Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsTravis McMichael sanoo, että Ahmaud Arbery ei uhannut häntä kohtalokkaan takaa-ajon aikana

Travis McMichael sanoo, että Ahmaud Arbery ei uhannut häntä kohtalokkaan takaa-ajon aikana


Ristikuulustelun suoritti Linda Dunikoski Travis McMichaelille, vastaajalle, Brunswick Georgiassa.
Sean Rayford, Associated Pressin kautta

Travis McMichael oli yksi kolmesta valkoisesta miehestä, joita syytettiin Ahmaud Arberyn murhasta, todisti torstaina, ettei hän ollut missään uhattuna helmikuussa 2020 Arberyn kuolemaan päättyneen viiden minuutin takaa-ajon aikana.

McMichaelin todistus oli arpapeliä – ei siksi, että hänellä olisi mahdollisuus selittää lähes täysin valkoiselle tuomaristolle, mitä sinä päivänä tapahtui, kuten hän teki. keskiviikkoEi siksi, että se antoi hänelle mahdollisuuden vastata kysymyksiin. Ja syyttäjä Linda Dunikoski sai mahdollisesti haitallisen tunnustuksen torstaiaamun lausunnossa.

McMichael oli 35-vuotias ja näytti kiistävän väitteet, jotka hän ja Gregory esittivät poliisille pian murhan jälkeen. Nuorempi McMichael tarjosi myös joitain yksityiskohtia ampumisesta, joita ei ollut aiemmin julkistettu, mukaan lukien sen, että hän kertoi Arberyn poliisin olevan matkalla ja että hän “epäonnistui” antamaan tarkkoja lausuntoja poliisille välittömästi Arberyn tappamisen jälkeen.

Dunikoski kysyi McMichaelilta takaa-ajonsa yksityiskohdista. McMichaels kertoi jahtaneensa Arberyta, koska epäilivät hänen olleen osallisena ryöstöissä Brunswickin Satilla Shoresissa Georgiassa. He uskoivat myös, että hän olisi voinut varastaa läheisellä rakennustyömaalla.

Kaksi miestä ajoi Arberyta takaa aseilla aseistetussa lava-autossa. Toinen naapuri William Bryan oli myös mukana takaa-ajossa. Gregory McMichael huusi Arberylle, että tämä lopettaisi. Tämä voidaan kuulla hätäpuhelusta, jonka vanhempi McMichael teki takaa-ajon aikana. Hän ei kuitenkaan kertonut Arberylle, miksi he seurasivat häntä. Bryan vangitsi Travis McMichaelin ampuvan Arberya lähietäisyydeltä videolle.

Oikeudenkäynnin aikaisemmassa osassa syyttäjä esitti todisteita siitä, ettei Arberylla ollut aseellista kumppania kohtaamisen aikana. Travis McMichael, Travis McMichael ja muut tunnustivat tänä torstaina.

Dunikoski tiedusteli Arberyn ja Travis McMichaelin kohtaamisesta takaa-ajossa.

“Tällä hetkellä hän pakenee sinua. Hän ei ole uhkaillut sinua”, Dunikoski sanoi.

“Ei”, McMichael vastasi.

“Hän ei ole vetänyt esiin asetta”, Dunikoski sanoi. “Ei ole vetänyt esiin veistä. Kädet ovat edelleen kyljellään ja hän yrittää päästä pois sinusta?”

McMichael sanoi, että hän “ansi [Arbery] juokse pois.”

Hän todisti, että jossain vaiheessa Arbery kurkotti McMichaelin aseeseen ja että hän reagoi itsepuolustukseksi ampumalla Arberya. McMichael todisti myös, että Arbery “iski” häneen heidän kohtaamisensa aikana.

Dunikoski kysyi Arberystä, oliko tämä kurkottanut aseeseen ja McMichaelilta, miksi hän ampui kohtalokkaat laukaukset lähietäisyydeltä.

“Joten et ampunut häntä, koska hän tarttui haulikkosi piippuun”, hän sanoi. “Sinä ammuit häntä, koska hän tuli tuon kulman takaa, ja olit siellä ja painoit heti liipaisinta?”

“Ei, olin järkyttynyt”, McMichael sanoi. “Olimme kasvokkain, ja minua iski, ja silloin ammuin.”

McMichael todisti keskiviikkona, että hän tiesi naapurustossa olevan Facebook-ryhmän, joka keskusteli mahdollisista rikoksista. Hän oli julkaissut, että hänellä oli “melko hyvä tunne siitä, kuka varasti” pistoolin, jonka hän oli ilmoittanut kadonneeksi hätäpuhelussa 1. tammikuuta 2020, noin seitsemän viikkoa ennen Arberyn kuolemaa.

Dunikoski luki Facebook-viestistä, jossa McMichael kirjoitti saaneensa selville, missä väitetty varas asui ja että hän oli “seurannut häntä useita päiviä”. McMichael vastasi, ettei hän tässä tapauksessa viitannut Arberyyn, kun Dunikoski kysyi häneltä.

Tämä on ristiriidassa McMichaelin viime vuoden väitteen kanssa, jonka mukaan hän väitti aseen kadonneen hänen kodistaan ​​ja osoitti sormella Arberya.

Torstaina McMichael todisti, että hän oli listannut aseensa varastamisen poliisin lausunnossa, koska hän ajatteli, että Arbery oli vielä tuolloin epäilty.

“Olin huolissani siitä, että herra Arbery voisi olla epäilty tässä tai ei voinut olla”, hän sanoi.

Bryania, McMichaelsia ja McMichaelsia syytetään murharikoksesta. Heitä syytetään myös törkeistä viharikoksista. ensi vuonna.

Arberyn murha herätti kansallista raivoa vuonna 2020, ja mielenosoituksia esiintyi kaikkialla Yhdysvalloissa

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Travis McMichael sanoo, että Ahmaud Arbery ei uhkaillut häntä Fatal Chasen aikana, ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/travis-mcmichael-says-ahmaud-arbery-didnt-threaten-him-during-fatal-chase/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments