Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsTuomari hajottaa Britney Spearsin konservatorion 13 vuoden jälkeen

Tuomari hajottaa Britney Spearsin konservatorion 13 vuoden jälkeen


Kalifornian tuomari hajotti perjantaina Britney Spearsin konservatorion, mikä teki lopun laillisesta järjestelystä, joka asetti tiukat rajat hänen henkilökohtaisille ja taloudellisille vapauksilleen 13 vuodeksi.

Spears asetettiin konservatorioon vuonna 2008 sen jälkeen, kun iltapäivälehtien paparazzit vangisivat sarjan mielenterveysjaksoja, jotka olivat vainonneet laulajaa, silloista nuorta kahden lapsen äitiä.

Oikeudellinen järjestely koostui kahdesta osasta, jotka kattoivat hänen taloutensa ja hänen henkilönsä, mukaan lukien lääketieteelliset päätökset.

Tähän vuoteen asti Spears myönsi harvoin olevansa lukittu järjestelyyn, joka on yleensä varattu ihmisille, joilla on vakavia terveysongelmia ja työkyvyttömiä vanhuksia.

Suurimman osan konservaattorin kestosta hänen isänsä James “Jamie” Spears määrättiin hänen konservaattorikseen – mikä tarkoittaa, että hänellä oli viimeinen sana hänen aikataulustaan, kuinka usein hän sai tavata lapsiaan, mitä lomaa hän piti ja jopa mitä hän voisi. täytyy syödä tai juoda. Erään raportin mukaan Jamie Spearsin hallinta tyttärensä elämään ulottui jopa hänen keittiönkaappiensa väriin.

Viime viikolla toimitetuissa oikeudenkäynneissä Jamie Spears sanoi kannattavansa konservatorion lopettamista, mutta puolusti sen perustamista sanoen, että Britneyn suojelu oli “välttämätöntä sanan kaikissa merkityksissä” aikana, jolloin hänen “elämänsä oli sekasorrossa”.

Laulajan asianajajat jättivät 110-sivuisen asiakirjan, jossa hän pyysi tuomioistuinta syrjäyttämään hänen isänsä lokakuun lopulla saadakseen selville, kuinka tämä hallitsi julkkistytärtään. Äskettäinen New York Times -dokumentti väitti, että yksityinen turvayritys Jamie Spears, joka on palkannut valvomaan tyttärensä liikkeitä ja kommunikaatiota, meni niin pitkälle, että pystyi äänittämään hänen makuuhuoneensa – syytteen hänen isänsä kiistää. Hänen asianajajansa ovat johdonmukaisesti kiistäneet kaikki väärinkäytökset konservatoriokauden aikana.

Los Angelesin korkeimman oikeuden tuomarin Brenda Pennyn tämän viikon ratkaiseva päätös tuli alle viisi kuukautta sen jälkeen, kun Britney Spears tuomitsi konservatorion järkyttävillä sanoilla kuulemisessa, jota hän oli pyytänyt voidakseen puhua suoraan tuomarille.

Vaikka huolestuneet fanit olivat kritisoineet Spearsin konservatorisuutta useiden vuosien ajan, käyttämällä usein hashtagia #FreeBritney, kesäkuun lopun kuuleminen oli ensimmäinen kerta, kun Spears itse puhui avoimesti tilanteesta ja vahvisti heidän pelkonsa. Hän kutsui järjestelyä “väkivaltaiseksi” ja moitti perhettään ja asianajajia heidän osuudestaan ​​siinä.

“Olen kertonut maailmalle, että olen onnellinen ja kunnossa”, Spears sanoi tuolloin. “Olen traumatisoitunut. En ole onnellinen. En voi nukkua.”

Hän halveksi erityisesti isäänsä sanoessaan, että konservatorio “on sallinut isäni pilata elämäni”.

Sittemmin 2. joulukuuta 40 vuotta täyttävän Spearsin elämä on muuttunut dramaattisesti.

Penny antoi hänen palkata oman asianajajansa ensimmäistä kertaa, mikä toi viihdelakimies Mathew Rosengartin kuvaan. Rosengart lupasi välittömästi tehdä kaikkensa konservatorion hajottamiseksi.

Jamie Spears tyrmäsi aluksi tyttärensä itsenäisyyskampanjan, mutta lopulta taipui lisääntyvälle paineelle. Hänen asianajajansa jättivät hakemuksen konservatorion hajottamiseksi syyskuun alussa, vaikka he väittävät, että Jamie on koskaan ajanut tyttärensä etua. Lokakuuhun mennessä Penny oli erottanut Jamie Spearsin konservaattorin tehtävästä.

Britney Spearsin asianajajat sanovat, että hänen isänsä käytti asemaansa kerätäkseen miljoonia itselleen ja hänen uraansa johtaneille ihmisille. Jamie Spears ja laulajan äiti Lynn Spears vaativat edelleen tuomioistuinta vaatimaan heidän tyttärensä kattamaan heidän valtavat lakilaskunsa.

Britney Spears on alkanut puhua enemmän elämästään ja katkenneesta suhteestaan ​​perheeseensä sen jälkeen, kun hän oli kertonut mielipiteensä tänä kesänä.

Hän paljasti syyskuun puolivälissä, että hän oli kihloissa Sam Asgharin kanssa, poikaystävän kanssa, jonka hän tapasi neljä vuotta, kun tämä oli varatanssijana hänen kuvaamassa musiikkivideossaan. Spears väitti kesäkuussa, että hän halusi mennä naimisiin Asgharin kanssa ja saada lisää lapsia, mutta hänen konservaattorinsa vastustivat liittoa ja kieltäytyivät viemästä häntä lääkärin vastaanotolle poistamaan ehkäisyimplantti.

“Herra armahda perheeni sieluja, jos teen haastattelun!!!” Spears kirjoitti Instagramissa viime kuussa. Hän on ajoittain julkaissut ja sitten joskus poistanut kritiikkiä konservatoriota ja hänen perheenjäseniään kohtaan alustalla, jolla hänellä on noin 36 miljoonaa seuraajaa.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Tuomari hajottaa Britney Spearsin konservatorion 13 vuoden jälkeen appeared first on Breaking News.Source: https://gt-ride.com/judge-dissolves-britney-spears-conservatorship-after-13-years/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments