Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNews"Vaikea tietää, mitä on tulossa" virustapausten lisääntyessä monissa osavaltioissa: COVID-19-päivitykset

“Vaikea tietää, mitä on tulossa” virustapausten lisääntyessä monissa osavaltioissa: COVID-19-päivitykset


USA on nyt siirtymässä pandemian epävarmempaan vaiheeseen.

“On vaikea tietää, mitä tästä viruksesta seuraavaksi tulee”, sanoi Linsey Marr, Virginia Techin tutkija, joka tutkii koronaviruksen ilmateitse leviämistä. ”Luulimme tietävämme, mutta delta yllätti meidät todella. Ajattelimme, että rokote auttaisi lopettamaan tämän, mutta asiat jatkuvat edelleen.

Vermont asetti torstaina ennätystapausten määrän ja 23 osavaltiota raportoi lisääntyvistä tapauksista Johns Hopkinsin yliopiston tietojen USA TODAY -analyysin mukaan.

“Delta ja heikentynyt immuniteetti – näiden kahden yhdistelmä on vetänyt meidät takaisin”, sanoi Washingtonin yliopiston terveysmetriikkatieteen professori Ali Mokdad. “Tämä virus pysyy kanssamme pitkään, pitkään.”

Samaan aikaan Euroopassa tapaukset nousivat yli 10 prosenttia viime viikolla, kun Maailman terveysjärjestö sanoi, että maanosa oli “takaisin pandemian keskuksessa”.

Koska useissa maissa ei ole rajoituksia, jotkut maat voivat harkita tiukempia sosiaalisia rajoituksia. Alankomaiden hallituksen odotetaan yleisesti ilmoittavan osittaisesta sulkemisesta perjantaina, Itävalta harkitsee rokottamattomien ihmisten sulkemista ja Tanska otti uudelleen käyttöön digitaalisen passin, joka osoittaa rokotustilan päästäkseen ravintoloihin, baareihin ja suuriin ulkotapahtumiin. Terveysasiantuntijat kuitenkin toivovat, että rokotteiden ja paremman terapian yhdistelmä tekee Euroopan maista paremman aseman aiempiin epidemioihin verrattuna.

“Luulen, että ihmisten lukitsemisen aika koteihinsa on ohi, koska meillä on nyt työkalut COVIDin hallintaan – testaus, rokotteet ja lääkkeet”, Edinburghin yliopiston globaalin kansanterveyden johtaja Devi Sridhar sanoi. “Joten toivon, että ihmiset tekevät ne asiat, jotka heidän on tehtävä, kuten pukeutuvat naamioon.”

Uutisissa myös:

Presidentti Joe Biden aikoo nimittää entisen komissaarin Robert Califfin elintarvike- ja lääkeviraston johtajaksi, Associated Press ja Politico raportoivat perjantaina.

Johnson & Johnson ilmoitti perjantaina hajoavansa kahteen yritykseen ja erottavansa vähittäismyyntiliiketoimintansa reseptilääkkeistä ja lääkinnällisistä laitteista.

Viisi ihmistä – kaksi California Highway Patrol -virkailijaa ja kolme Golden Gate Bridge -sillan työntekijää loukkaantui katumaasturin törmäyksessä katulakaisukoneeseen San Franciscon sillalla järjestetyn rokotusten vastaisen mielenosoituksen aikana.

► Elintarvike- ja lääkevirasto sanoi, että yli 2,2 miljoonaa australialaisen valmistajan Ellumen COVID-19-kotitestiä palautetaan, koska vääriä positiivisia tuloksia ei voida hyväksyä.

► Coloradon kuvernööri Jared Polis allekirjoitti torstaina toimeenpanomääräyksen, jonka mukaan kaikki 18-vuotiaat tai sitä vanhemmat asukkaat voivat saada COVID-19-tehosterokotteen kansallisista suosituksista poiketen.

► Uuden tutkimuksen mukaan lähes 50 % yhdysvaltalaisista työntekijöistä sanoo, että he vaatisivat jopa 5 %:n palkanleikkauksen jatkaakseen etätyötä ainakin osa-aikaisesti pandemian jälkeen.

"

Source: https://philippinenewsdaily.com/hard-to-know-whats-coming-next-as-virus-cases-rise-in-many-states-covid-19-updates/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments