Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsTwitterin käyttäjät nauravat DC Reporterin ilkivaltasegmentin yli

Twitterin käyttäjät nauravat DC Reporterin ilkivaltasegmentin yli


Twitterin käyttäjät hämmästyivät dramaattisesta tarinasta Washington DC:ssä kokeneesta uutistoimittajasta.

NBC4:n Pat Collins meni kentälle tällä viikolla sukeltaakseen syvälle identiteettivirheen tapaukseen. Naisen autoa ilkivallaksi joutui joku, joka oli ilmeisesti erittäin vihainen Mike-nimiselle huijaajalle.

Veteraani Nedra Brantley kertoi havainneensa vaurionSunnuntaina hän ajoi punaisella Mitsubishi Outlander Sportilla. “Mike on huijari”, lukevat ruiskumaalatut viestit auton konepellistä ja sivuista. Sivupeilit irrotettiin ja etu- ja takatuulilasit vaurioituivat.

“Mike, Mike, Mike, Mike, Mike”, Collins sanoi arvioidessaan vahinkoa. “Katso mitä olet tehnyt. En tiedä kuka olet. En tiedä missä olet. Mutta saatat haluta muuttaa tapojasi tai vaihtaa nimeäsi.”

Puhuessaan Brantleylle Collins kysyi: “Onko nimesi Mike? Tunnetko ketään, jonka nimi on Mike? Tunnetko ketään nimeltä Mike?”

Hän sanoi “ei kaikille” hämmentyneenä uhrina. Hän oli helpottunut sanoessaan, että hänellä oli vakuutus.

Se levisi viruksena ja keräsi yli miljoona katselukertaa. Twitterissä katsojat eivät saaneet siitä tarpeekseen, sillä MSNBC:n Joy Reid meni niin pitkälle, että hän piti intohimoisesta tarinankerrontatyylistään tunnetun toimittajan “kansalliseksi aarteeksi”.

Useat fanit ja paikalliset DC:n asukkaat sanoivat olevansa iloisia siitä, että Collinsin hilpeys levisi ympäri maata.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments