Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsVideolla näkyy, kuinka Zac Stacy hakkaa entistä tyttöystävää Floridassa, entistä NFL:n juoksijaa

Videolla näkyy, kuinka Zac Stacy hakkaa entistä tyttöystävää Floridassa, entistä NFL:n juoksijaa


Entinen NFL:n juoksija Zac Stacy, 30, on pidätetty Floridassa.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun valvontavideo osoitti Stacyn hakkaavan ex-tyttöystäväänsä heidän 5 kuukauden ikäisen poikansa edessä, USA TODAY Sportsin saaman pidätystodistuksen mukaan. Tietojen mukaan Floridan Oaklandin poliisilaitos antoi pidätysmääräyksen keskiviikkona.

Stacya syytetään törkeästä pahoinpitelystä (suuri ruumiinvamma) ja rikollisesta pahuudesta (alle 1 000 dollaria), ja hänet tuomittiin vankilaan torstaina Orange Countyn vankeusosaston tietojen mukaan.

Tarkempia tietoja hänen pidätyksestään ei ollut heti saatavilla perjantaiaamuna.

POLIISI: Stacy haluaa olla ex-tyttöystävänsä kanssa nähtyään videon.

Videolla näkyy väitetty pahoinpitely

Valoilmoituksen mukaan Oaklandin poliisi vastasi uhrin kotiin iltapäivällä 13. marraskuuta, missä poliisi havaitsi, että hän “näytti olevan emotionaalisesti järkyttynyt kyyneleet silmissään”.

Valakirjassa todettiin, että uhrin paita oli repeytynyt, hänellä oli ruokaa hiuksissaan, suuri taulutelevisio kaatui ja rikkoutui, ruokaa oli hajallaan lattialle ja vauvan pompputuoli oli kaatunut ja rikki.

TMZ julkaisi videon väitetystä tapauksesta aiemmin tällä viikolla. Valoilmoituksen mukaan video on peräisin kotona olevien naisten valvontajärjestelmästä.

Shawn Dozier, Oaklandin poliisilaitoksen etsivä, ilmoitti valaehtoisessa lausunnossaan katsoneensa valvontamateriaalia, joka osoitti väitetyn kiistan.

Dozier kertoi, että Stacy löi uhria kahdesti selkään tuntemattomalla esineellä suljetulla nyrkillä. Dozierin valaehtoisen todistuksen mukaan uhria lyötiin kahdesti selkään Stacyn nyrkillä.

‘HÄIRITTÄVÄ’:Clark Lean kommentit entisen Vanderbilt Football RB Zac Sacyn videoon

Stacyn oli määrä toimia lähettiläänä tulevassa TransPerfect Music City Bowlissa, joka katkaisi suhteet häneen videon ilmestymisen jälkeen. Clark Lea Vanderbiltistä sai tiedon uutisesta torstaina.

Lea kertoi olleensa tietoinen häiritsevistä videoleikkeistä. Tuomitsemme jyrkästi perheväkivallan. Tätä käytöstä ei voida hyväksyä yhteiskunnassa, ja olen lopettanut sen. Se on häiritsevää.”

Stacy pelasi kolme kautta NFL:ssä vuosina 2013–2015 ja pelasi keväällä 2019 Alliance of American Footballin Memphis Expressissä.

Tennessealaiset yrittivät ottaa Stacyyn yhteyttä torstaina, mutta tuloksetta.

USA TODAY ja Mike Organ osallistuivat myös tähän raporttiin.

Lähde: USAToday.com

Viesti Video näyttää Zac Stacyn hakkaavan entisen tyttöystävän Floridassa, entinen NFL:n juoksija ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssä.Source: https://philippinenewsdaily.com/video-shows-zac-stacy-beating-an-ex-girlfriend-in-florida-former-nfl-running-back/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments