Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsViraalinen video näyttää Teyana Taylorin keskeyttävän konsertin hädässä olevan fanin yli

Viraalinen video näyttää Teyana Taylorin keskeyttävän konsertin hädässä olevan fanin yli


Teyana Taylor näyttää ryhtyvän ylimääräisiin varotoimiin konserteissaan viime viikolla Travis Scottin Astroworld-festivaaleilla tapahtuneen kohtalokkaan yleisöihastuksen jälkeen.

Kuvamateriaali Taylorin esiintymisestä Los Angelesissa maanantaina näyttää, kuinka R&B-laulaja keskeyttää esityksen, kun naisfani näyttää olevan hädässä. Videon latasi TikTokin käyttäjä @valeriewango Keskiviikko-iltapäivän päätyttyä sivua oli katsottu yli 18 miljoonaa kertaa.

“Onko hän mielestäsi kunnossa?” Taylor kysyy yleisöltä, kuten alla olevasta videosta näkyy. “Tuo hänet tänne. Onko hän kunnossa? Emme tee sitä. Älä viitsi.”

@valeriewango

Hänen jäähyväiskiertueensa ei ollut hänen yrittäessään saada tapausta. #teyanataylor #astroworld #crowd #crowdsurge #travis

♬ alkuperäinen ääni – val

toinen klippiVartija siirsi konserttivieraan paikalta toiselle, joka oli erotettu joukosta esteellä.

“Olen jäämässä eläkkeelle. Et aio haastaa minua oikeuteen, kulta”, Taylor virnisti, kun kävi selväksi, että nainen ei loukkaantunut vakavasti. “Varmistamme, että olemme hyviä.”

Taylor, joka on tällä hetkellä Last Rose Petal… Farewell Tour -kiertueella, ei maininnut Scottia nimellä. Mutta hänen eleSe on tulkittu laajasti vastauksena tappavaan kaaokseen, joka puhkesi räppärin esiintymisen aikana Astroworld-festivaaleilla Houstonissa.

Kahdeksan 14–27-vuotiasta ihmistä joutui äkillisen noin 50 000 hengen väkijoukon lavalle nousseen uhriin. Lisäksi 25 henkilöä vietiin sairaalaan. mukaan lukien 9-vuotias.

Scott sanoi lauantaina lausunnossaan olevansa “täysin tuhoutunut” tapahtumien mukaan, ja on sittemmin sitoutunut kattamaan uhrien hautauskulut. Tilaisuudessa oli yli 12 henkilöä. nosti kanteet Scottia, Live Nationia ja muita festivaalin järjestäjiä vastaan, vaikka muusikon roolista yleisön kiihottamisessa sinä iltana on edelleen kysymyksiä.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Viral Video Shows Teyana Taylor keskeytti konsertin fanin hädässä ilmestyi ensin Breaking Newsissa.

Source: https://gt-ride.com/viral-video-shows-teyana-taylor-halting-concert-over-fan-in-distress/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments