Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsTrumpin Valkoinen talo estää kriittiset COVID-varoitukset. Virkamiehet kertovat House Probelle

Trumpin Valkoinen talo estää kriittiset COVID-varoitukset. Virkamiehet kertovat House Probelle


Donald Trumpin hallinto puuttui asiaan useita kertoja estääkseen kriittisen tärkeät varoitukset yleisölle tautien torjunta- ja ehkäisykeskuksista alkaen. Kuten COVID-19:n huipputerveysviranomaiset kertoivat kongressin tutkijoille, että epidemia oli leviämässä ympäri kansakuntaa. Washington Postin perjantaina raportoimien uusien todistusten ja tietojen mukaan tämä on kongressin tutkijoiden mukaan.

Raivostunut Trump rajoitti välittömästi CDC:n virkamiesten esiintymistä tiedotusvälineissä sen jälkeen, kun viraston terveysasiantuntija tohtori Nancy MessonnierHän varoitti House Selectin alakomiteaa pandemiasta, että COVID-19 leviää pian.

“Tarkoituksenamme oli varmasti saada yleisön huomio”, Messonnier kertoi tutkijoille, mutta myöhemmin hän nuhteli varoituksesta, mukaan lukien silloinen terveys- ja henkilöstöministeri Alex Azar.

Pandemian edetessä ja huolimatta viraston lukuisista pyynnöistä CDC ei pitänyt tiedotustilaisuuksia 9. maaliskuuta ja 31. toukokuuta välisenä aikana viime vuonna.

Trump nimittää myös painostuksen virastoa muuttamaan viikoittaisia ​​sairastuvuus- ja kuolleisuusraporttejaan vastaamaan Valkoisen talon optimistisia viestejä COVID-19:stä, terveysviranomaiset sanoivat.

Valkoinen talo on julkaissut otteita tohtori Deborah Birxista, hän syytti Trumpin kiistanalaista Valkoisen talon neuvonantajaa Scott Atlasta Viime vuonna he työskentelivät vähentääkseen pääsyä COVID-19-testaukseen.

Trump valitti usein julkisesti, että Yhdysvaltain tilastot näyttivät huonoilta, koska liian monet testit paljastivat maan suuren tapausten määrän. Ongelmien minimoimiseksi Trump lopetti testaamisen.

“Jos lopetamme testauksen juuri nyt, meillä olisi hyvin vähän tapauksia, jos yhtään”, Trump vaati viime vuoden kesäkuussa.

Birx ilmoitti alikomitealle Atlasin vaikutuksesta CDC:n testaussuosituksiin 2 kuukautta myöhemmin. Ne suosittelivat, että ihmiset, joilla ei ole näkyviä oireita, suljetaan pois, vaikka he olisivatkin saaneet tartunnan.

“Tämä asiakirja johti vähemmän testaamiseen ja … vähemmän aggressiiviseen testaukseen niillä, joilla ei ollut oireita, joiden uskoin olevan ensisijainen syy varhaiseen yhteisön leviämiseen”, Birx kertoi tutkijoille.

Birx ilmoitti alivaliokunnan viime viikolla saamissa tiedoissa uskovansa, että COVID-19-kuolemien määrää olisi voitu leikata jopa 40 % Trumpin Valkoisen talon parempien päätösten ansiosta.

Trump kertoi Bob Woodwardille, Washington Postin toimittajalle, että hän tiesi, että COVID oli “tappavaa tavaraa”, hän kuitenkin vähätteli tätä riskiä yleisölle.

“Halusin aina vähätellä sitä”, Trump sanoi Woodwardille, toimittaja kertoi kirjassaan “Rage”. “Pidän siitä edelleen vähättelystä, koska en halua aiheuttaa paniikkia.”

Trump väitti, että Yhdysvalloissa raportoitiin vain 15 COVID-19-tapausta, jotka hänen mukaansa vähenisivät 15:een. Pian “lähellä nollaa”. Hän sanoi myös, että “ihmeen tavoin” virus “kadottaisi” ja onnitteli itseään “melko hyvästä työstä”.

Sen jälkeen 762 000 amerikkalaista on kuollut COVIDiin.

Katso lisää viimeisimmistä paljastuksista The Washington Postin artikkeli täällä edustajainhuoneen alakomitean tutkimuksesta

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Trumpin Valkoinen talo estää kriittiset COVID-varoitukset. Viranomaisten mukaan House Probe ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.

Source: https://gt-ride.com/trump-white-house-blocks-critical-covid-warnings-officials-tell-house-probe/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments