Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsTuomari kumosi Texasin koulunaamiomandaattien iskun kuvernööri GOP:iin

Tuomari kumosi Texasin koulunaamiomandaattien iskun kuvernööri GOP:iin


Keskiviikkona liittovaltion tuomari päätti Texasin kuvernöörin. Greg Abbotin naamiomandaattien käyttökielto kouluissa rikkoo amerikkalaisten vammaisten lakia, mikä tuo suuren voiton kannattajille, jotka nostivat kanteen republikaanikuvernöörin aggressiivisista pyrkimyksistä rajoittaa COVID-19-suojauksia.

Yhdysvaltain käräjäoikeuden tuomari Lee Yeakelin päätös uudistaa koulupiirien valtuudet määrätä maskivaltuutuksia koronaviruksen leviämisen keskellä, ja se estää osavaltion oikeusministeri Ken Paxtonia panemasta täytäntöön Abbottin kiistanalaista toimeenpanomääräystäHän antoi seuraavan heinäkuussa:

“COVID-19:n leviäminen aiheuttaa vielä suuremman riskin lapsille, joilla on erityisiä terveystarpeita”, Yeakel sanoi keskiviikkona Texas Tribunen mukaan. “Lapsilla, joilla on tietyt perussairaudet ja jotka saavat COVID-19-tartunnan, on todennäköisemmin vakavia akuutteja biologisia vaikutuksia ja he joutuvat menemään sairaalaan ja sairaalan teho-osastolle.”

Disability Rights Texas -ryhmä nosti elokuussa ensimmäisen liittovaltion kanteen Abbottin kieltoa vastaan ​​sanoen, että maskisääntöjen kielto vaarantaa vammaiset opiskelijat ja esti heiltä pääsyn julkiseen koulutukseen. Se väitti keskiviikkona, että kielto oli pätemätön. “innoissaan” tuomioistuimen päätöksestä

“Olemme kiitollisia siitä, että koulupiirit voivat nyt ryhtyä tarvittaviin toimiin suojellakseen näitä opiskelijoita”, ryhmän asianajaja Kym Davis Rogers sanoi lausunnossaan. “Kenenkään opiskelijan ei pitäisi pakottaa tekemään valintaa koulutuksen keskeyttämisestä tai terveytensä vaarantamisesta, eikä heidän tarvitse nyt tehdä niin.”

Washington Post raportoi, että päätöksellä voi olla kansallisia vaikutuksia. Myös muut osavaltiot ovat asettaneet samanlaisia ​​kieltoja COVID-19-ehkäisytoimenpiteille. Pandemiatapauksia on edelleen. alkoi nousta monissa osavaltioissa Nyt on jälleen kerran huoli siitä, että virus leviää ennen talvilomaa. Kuitenkin yhä useampi rokotetaan. Miljoonat alle 10-vuotiaat lapset ovat oikeutettuja rokottamiseen.

Abbott kohdistui aggressiivisesti turvatoimiin, joita Abbott omaksui monissa osavaltioissa, vaikka tappava deltavirus levisi muihin osavaltioihin. kieltää maskitoimeksiannot ja rokotevaatimuksetSe on. Koulupiirit eivät kuitenkaan huomioineet hänen määräyksiään, ja vaikka Texasin korkein oikeus salli heidän tehdä niin, oikeudenkäynnit olivat vireillä.

Paxton sanoi myöhemmin keskiviikkona, että hänen toimistonsa harkitsi “kaikkia laillisia keinoja riitauttaa tämä päätös”, ja sanoi olevansa “vahvasti” eri mieltä Yeakelin päätöksestä.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Texasin koulunaamiomandaattien kiellon kumoaa tuomari iskussa kuvernööri GOP:ssa appeared first on Breaking News.

Source: https://gt-ride.com/texas-ban-on-school-mask-mandates-is-overturned-by-judge-in-a-blow-to-governor-gop/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments