Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsTaylor Swiftin uusi "Red" on 30 herkän, vihaisen ja transformatiivisen kappaleen fanien...

Taylor Swiftin uusi “Red” on 30 herkän, vihaisen ja transformatiivisen kappaleen fanien juhla.


Taylor Swift ei tee mitään ilman tarkoitusta.

Julkaiseeko hän uudelleen neljättä albumiaan “Red”, joka alun perin laskeutui vuonna 2012 vuonna 2021 numeerisen käänteisyyden vuoksi?

Ilmoittiko hän “Redin (Taylor’s Version)” saapumisesta tasan 22 viikkoa etukäteen viitaten yhteen albumin hitteistä “22”?

Välttääkseen Adelen levottomuuden, siirsiko hän julkaisupäivän 19. marraskuuta perjantaihin?

Epäilemättä omistautuneet Swifties analysoivat jokaisen harkitun liikkeen – se on urheilulaji, josta sekä Swift että hänen faninsa pitävät – aivan kuten he jäsentävät jokaisen vivahteen ja poimivat lyyristä sisältöä “Punaisen” lisäyksissä.

Mutta älkäämme koskaan unohtako “Fearless (Taylor’s Version)” -albumin “Taylor’s Version”:n syytä, joka seuraa “Fearless (Taylor’s Version)” -julkaisun huhtikuussa: hän on lunastamassa takaisin taiteellisen omistuksensa ja pitää kiinni lupauksestaan ​​nauhoittaa kuusi ensimmäistä albumiaan uudelleen ankaran kiihkon jälkeen. hänen alkuperäisten mestarilevyjensä myynti.

Ja hän todistaa jälleen, että hän on voittanut.

Lisää yllätyksiä: Taylor Swift julkisti uuden version “Wildest Dreams” -elokuvasta

Alkuperäiset 16 kappaletta “Redistä” – ja muutama lisää albumin “Deluxe Version” -kappaleesta on toistettu huolellisesti. Rummut saattavat olla terävämpiä kappaleessa ”I Knew You Were Trouble” ja kitarat sivellin enemmän näkyvästi ja selkeämmin ”22:ssa”, mutta nämä tekniset parannukset eivät vähennä vuoden 2012 painoksen henkeä. Myös Swiftin ääni on luonnollisesti lisännyt lihaksikkuutta ja itseluottamusta iän myötä, mutta sen kehitys ei ole koskaan häiriötekijä.

Hän osuu edelleen korkeampaan alueeseen “Everything Has Changed” -kappaleen, pehmeän duettonsa Ed Sheeranin kanssa, ja nauraa ja “se on niin hauskaa!” julistus, joka päättyy “Stay Stay Stay”. Ne, jotka ovat ehkä unohtaneet yhden albumin kauneimmista kappaleista, “The Last Time”, jossa on Snow Patrolin laulaja Gary Lightbody, muistuttavat myös sen hiljaisesta kauneudesta.

Vielä tärkeämpää on, että “Red (Taylor’s Version)” toistaa, kuinka albumi muutti Swiftin uran country-ingenuesta silmiinpistäväksi poptähdeksi, rumpujen räjähdyksen avaus “State of Grace” ja ruotsalaista poppia Max Martinilta ja Shellbackilta ” We Are Never Ever Getting Back Together” tärkeimmät lähtökohdat hänen silloiseen uuteen suuntaansa.

Mutta suurempi tilaisuus juhlia tätä “Red”-versiota on 10 kappaleen lisääminen, mukaan lukien lyyrisesti rikas 10 minuutin versio “All Too Well”. Kaksi tuntia ja 11 minuuttia kestävä albumi on fanien juhlaa ja kiehtova tutkimus Swiftin lyyrisestä kyvykkyydestä jo vuosikymmen sitten.

Kohokohdat “Redistä (Taylorin versio”)

“Ronan”

Syvä balladi, joka äänitettiin vuonna 2012 Stand Up to Cancerille, oli omistettu Ronan Thompsonille. Hän kuoli neuroblastoomaan vuonna 2011. Saatuaan luvan nauhoittaa kappale uudelleen Ronanin äidiltä Mayalta, jonka Swift mainitsee käsikirjoittajana saaneen lyyristä inspiraatiota sairasta lastaan ​​koskevista blogikirjoituksistaan, Swift paljastaa herkkyytensä. “Sinä olit neljä parasta vuottani”, hän laulaa lempeällä kitaralla ja pianolla, joka on lyönti myös niille, joilla ei ole vanhempien taipumusta.

Ei mitään uutta

Swiftin lauluun liittyy Phoebe Bridgers. Vaikka kappale on peräisin myös vuoden 2012 holveista, laulun maalaismainen suuntaus ja The Nationalin Swift-kaveri Aaron Dessnerin tuotanto luovat tunnelman, joka on lähempänä hänen nykyistä tuotantoaan (“Folklore” ja “Evermore”). Mutta jopa melkein vuosikymmen sitten Swiftin itsetietoisuus oli kohdallaan, kun hän pohti siitä, että hänet hylättäisiin kiillon haalistumisen jälkeen. “Kuinka pääsin aikuisesta hajoamiseen?” hän ihmettelee. Ja sitten: “Kuinka ihminen voi tietää kaiken 18-vuotiaana, mutta ei mitään 22-vuotiaana? Ja haluatko silti minut, kun en ole mikään uusi?”

Takakansi "punainen (Taylorin versio)," kuvaa 30 kappaletta, jotka sisältyvät Swiftin uudelleennauhoitettuun versioon hänen vuoden 2012 albumistaan.

“Parempi mies” ja “Babe”

Molemmat kappaleet olivat hittejä muille artisteille – Little Big Townille vuonna 2016 ja Sugarlandille vuonna 2018 – mutta niiden kuuleminen kirjoittajan käsissä antaa heille lisävoimaa.

Viesti pullossa

Ei, se ei ole cover-versio The Police -klassikosta (vaikka se ei olisi hauskaa?), vaan pop-banneri Max Martinilta ja Shellbackilta. Se oli vastustamattoman kiiltävä, ja se olisi lisännyt Swiftin live-esityksiä.

Billy Joelin ylistys:Taylor Swift on kuin Beatles sukupolvelleen

“Luon vetoa, että ajattelet minua”

Vaikka Chris Stapleton on paperilla veto – ja epäilemättä hänen viskinsävyinen laulunsa ovat kaunis hiekkapaperi Swiftin sulavalle äänelle – sävelmä on syytä muistaa joidenkin Swiftin räikeimmistä sanoituksista. Spekulaatioita oli runsaasti, että alkuperäinen “Red”, niin täynnä sydänsuruja ja vihaa, oli kirjoitettu ensisijaisesti Swift-paramourista tuolloin (hei, Jake Gyllenhaal), ja tässä hän ei jätä paljon epäilyksiä. “Luon vetoa, että ajattelet minua, kun olet ulkona / viileissä indie-musiikkikonserteissasi joka viikko / lyön vetoa, että ajattelet minua kotonasi / luomukengilläsi ja miljoonan dollarin sohvallasi / Veikkaan, että ajattelet minua, kun sano “Voi luoja / hän on hullu, hän kirjoitti laulun minusta.” Miau.

Juosta

Toinen paritus rakkaan ystävän Sheeranin kanssa, duon ihana harmonisointi – Lontoon nykyorkesterin täydennettynä – kuulostaa vaivattomalta, vain kaksi samanhenkistä artistia ruokkivat toistensa musiikillisia vahvuuksia.

Liiankin hyvin

Tämä 10-minuuttinen versio, jonka on tuottanut usein Swift-yhteistyökumppani Jack Antonoff, kiertelee tietosanakirjan sanoituksissa, jotka sekä purevat että haavoivat niiden rehellisyyttä ja tuskaa. “Ja sinä soitat minulle uudelleen / vain rikkoaksesi minut kuin lupauksen / niin rennosti julmaa ollakseni rehellinen / olen rypistynyt paperi, joka makaa täällä / koska muistan kaiken, kaikki, kaikki / He sanovat kaikki on hyvin, jos loppu hyvin/Mutta olen uudessa helvetissä joka kerta/Sinä räjäytät mielessäni.”

Lähde: USAToday.com

Viesti Taylor Swiftin uusi “Red” on 30 herkän, vihaisen ja muuttavan kappaleen fanien juhla, joka ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/taylor-swifts-new-red-is-a-fan-feast-of-30-sensitive-angry-and-transformative-songs/

philippinenewsdaily.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments