Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsTyövoimapulan jatkuessa yritysten robottitilaukset lisääntyvät

Työvoimapulan jatkuessa yritysten robottitilaukset lisääntyvät


Pohjois-Amerikan robottitilaukset ovat kaikkien aikojen korkeimmillaan, kun Yhdysvaltain talous kamppailee selviytyäkseen pandemian aiheuttamasta työvoimapulasta.

Robotiikan, tekoälyn ja muun teknologian organisaatioita edustavan järjestön Association for Advancing Automation (A3) tietojen mukaan tilausten kokonaismäärä oli tänä vuonna lähes 29 000 ja arvo 1,48 miljardia dollaria.

Kaupparyhmän mukaan tilaukset ovat lisääntyneet 37 % edelliseen vuoteen verrattuna.

“Koska työvoimapula tuotanto-, logistiikka- ja käytännöllisesti katsoen kaikilla toimialoilla on, kaiken kokoiset yritykset kääntyvät yhä enemmän robotiikkaan ja automaatioon pysyäkseen tuottavina ja kilpailukykyisinä”, sanoi Jeff Burnstein, A3:n johtaja, lausunnossaan.

►(Ohja)pyörän keksiminen uudelleen:Teslan Elon Musk luo uudenlaisen ikeen pyörälleen

►Lomaostokset:Miksi eBay ja Facebook tulisi sisällyttää lomaostosmatkoille?

A3.com-sivuston mukaan pohjoisamerikkalaiset yritykset tilasivat 9 928 robotiikkaa kolmannella neljänneksellä 513 miljoonan dollarin arvosta. Tämä on viidenneksi korkein arvo ja kolmanneksi korkein tilaus koskaan.

Great Resignation -tapahtumassa ennätysmäärä amerikkalaisia ​​jätti työnsä tämän vuoden Great Resignationissa saadakseen paremman korvauksen.

Bureau of Labor Statisticsin työpaikkakyselyn ja työvoiman vaihtuvuuden tutkimuksen mukaan ennätysmäärä 4,4 miljoonaa amerikkalaista lopetti työnsä syyskuussa. BLS:n mukaan Yhdysvalloissa oli syyskuun lopussa 10,4 miljoonaa työpaikkaa.

Yritykset ovat myös pystyneet ratkaisemaan työvoimapulaa tekoälyn avulla. Esimerkiksi Starbucks automatisoi varaston seurannan ja useammat kaupat tarjoavat itsekassalle.

Lisääntynyt automatisointitrendi saattaa vaarantaa miljoonat yhdysvaltalaiset työntekijät. McKinsey Global Instituten vuoden 2017 raportissa todettiin, että automaatio voi johtaa jopa 73 miljoonan Yhdysvaltain työmahdollisuuden tuhoutumiseen vuoteen 2030 mennessä.

USA TODAY:n Nathan Bomey, Paul Davidson ja Associated Press osallistuivat tähän raporttiin. Seuraa Brett Molinaa Twitterin kautta @brettmolina23.

Lähde: USAToday.com

Post Työvoimapulan jatkuessa yritysten robottitilaukset lisääntyvät, ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssä.

Source: https://philippinenewsdaily.com/as-labor-shortages-persist-robot-orders-from-companies-increase/

philippinenewsdaily.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments