksi karkuun ja vältti etsinnät ennen kuin hän pääsi NYC:hen. ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssä.

Source: https://philippinenewsdaily.com/officials-say-jashyah-moore-the-missing-nj-teenager-ran-off-and-evaded-searches-before-being-located-in-nyc/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments