Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsVeteraanit saavat ilmaista ruokaa monissa paikoissa. IHOP, Denny's, Wendy's, Applebee's ja...

Veteraanit saavat ilmaista ruokaa monissa paikoissa. IHOP, Denny’s, Wendy’s, Applebee’s ja paljon muuta.


Ravintolat tervehtivät veteraaneja ja aktiivisessa palveluksessa olevia sotilaita torstaina tarjoamalla ilmaisia ​​aterioita, herkkuja ja erikoisalennuksia veteraanipäivänä osoittaakseen arvostusta maan puolesta uhrautuneita kohtaan.

Vaaditaan sotilastodistus tai todistus palveluksesta. Jotkut yritykset antavat virkapukuisten työntekijöiden näyttää henkilöllisyytensä. Vastuuvapauspapereita, VA-kortteja ja veteraanijärjestön jäsenkortteja voidaan käyttää myös palvelun todistamiseen useimmissa yrityksissä.

Veteraanipäivä on päivä, jolloin Saksa ja liittolaiset allekirjoittivat vuonna 1918 sopimuksen ensimmäisen maailmansodan vihollisuuksien lopettamisesta. Taistelut päättyivät 11. kuun 11. päivän 11. tunnin kuluttua veteraaniasioiden ministeriön mukaan. Vuonna 1919 se tunnustettiin ensimmäisen kerran virallisesti aselepopäiväksi.

►Säästä paremmin, kuluta paremmin: Saat neuvoja ja vinkkejä suoraan sähköpostiisi Rekisteröidy tästä

Suurin osa alennuksista on voimassa vain liittovaltion lomalla osallistuvissa paikoissa valtakunnallisesti, ja useimmat koskevat veteraaneja ja aktiivisia armeijaa.

Joitakin poikkeuksia voidaan soveltaa, ja tarjous voi vaihdella alueittain. Erikoistarjoukset muista tarkistaa lähimmästä ravintolastasi.

►Veteraanipäivän alennukset 2021:Walgreens, Kohls ja Staples: hiustenleikkaus ilmaiseksi sekä tarjous autopesustasi

►Eläinlääkärien verkkoalennukset:Neljäkymmentäkahdeksan jälleenmyyjää tarjoavat veteraanipäivän alennuksia aktiivisille ja veteraaneille sotilashenkilöstölle

Outback Veterans Day -tarjous: Ilmainen Bloomin’ Onion ja paljon muuta

Outback Steakhouse jakaa sotilasveteraaneille ja aktiiviselle henkilökunnalle ilmaisen Bloomin’ Onion- ja Coca-Cola -tuotteen torstaina.

Ketju tarjoaa myös 10 % alennuksen palveluhenkilöstölle, palomiehille ja poliiseille, joilla on voimassa oleva liittovaltion tai osavaltion henkilöllisyystodistus.

Oliivipuutarhan veteraanipäivä: Ilmainen ateria

Olive Garden kertoi USA TODAY:lle tarjoavansa veteraaneille ja aktiivisessa palveluksessa oleville armeijalle ilmaisen pääruoan torstaina valitulta menulta. Tarjous voidaan ottaa vain vastaan.

Yhdysvaltain veteraaniasiainministeriön verkkosivuston mukaan asepalvelusta vaaditaan todiste, ja pääruokiin kuuluu leipäpuikkoja ja keittoa tai talosalaattia.

Buffalo Wild Wings -veteraanipäivä 2021: Hanki ilmaisia ​​siipiä ja perunoita

Buffalo Wild Wings antaa entisille ja nykyisille asevoimien jäsenille ilmaisen 10 luuttoman siipien ja perunoiden tilauksen.

Tarjous koskee vain noutoa tai ruokailua. Todiste palvelusta on esitettävä. Vain yksi henkilö voi käyttää tätä sopimusta.

►Veteraanipäivä 2021:Mitkä kellonajat ovat auki ja mitkä ovat kiinni torstaina?

►Ovatko osakkeet kauppaa veteraanipäivänä? Tässä on joitain muita aiheeseen liittyviä artikkeleita:Nämä ovat rahoitusmarkkinat, jotka pysyvät auki tai kiinni tämän loman aikana.

Texas Roadhouse Veterans Day: Ilmaiset illalliskupongit

Texas Roadhouse jakaa illallisseteleitä ravintolan parkkipaikoilla torstaina klo 11-14. Veterans Affairs -sivuston mukaan veteraanit ja aktiiviset armeijat “voivat lunastaa illallissetelit ravintolan avautuessa illalliselle toukokuuhun asti. 30, 2022.”

Dunkin'illa on ilmainen Veteraanipäivä 2021.

Dunkin’ Veterans Day -tarjous: Ilmainen munkki

Torstaina Dunkin’ antaa veteraaneille ja armeijan aktiivisille jäsenille ilmaisia ​​munkkeja missä tahansa osallistuvassa ravintolassa valtakunnallisesti. Ilmainen munkki on saatavilla vain myymälästä, eikä sitä tarvitse ostaa.

Niin kauan kuin tavaraa riittää, enintään yksi vieras rajaa kohden. Henkilöllisyystodistusta ei vaadita pienellä tekstillä.

IHOP-veteraanipäivä: Hanki ilmaisia ​​pannukakkuja

IHOP tarjoaa ilmaisia ​​pannukakkuja sotilaseläinlääkäreille joka torstai. Valikossa on kaksi rajoitetun ajan valikkokohtaa, joita voidaan käyttää.

Punaiset, valkoiset, siniset pannukakut ja pannukakkuyhdistelmä ovat saatavilla veteraaneille torstaina klo 7-19. Sinun on esitettävä todiste asepalveluksesta tai henkilöllisyystodistuksesta.

►Ilmainen kiitospäivä-illallinen:Ibotta tarjoaa ilmaisia ​​kiitospäivän kiinnityksiä ja alennuksia Walmartissa

Starbucksin veteraanipäivä: maksuton kahvi

Starbucks tarjoaa veteraanipäivän erikoistorstaina veteraaneille, armeijan puolisoille ja huoltohenkilöstölle. He voivat saada ilmaisen korkean 12 unssin kuuman haudutetun kahvin osallistuvissa yhdysvaltalaisissa paikoissa.

Kampanja on tarkoitettu kahvila- ja autotilauksille, ja se on rajoitettu yhteen per asiakas.

Kahvijättiläinen sanoo lahjoittavansa 25 senttiä jokaisesta torstaina valtakunnallisesti myydystä kupillista kuumaa kahvia armeijan voittoa tavoitteleville järjestöille Team Red, White & Blue ja Headstrong tukemaan sotilasyhteisöjen mielenterveyttä ja sotilasyhteisöjen hyvinvointia.

►’All I Want for Christmas…’ on ruokaa? Tämä on:Mariah Carey ja McDonald’s tarjoavat “Mariah Menu” 12 päivän ilmaista jouluruokaa

►Starbucksin lomajuomat:Tämä alkaa näyttää enemmän Red Cup -kaudelta. Starbucks Holiday juomat ovat palanneet uuden Iced Sugar Cookie Almondmilk Latten kanssa

Starbucksin Veterans Day -ilmainen kahvitarjous on tarkoitettu veteraaneille, asevelvollisille ja sotilaspuolisoille.

Krispy Kreme -veteraanipäivätarjous: Ilmainen munkki tai kahvi

Krispy Kreme tarjoaa kaksi ilmaista herkkua veteraaneille torstaina. Veteraani voi valita erilaisista munkkeista ja saada joko kuuman tai kylmän pienihaudutetun kahvin.

Tässä kampanjassa on enintään 1, ja se on saatavilla vain kulkuväylissä ja kaupoissa.

Etkö ole veteraani? Voit silti saada ilmaislahjan. Voimassa olevalla COVID-19-rokotuskortilla saat ilmaisen lasitetun donitsin 31. joulukuuta asti kortin näyttämisestä.

Wawa tarjoaa ilmaista kahvia veteraanipäivänä

Wawan vuotuinen veteraanipäivän ilmaisbiisi on veteraaneille, aktiivisille armeijan jäsenille ja heidän perheilleen Torstai: Ilmainen kuuma kahvi missä tahansa koossa.

Lähikauppaketjulla on yli 940 toimipistettä Pennsylvaniassa, New Jerseyssä, Delawaressa, Marylandissa, Virginiassa, Floridassa ja Washington DC:ssä.

Wawa jakaa kahvia joka tiistai tästä hetkestä loppuun asti. Uudet jäsenet voivat rekisteröityä osoitteessa Wawarewards.com.

Veteraanipäivä: Lisää ilmaista kahvia aktiivisille ja eläkkeellä oleville sotilashenkilöille

  • Biggby Kahvi Kaikille sotilashenkilöstölle, aktiivisille tai eläkkeellä henkilöllisyydellä: Ilmainen 16 unssin valinnainen juoma
  • Caribou-kahvi:Pieni kuppi kahvia on ilmainen aktiivisille ja eläkkeellä oleville sotilashenkilöille, veteraaneille ja heidän perheilleen torstaina. Tilauksen yhteydessä kysy erikoistarjous.
  • Caseyn sekatavarakauppa Jokainen palveluksen jäsen, nykyinen ja entinen, saa ilmaisen kupin kahvia torstaina. USA TODAY:n ei tarvitse todistaa palvelua, ja Casey’s sanoi, että kahvisopimus tehdään kunniajärjestelmällä.
  • EG Amerikka Ilmaista kahvia kaikenkokoisille (kuuma tai jää) aktiivisille armeijalle ja veteraaneille kaikissa paikoissa, mukaan lukien Cumberland Farms, Tom Thumb, Turkey Hill, Quik Stop, Kwik Stop, Minit Mart, Certified Oil, Fastrac Café ja Loaf N Jug. Sinun ei tarvitse ostaa mitään.
  • PJ:n kahviHanki ilmainen 12 unssin kuppi kylmää kahvia tai kuumaa tippaa torstaina
  • Scooter’s Coffee: Ilmainen kuuma, jäinen tai sekoitettu juoma veteraaneille torstaina.

Dennyn veteraanipäivä 2021: Ilmainen Grand Slam

Denny’s Veterans Day -tarjous on saatavilla torstaina klo 5.00 asti. Voit saada “Build Your Own Grand Slam” -aterian aktiiviselle tai ei-aktiiviselle sotilashenkilöstölle, jos sinulla on voimassa oleva sotilaskortti/DD 214. Tuntien välillä voi olla pientä vaihtelua.

Denny’s sanoi myös, että se järjestää toisen vuotuisen “Heroes Tour” -kiertueen, jossa se toimittaa ilmaisia ​​lämpimiä aterioita veteraaneille ja aktiiviselle armeijalle Mobile Relief Diner -ravintolansa kautta. Twitter on ilmoittanut paikat ja päivämäärät. @DennysMRD

Applebee’s: Ilmaiset ateriat veteraanipäivänä

Applebee’s Neighborhood Grill & Bar tarjoaa 14. vuotta aktiivisille armeijalle, veteraaneille, reserveille ja kansalliskaartille ilmaisen torstai-aterian erikoismenulta, jossa on todiste asepalveluksesta. Tämä tarjous on saatavilla vain yli 1 500 ravintolassa eri puolilla maata, ja aukioloajat vaihtelevat sijainnin mukaan.

Ketju kertoi lehdistötiedotteessaan, että se antaa “näille erityisvieraille” myös 5 dollarin palautuskortin, joka voidaan lunastaa ruokailuun, matkaan tai toimitukseen kolmen viikon kuluessa.

Kampanjan hienon tekstin mukaan juomat ja juomarahat eivät sisälly hintaan, ja yksi ateria on rajoitettu per Yhdysvaltain veteraani tai aktiivinen armeija.

Wendy’s tarjoaa ilmaisen aamiaisen veteraanipäivään

Wendy’s tarjoaa aamiaisyhdistelmän veteraaneille ja armeijalle torstaina klo 6.30-10.30. Aukioloajat voivat muuttua paikasta riippuen.

Voimassa oleva sotilaskortti tai Veterans Advantage -kortti vaaditaan. Tarjouksen voi lunastaa ravintoloissa tai autolla.

Sheetzin veteraanipäivän erikoistarjoukset: vaihto, juoma ja autonpesu maksutta

Sheetz tarjoaa muutaman VetSource: https://philippinenewsdaily.com/veterans-get-free-food-at-many-places-ihop-dennys-wendys-applebees-and-more/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments