Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsTexasin kuvernöörin naamiomandaattien käyttökielto kouluissa estetty; valtuutukset lisäävät rokotuksia korkeakouluissa: COVID-19-päivitykset

Texasin kuvernöörin naamiomandaattien käyttökielto kouluissa estetty; valtuutukset lisäävät rokotuksia korkeakouluissa: COVID-19-päivitykset


Suurin osa yliopistoista, jotka ovat hyväksyneet COVID-19-rokotusmandaatin tänä syksynä, noudattavat nyt vaatimuksia, vaikka jotkut koulut pystyivät myöntämään poikkeuksia lähes jokaiselle sitä pyytäneelle opiskelijalle.

On taskuja vastustusta, hajallaan olevia oikeusjuttuja ja korkeakouluja, joiden on täytynyt kulkea varovasti. Oppilaiden pakottaminen ottamaan rokotetta, jos he vastustavat uskonnollista tai lääketieteellistä vastustusta, voisi johtaa koulut vaikealle lailliselle alueelle. Jotkut ovat huolissaan siitä, että jäykän linjan noudattaminen voi johtaa ilmoittautuneiden määrän vähenemiseen.

Valtuutetut yliopistot raportoivat kuitenkin korkeampia rokotusasteita kuin niitä ympäröivät yhteisöt. Näin on myös silloin, kun rokoteresistenssi on korkea. Jotkut yliopistot raportoivat lähes täydellisen vaatimustenmukaisuuden joissakin kouluissa, mukaan lukien Marylandin ja Illinoisin lippulaivakoulut. Näin he voivat estää suuria epidemioita, kuten sellaisia, jotka häiritsivät oppitunteja vuosi sitten.

Associated Pressin analyysin mukaan useimmat maan suurimmista julkisista yliopistoista eivät saa suuria määriä opiskelijavapauspyyntöjä. Samaan aikaan kyseiset kollegiot ovat hyväksyneet suurimman osan – joissakin tapauksissa kaikki – pyynnöistä.

Virginia Tech Universityssä asuu 95 % kaikista tällä hetkellä rokotetuista opiskelijoista. Koulu myönsi 1 600 vapautusta opiskelijoille, jos he suostuivat viikoittaiseen kokeeseen.

Chronicle of Higher Education on seurannut, että ainakin 1 100 korkeakoulua vaatii todisteita COVID-19-rokotuksista.

Tuoreimmat uutiset löydät myös täältä:

►Noin 900 000 5–11-vuotiasta lasta on saanut ensimmäisen annoksensa COVID-19-rokotteita ensimmäisellä kelpoisuusviikolla, Valkoinen talo sanoi keskiviikkona tarjoten ensimmäisen katsauksen kouluikäisten rokotuskampanjan vauhtiin.

►Tennesseen kuvernööri Bill Lee sanoi keskiviikkona aikovansa allekirjoittaa laajan lainsäädäntöpaketin, jolla rajoitetaan julkisten koulujen, paikallisten terveysvirastojen ja yritysten COVID-19-rajoituksia.

"

Source: https://philippinenewsdaily.com/texas-governors-ban-on-mask-mandates-in-schools-blocked-mandates-drive-up-vaccinations-at-colleges-covid-19-updates/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments