Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsTuomaristo kuulee syytettyjen hätäpuhelut kuukausia ennen Ahmaud Arberyn ampumista

Tuomaristo kuulee syytettyjen hätäpuhelut kuukausia ennen Ahmaud Arberyn ampumista


Puolustusasianajaja Franklin Hogue ja syyttäjä Linda Dunikoski keskustelevat tiistaina ennen Greg McMichaelin (hänen poikansa Travis McMichaelin) ja William “Roddien”, Bryanin (naapuri) oikeudenkäyntiä. Oikeudenkäynti on käynnissä Glynnin piirikunnan oikeustalossa. Kolmea valkoista miestä, jotka kaikki ovat mustia, tuomitaan murhasta ja muista Ahmaudin surmaamiseen liittyvistä rikoksista. Hänet ammuttiin ja jahdattiin 23.2.2020.
Stephen B. Morton Associated Pressin kautta

Ahmaud Arberyn syytettyjen murhaajien oikeudenkäynnin neljäntenä päivänä syyttäjät soittivat Gregory ja Travis McMichaelin 911-puhelut kuukausia ennen 23. helmikuuta 2020 Brunswickissa Georgiassa tapahtuvaa kuolemaan johtavaa ampumista.

Cara Richardson (Glynn County 911 -keskuksen toiminnan koordinaattori) astui todistajaosastoon keskiviikkona. Richardson muistutti McMichaelin puheluissa esittämät syytökset heinäkuussa 2019.

Vaikka miehet eivät mainitse Arberyn nimeä, heidän antamansa kuvaukset sopivat mieheen, jonka he myöhemmin ampuivat alas, ja puolustus on osoittanut puhelut todisteeksi siitä, että McMichaelit yrittivät vain saada aikaan “kansalaisen pidätyksen” epäillyn varkaan suhteen.

Gregory McMichaelia, hänen poikaansa Travisia ja McMichaeleja seuranneen ja ampumisen kuvaaneen asukkaan William “Roddie” Bryania syytetään ilkeästä murhasta, törkeästä murhasta, törkeästä pahoinpitelystä, kidnappauksesta ja rikollisesta yrityksestä tehdä väärää vankeutta. liittovaltion viharikossyytteinä. Murha tapahtui Glynnin piirikunnassa.

Gregory McMichael, joka ajoi kuorma-autoa ampumisen aikaan ja soitti hätänumeroon ilmoittaakseen tapauksesta, on ensimmäinen syyttäjien tekemä äänite.

“Katua pitkin juoksee musta mies”, McMichael sanoo kiihkeästi. McMichael keskeyttää puhelun operaattorin ja kysyy häneltä, missä he sijaitsevat Satilla Shoresissa.

”En tiedä, millä kadulla olemme”, vanhin McMichael vastaa. Sitten hän on kuullut huutavan Arberylle: ”Lopeta, hemmetti! Lopettaa!”

McMichael huutaa, kun operaattori yrittää määrittää hänen tarkan sijaintinsa. “Hei? Herra, kuinka voit? Herra, missä sinä olet?” kysyy operaattori.

Richardson ilmoitti johtavalle osavaltion syyttäjälle Linda Dunikoskelle, että McMichael ei vastannut.

Ahmaud Arberyn isä, Marcus Arbery, keskus, ja hänen asianajajansa Benjamin Crump lähtivät Glynnin piirikunnan oikeussalista Greg McMichaelin ja hänen poikansa Travis McMichaelin ja naapurin Williamin oikeudenkäynnin aikana tiistaina. "Roddie" Bryan, Brunswick, Georgia.

Ahmaud Arberyn isä Marcus Arbery ja Benjamin Crump lähtevät Glynnin oikeussalista osallistuakseen Greg McMichaelin (vasemmalla) ja Travis McMichaelin (oikealla) oikeudenkäyntiin Brunswickissa, Georgiassa.
Stephen B. Morton Associated Pressin kautta

Dunikoski soitti sitten aikaisempaa, 13.7.2019 alkanutta puhelua, jossa McMichael ilmoittaa olevansa eläkkeellä oleva piirisyyttäjänviraston päätutkija ja pyytää saada puhua esimiehen kanssa. Hän antaa yhteysnumeronsa ja kotiosoitteensa ja kertoo operaattorille, että naapurustossa on tapahtunut useita “murtoja”.

“Meillä on tällä alueella paljon murtoja, automurtoja. Ja poikani ja minä löysimme juuri miehen”, Gregory McMichael sanoo viitaten Travis McMichaeliin. “Uskomme, että hän saattaa asua Bluff Creek -sillan alla. Otimme juuri yhteyttä häneen, todella hämärän näköiseen mieheen ja on mahdollista, että hän on se, joka on murtautunut kaikkiin näihin autoihin täällä.

Tammikuun 1. päivänä 2020 soittanut Travis McMichael kertoi, että hänen kuorma-autostaan ​​oli viety ase. “Tarvitsen poliisin, minun on tehtävä ilmoitus varastetusta pistoolista”, hän sanoo.

Helmikuun 11. päivänä, vain 12 päivää ennen Arberyn murhaa, Travis McMichael kertoi hätänumeron operaattorille, että hän oli istunut talossaan katsomassa kodin rakennustyömaa kadun toisella puolella, kun hän huomasi miehen. Naapurustossa oli tapahtunut “ryöstöjen sarja”, hän sanoi, ja hän kuvaili miestä “mustaksi mieheksi punaisessa T-paidassa ja valkoisissa shortseissa”, noin 6 jalkaa pitkä.

“Kun käännyin ympäri, hän lähti juoksemaan taloon”, Travis McMichael sanoi ja lisäsi, että mies kurkoi taskuunsa, mutta hän ei tiennyt, oliko mies aseistettu. Hän neuvoi hätäpalveluja olemaan “tietoinen” tästä ja jätti yhteysnumeron.

Saman puhelun aikana Travis McMichael kertoi, että hän ja useat muut naapurit olivat alueella ja että mies yritti “liipiä pensaan taakse”. Sitten hän totesi, että hänen aseensa oli varastettu 1. tammikuuta ja ettei hän ollut koskaan nähnyt miestä naapurustossa aiemmin.

Arberyn kuolema herätti kuukausien kansallisen raivoa ja protesteja suurissa kaupungeissa vuonna 2020. Torstaina oikeudenkäynti jatkuu. Syyttäjän odotetaan jatkavan todistajien kutsumista.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Jury kuulee syytettyjen hätäpuhelut kuukausia ennen Ahmaud Arberyn ampumista appeared first on Breaking News.



Source: https://gt-ride.com/jury-hears-911-calls-defendants-made-in-the-months-before-ahmaud-arberys-shooting/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments