Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsTrump rohkaisi henkilökuntaa rikkomaan lakia, sanoo entinen lehdistösihteeri

Trump rohkaisi henkilökuntaa rikkomaan lakia, sanoo entinen lehdistösihteeri


Entinen presidentti Donald TrumpHän rohkaisi henkilökuntaa olemaan noudattamatta lakia. Hänen väliaikainen lehdistösihteeri Stephanie Grisham kertoi CNN:n Jim AcostaSamstagille

Grisham paljastettiin vain muutama päivä sen jälkeen, kun liittovaltion tutkintaraportti paljasti, että ainakin 13 entistä Trumpin virkamiestä rikkoi Hatch Actia yhdistämällä kampanjatehtävänsä ja hallituksen tehtävät.

He tekivät sen ilman seurauksia ja hallinnon hyväksynnällä osana “tahallista piittaamattomuutta Hatch Actiin”, joka estää virkamiehiä käyttämästä alustojaan vaikuttaakseen vaaleihin, Office of Special Counselin raportti päätti.

“Kun saimme Valkoisessa talossa Hatch Actin rikkomuksia, se oli kunniamerkki”, Grisham kertoi Acostalle.

“Se oli vitsi Valkoisessa talossa. Presidentillä oli tapana sanoa meille: ‘Tiedätkö, kuka on vastuussa Hatch Actista? Se olen minä, [so] mene eteenpäin, sano mitä haluat sanoa.”

Grisham uskoo, että Trump yrittää jatkuvasti pelotella edustajainhuoneen valiokuntaa, joka tutkii tammikuun 6. päivän kapinaa. Hän sanoi, että Trump tukee jatkossakin entisiä avustajia kieltäytyessään todistamaan haasteista.

Steve Bannon jätti hänen haasteensa huomiotta. Hän pitää nyt syytteensä kongressin rikollisesta halveksumisesta “kunniamerkkinä” ja käyttää sitä varainkeruussa, Grisham lisäsi.

Entinen Valkoisen talon kansliapäällikkö Mark Meadows rikkoi Hatch Actia röyhkeästi Valkoisen talon entinen vanhempi avustaja Jared KushnerEx-lehdistösihteeri Kayleigh McEnanyAide Kellyanne Conway Kertaluonteinen vanhempi politiikan neuvonantaja Stephen Miller.

“Kurin määräämättä jättäminen loi olosuhteet veronmaksajien rahoittaman kampanjakoneiston syntymiselle toimeenpanovallan ylemmissä osissa”, raportissa todettiin.

Käyttäytyminen paljasti Trumpin hallinnon “halukkuuden manipuloida hallituksen liiketoimintaa puoluepoliittisten päämäärien saavuttamiseksi”, se lisäsi.

Katso Grishamin koko haastattelu ylhäältä olevalta videolta. Klo 2.20 hänen kommentit Hatch Actista alkavat.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Trump rohkaisi henkilökuntaa rikkomaan lakia, sanoo entinen lehdistösihteeri ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/trump-encouraged-staff-to-break-the-law-says-former-press-secretary/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments