Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsValkoinen talo pilkkaa "aktiivista mielikuvitusta", jonka mukaan Trump harjoittaa edelleen ulkopolitiikkaa

Valkoinen talo pilkkaa “aktiivista mielikuvitusta”, jonka mukaan Trump harjoittaa edelleen ulkopolitiikkaa


Valkoinen talo Entisen presidentin erottuaan hän korjasi nopeasti ennätyksen torstaina Donald Trump väitti lähettäneensä “lähettiläslähettilään” Kosovon ja Serbian rajalle.

“Hyvin aktiivisen mielikuvituksensa ulkopuolella Donald Trump ei ole enää presidentti eikä hänellä ole Yhdysvaltoja edustavia lähettiläitä”, Valkoisen talon virkamies kertoi. Toimittajat.

Valtti julkaisi lausunnon Aiemmin väittäen, että hänen “lähettilässuurlähettiläänsä” Richard Grenell, entinen suurlähettiläs ja uskollinen liittolainen, oli vieraillut maissa torstaina korostaakseen hänen hallintonsa vuonna 2020 välittämää talouden normalisointisopimusta.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Trump tai hänen liittolaisensa toimivat ikään kuin hän toimisi jonkinlaisena varjopresidenttinä. Hänen jatkuva kieltämisensä ja harhaluulonsa hänen vuoden 2020 vaalitappiostaan ​​ovat ulottuneet siihen pisteeseen, että hän on kuulemma jatkanut “hallituksen” kokousten pitämistä, vaikka on epäselvää, kuka niihin on osallistunut.

Entinen Valkoisen talon kansliapäällikkö Mark MeadowsHän ja Trump kertoivat heinäkuussa keskustelleensa nimeämättömien “hallituksen jäsenten” kanssa ja kuvaillen Trumpia “täysin sitoutuneena, erittäin keskittyneenä ja tehtäviensä hoitamiseen jäävänä presidenttinä”.

Grenell oli Trumpin hallinnon Saksan-suurlähettiläs vuosina 2018–2020 ennen kuin hänestä tuli presidentin erityislähettilään Serbian ja Kosovon rauhanneuvotteluissa. Vuonna 2020 hänet nimitettiin kansallisen tiedustelupalvelun vt. johtajaksi.

Trump toimi presidenttikautensa aikana. moitti Obaman hallinnon ulkoministeri John Kerryä “mahdollisesti laittomaksi varjodiplomatiaksi” kutsumansa suorittamisesta, kun hän tapasi vuonna 2018 ulkomaisia ​​viranomaisia ​​yrittäessään pelastaa Iranin ydinsopimuksen.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Valkoinen talo pilkkaa “aktiivista mielikuvitusta”, jonka mukaan Trump harjoittaa edelleen ulkopolitiikkaa, ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.

Source: https://gt-ride.com/white-house-mocks-active-imagination-that-trumps-still-conducting-foreign-policy/

gt-ride.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments