Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsTuomari Kyle Rittenhousen oikeudenkäynnissä kutsuttiin oudosta vitsistä "aasialaista ruokaa"

Tuomari Kyle Rittenhousen oikeudenkäynnissä kutsuttiin oudosta vitsistä “aasialaista ruokaa”


Tuomari on vastuussa Kyle RittenhousestaVitsi tehtiin torstaina Kenoshassa (Wisconsin) murhaoikeudenkäynnin aikana. Kriitikot kritisoivat sitä rasistisena, sopimattomana ja aasialaisten kustannuksella.

“Toivon, että aasialaista ruokaa ei ole tulossa… ei ole yhdessä noista Long Beach Harborin veneistä”, tuomari Bruce Schroeder sanoi tuomioistuimen valmistautuessa lykkäämään lounasta, mikä ilmeisesti viittasi toimitusketjun ruuhkaan Kaliforniassa. portti.

Leike katsottiin lähes 2 000 000 kertaa torstai-iltana.

John C. Yang (toiminnanjohtaja, Asian Americans Advancing Justice), Aasian-amerikkalaisten kansalaisoikeuksia ja ihmisvapauksia puolustava ryhmä totesi, että huomautuksen oli tarkoitus olla vain vitsi aasialaisista ja aasialaisamerikkalaisista.

“Ehkä minun pitäisi kehua häntä siitä, että hän ei sanonut “itämaista ruokaa”, Yang twiittasi. “Kokeilussa, jolla on selvästi rotuvaikutuksia, ei vähempää. Ei todellakaan kunnossa.”

Toiset sanoivat, että kommentin vaikutuksena oli, että aasialaisista kulttuureista peräisin oleva ruoka tulee veneellä. Los Angeles ja Long Beach eivät pysty käsittelemään suuria määriä tuontitavaroita Aasiasta.

Eric Feigl-Ding on tunnettu kansanterveystieteilijä, joka oli myös maahanmuuttaja Aasiasta. Hän sanoi, että kommentit olivat rasistisia ja tarpeettomia. “Hän olisi voinut vain sanoa, että lounas oli myöhässä”, hän twiittasi.

Schroeder on ollut valokeilassa keskiviikon dramaattisen oikeudenkäynnin jälkeen, jonka aikana hän varoitti vihaisesti syyttäjää ja jossain vaiheessa joutui hiljentämään matkapuhelimensa sen jälkeen, kun se soitti hänen soittoäänensä “God Bless the USA”, konservatiivisissa poliittisissa piireissä suosittu kappale, joka on ollut suosittu. Käytettiin sisääntulolauluna Donald Trumpin mielenosoituksissa.

Hän myös nousi otsikoihin ennen oikeudenkäyntiä, kun hän pani täytäntöön pitkäaikaisen sääntönsä, jonka mukaan syyttäjät eivät voi kutsua ihmisiä “uhreiksi” valamiehistön edessä. He saivat kuitenkin kutsua Rittenhousen ampumia ihmisiä “ryöstelijöiksi” tai “sytyttäjiksi”, hän päätti.

Rittenhouse on 18-vuotias, ja häntä syytetään murhasta kahden Black Lives Matter -mielenosoittajan kuolemasta Kenoshassa. Rittenhouse oli tuolloin vain 17-vuotias. Hän väittää toimineensa itsepuolustukseksi ampuessaan kahta ihmistä. Myös kolmas uhri loukkaantui.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Kyle Rittenhousen oikeudenkäynnin tuomari kutsuttiin outoon vitsiin “Aasialaisesta ruoasta” ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.

Source: https://gt-ride.com/judge-in-kyle-rittenhouse-trial-called-out-for-strange-joke-about-asian-food/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments