Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsUseimmissa osavaltioissa on uusia tartuntoja. Vetokutsuja 2,2 miljoonalle kotitestaukselle. NFL:n...

Useimmissa osavaltioissa on uusia tartuntoja. Vetokutsuja 2,2 miljoonalle kotitestaukselle. NFL:n pelaajalle annettiin rokote.


Uudet koronavirustartunnat lisääntyvät jälleen useimmissa osavaltioissa ensimmäistä kertaa kahteen kuukauteen, ja kuolemat lisääntyvät noin puolessa osavaltioista, paljastaa Johns Hopkinsin yliopiston tietojen USA TODAY -analyysi.

29 osavaltiossa tapauksia oli enemmän kuin edellisellä viikolla. Vain 12 osavaltiossa tapausmäärät lisääntyivät kuukausi sitten.

Nämä osavaltiot ovat enimmäkseen pohjoisessa, ja ne ovat raportoineet tartuntojen lisääntymisestä. Pohjoinen oli menestynyt paljon paremmin kesällä, kun deltavirus pyyhkäisi etelän syrjään. Vermontissa, joka oli johtava rokotus, on nyt ennätystapauksia. Florida, joka on kärsinyt eniten kuolleista osavaltioista 1. heinäkuuta jälkeen – 22 600 – raportoi nyt kaikkien osavaltioiden alhaisimman päivittäisen tapausmäärän henkeä kohti. Kolme jäljellä olevaa Floridan koulupiiriä, joissa on maskivaatimukset, poistavat ne.

Erittäin tarttuva deltavariantti alkoi vallita jopa sen jälkeen, kun rokotteet, jotka ovat tehokkaimpia ehkäisemään vakavia sairauksia ja kuolemaa, tulivat laajalti kaikkien aikuisten saataville. Nyt terveysviranomaiset kannustavat tehosterokotteita ja uusia rokotteita hyväksymään lapsille.

Mike Stucka

Myös uutisissa:

►Colorado laajentaa sairaaloiden kapasiteettia ja henkilöstöä koronaviruksen aiheuttaman sairaalahoitojen lisääntymisen vuoksi, mikä voi rikkoa ennätyksiä, kuvernööri Jared Polis sanoi.

Koronaviruskuolemien määrä kasvoi Euroopassa 10 % marraskuun ensimmäisellä viikolla edellisestä viikosta, kun taas uudet tapaukset lisääntyivät 7 %, raportoi Maailman terveysjärjestö. Maailmanlaajuisesti kuolemantapaukset vähenivät 4 prosenttia, kun taas uudet tapaukset lisääntyivät 1 prosenttia.

►Veteraanipäivän paraati, joka kutsuttiin kansakunnan ensimmäiseksi palaamaan Alabaman Birminghamin kaduille torstaina sen jälkeen, kun vuonna 2020 oli verkossa pandemian vuoksi. Veteraanien hallinto tunnustaa Birminghamin siitä, että se järjestettiin ensimmäisen kerran, kun sen otsikossa käytettiin termiä “Veteraanien päivä”, sen jälkeen, kun toisen maailmansodan veteraani Raymond Weeks järjesti “kansallisen veteraanipäivän” vuonna 1947.

►Stonecrest, Georgia, pormestari Jason Lary kiisti olevansa syyllistynyt salaliittoon, sähköpetokseen ja muihin syytteisiin, jotka liittyivät liittovaltion koronaviruksen avustusvarojen varastamista koskevaan suunnitelmaan. Puolustuslakimies Dwight Thomas sanoi kuitenkin, että Lary ei vastusta syytteitä.

"

Source: https://philippinenewsdaily.com/there-are-new-infections-in-the-majority-of-states-recalls-for-2-2-million-home-testing-a-vaccine-was-given-to-a-player-from-the-nfl/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments