Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsUhkattuaan vaarantaa republikaanisen lainsäätäjän hengen, mies pidätettiin, koska hänen väitetään yrittäneen tappaa...

Uhkattuaan vaarantaa republikaanisen lainsäätäjän hengen, mies pidätettiin, koska hänen väitetään yrittäneen tappaa hänet infrastruktuuriäänestyksessä.


New Yorkin Long Islandista kotoisin oleva mies pidätettiin keskiviikkona, kun hänen epäillään uhanneen Bidenin hallinnon infrastruktuuripaketin puolesta äänestäneen republikaanisen lainsäätäjän.

Kenneth Gasper (64) otettiin säilöön, koska RN.Y:n tasavaltaa Andrew Garbarinoa vastaan ​​ilmoitettiin puhelimitse. Nassaun piirikunnan poliisin lausunto.

Gasper “oli äärimmäisen järkyttynyt infrastruktuurilaskusta” ja vannoi: “Jos näen tuon äidin (ekspleitin) kadulla, tapan hänet”, rikosvalituksen mukaan Olemme häntä vastaan.

Rep. Marjorie Taylor Greene (R.Ga.), twiittasi Garbarino ja 12 muuta republikaania olivat “petureita” äänestäessään Infrastructure Investment and Jobs Actin puolesta. Tweet sisälsi myös näiden GOP:n lainsäätäjien puhelinnumerot.

Edustaja Andrew Garbarino (RNY) joutui hengenvaaralliseen uhkaukseen, koska hän äänesti infrastruktuurilakia koskevasta äänestyksestä.
Bill Clark Getty Imagesin kautta

“On hämmästyttävää, että ihmiset haluavat tappaa minut päällystämällä teitä ja puhdasta vettä”, Garbarino kertoi BuzzFeed Newsille.

Hän on myös korostanut asian vakavuutta ja sanonut, että hänen edustajainhuoneen kollegoidensa ja konservatiivisten asiantuntijoiden levittämä “väärätieto” on vaarantanut lainsäätäjät.

“On kongressin jäseniä, jotka keräävät varoja vääristä tiedoistaan ​​ja hyökkäävät meitä vastaan, ja se saa meidät saamaan tappouhkauksia”, hän kertoi The New York Postille.

Nassaun piirikunnan poliisipäällikkö Patrick Ryder sanoi perjantaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että hänen osastollaan on “nollatoleranssi tämän tyyppistä käyttäytymistä kohtaan kenenkään asukkaiden suhteen” viitaten tappouhkaukseen, The Long Island Press raportoi.

“Maailmassa, jossa elämme tänään, ilmastossa, joka on siellä, otamme nämä uhat erittäin vakavasti”, hän lisäsi.

Gasper pidätettiin torstaina syytettynä toisen asteen törkeästä häirinnästä. Hän kiisti syyllisyytensä Uhrille annettiin kirjallinen vapautus hänen tunnustamisestaan. Hänen oli pysyttävä poissa Garbarinosta ja henkilöstä, joka vastasi hänen puheluunsa.

John Rey (hänen asianajajansa) on kiistänyt väitteen, että Gasper uhkasi tappaa hänet.

“Ken on tavallinen amerikkalainen, joka loukkaantui, kun poliitikko Garbarinosta tuli yhdessä yössä demokraatti ja hän äänesti Kenin mielestä maamme tuhoamisen puolesta”, Ray sanoi paikallisen ABC Newsin tytäryhtiön mukaan.

Gasper palaa oikeuteen tämän kuun loppupuolella.

Myös monet muut GOP:n lainsäätäjät ovat mukana. ilmoitti saaneensa vihamielisiä puheluita Infrastruktuurilakiäänestyksestä lähtien tappouhkauksia on tehty

J. Thomas Manger on Yhdysvaltain Capitol Policen päällikkö. kertoi Associated Pressille, että hänen osastonsa sai tuhansia uhkauksia lainsäätäjiä kohtaan syyskuussa verrattuna vain muutama vuosikymmen sitten. Hänen mukaansa viranomaiset vastaavat tänä vuonna lähes 9 000 kongressiedustajia vastaan ​​tehtyyn uhkaukseen.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Uhkattuaan vaarantaa republikaanisen lainsäätäjän hengen, mies pidätettiin väitetysti yrittäneen tappaa hänet infrastruktuuriäänestyksen vuoksi appeared first on Breaking News.Source: https://gt-ride.com/after-threatening-to-endanger-the-life-of-a-republican-lawmaker-a-man-was-arrested-for-allegedly-attempting-to-kill-him-over-infrastructure-votes/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments