Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsTärkeimmät työntekijät ymmärtävät sen, mutta he ovat silti kyllästyneet toimistoon paluunsa valittamiseen

Tärkeimmät työntekijät ymmärtävät sen, mutta he ovat silti kyllästyneet toimistoon paluunsa valittamiseen


Getty Images – HRAUN
He toivovat, että useammat ihmiset miettisivät pandemian jälkimainingeissa kohtaamiaan vaikeuksia.

Yritykset ympäri maan alkavat julkaista vuosikertomuksiaan. toimistoon paluusuunnitelmat, lukemattomat toimihenkilöt, jotka ovat tehneet työtään etänä, kysyvät: “Mikä on kiire? Pandemia osoitti, että on mahdollista elää työssä missä tahansa.”

Se on tärkeä ja tarpeellinen keskustelu, josta voi olla hyötyä niin monille työntekijöille, erityisesti niille, joilla on vammaisia ​​hoitajia sekä nuorille että vanhoille.

Silti keskeisille työntekijöille ja muille, jotka ovat työskennelleet paikan päällä koko pandemian ajan vaarantaen turvallisuutensa ja hyvinvointinsa, on rohkeutta jättää keskustelun ulkopuolelle.

Paris Hoover on portlandin ruokakaupan työntekijä. Hän on niin kyllästynyt kuulemaan hybridityöstä ja kotityöstä, että hän kieltäytyy kuuntelemasta tai katsomasta uutisia. Mediateollisuus – ryhmä, jolla on laajalti ollut ylellisyys työskennellä kotoa koko pandemian ajan – on pakkomielleWFH-aiheen kanssa.

“Minulla on paljon empatiaa, mutta on järkyttävää kuulla siitä jatkuvasti”, hän sanoi. “Olen 30-vuotias ja useimmat ystäväni, mukaan lukien kämppäkaverini jossain vaiheessa COVIDin aikana, ovat maanantaista perjantaihin pöytätöitä, ja he kaikki alkoivat työskennellä kotoa pandemian aikana.”

Hoover vietti 2016-huhtikuussa 2021 Whole Foodsissa. Pandemian aikana hän turhautui siitä, mitä hän näki yrityksen alentavasta kohtelusta työntekijöitä ja kaupan oikeutettua asiakaskuntaa kohtaan. Nyt hän työskentelee kilpailevassa paikallisessa markkinaketjussa.

“Jos kaikki palvelimet, baristat ja päivittäistavarakaupan työntekijät maassa eivät vain saapuisi paikalle sinä päivänä, palveluitamme väärinkäyttävät etätyöntekijät eivät tietäisi mitä tehdä itselleen.”

Paris Hoover, Portlandin ruokakaupan työntekijä, on yksi esimerkki myymälästä.

Pandemian laukaisi keskustelu, jonka Hoover kävi Whole Foodsin asiakkaiden kanssa varhain. Kysyttäessä, milloin myymälässä on C-vitamiinia takaisin varastossa, Hoover ilmoitti asiakkaalle, että myymälällä ei ollut tarkkaa päivämäärää jatkuvan toimitusketjun ongelmien vuoksi.

Hoover muisteli naisen kertoneen hänelle: “No, en halua tulla ruokakauppaan liian usein, koska he sanovat, että sieltä voi saada viruksen.”

Hoover tajusi silloin, kuinka suuri kuilu oli etätyöntekijöiden ja henkilökohtaisesti työskentelevien välillä.

“Nainen ei pitänyt lainkaan huomioon sitä, että en myöskään halua tulla ruokakauppaan”, hän sanoi. “Hän on saattanut sylkeä naamaani ja kutsunut minua köyhäksi.”

Hoover toivoo, että hänen perheensä, ystävänsä ja media tunnustavat hänen yli vuosi sitten kokemansa kokemukset. Hän ei sääli etätyöntekijöiden kamppailua mahdollisuudesta työskennellä kotoa tai jonkinlaisessa hybriditilassa. Hän ajattelee työntekijöiden tarpeita PitäisiTyönantajat eivät saa asettaa työntekijöitä etusijalle. Jos he täyttävät tai ylittävät odotuksensa, on parasta antaa heidän mennä.

Hän kuitenkin ihmettelee tärkeiden työntekijöiden menneitä aikoja sankareina tai juonen keskeisinä aikoina. Miksi sankareille ei makseta kohtuullista vaarapalkkaa tai vain toimeentuloa? Onko etuja? Entä loma, palkallinen vapaa-aika ja reilu loma. Ja mahdollisuus rokottamiseen ilman ylimääräistä voimanottoa?

“Ainakin meidän pitäisi saada enemmän palkkaa”, Hoover sanoi. ”Teemme työmme pitää yhteisömme koossa. Jos kaikki maan palvelimet, baristat ja päivittäistavarakaupan työntekijät eivät vain saapuisi paikalle sinä päivänä, palveluitamme väärinkäyttävät etätyöntekijät eivät tietäisi mitä tehdä itselleen.”

Hooverin uupumus pandemian läpi työskentelystä ja hänen hiljainen ahdistuksensa etätyöntekijöiden valituksista toimistoon palaamisesta ovat melko yleisiä välttämättömien työntekijöiden keskuudessa, sanoi Melissa RussianoKlininen sosiaalityöntekijä Kalifornian Orange Countysta, joka tekee yhteistyötä monien terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

“Nämä työntekijät ovat uupuneita, loppuun palaneita ja yleisesti turhautuneita kulttuurilliseen keskusteluun “normaaliin” palaamisesta, kun heidän elämänsä ei ole muuttunut heidän omistautumisensa vuoksi”, hän kertoi HuffPostille. ”Heistä tuntuu, että heidän halukkuutensa esiintyä edelleen päivästä toiseen on unohdettu. Heidän turhautumisensa koko keskusteluun on lisääntynyt.”

Russianon terveydenhuollon ammattilaiset ovat iloisia saadessaan panoksensa viimeisen kahden vuoden aikana.

“Samalla uskon, että he todella haluavat tulla ymmärretyiksi, kun he puhuvat uupumuksesta, turhautumisesta ja kyseenalaisesta toivosta”, hän sanoi.

Muistutukset siitä "me olemme kaikki tässä yhdessä" pandemian alussa tuli kuuroksi välttämättömille työntekijöille, mukaan lukien päivittäistavarakaupan työntekijät.

Juanmonino Getty Imagesin kautta
Sekä välttämättömille työntekijöille että päivittäistavarakaupan työntekijöille muistutukset siitä, että “olemme kaikki tässä yhdessä” olivat kuuroja pandemian alkaessa.

‘Me olemme kaikki tässä yhdessä?’ Ei niin paljon.

Tosiasia on, että kun etätyöntekijät opettelivat leipomaan hapanleipää ja virkkaamaan neuletakkeja, välttämättömät työntekijät – terveydenhuollon työntekijät, vähittäiskaupan työntekijät, linja-autonkuljettajat, pikaruokatyöntekijät, huoltajat ja monet muut – vaaransivat henkensä työskentelemällä julkisesti tai lähiympäristössä kollegoiden kanssa. Monilla heistä oli hyvin vähän sairauspäiviä, vaikka he olivat saaneet tartunnan, ja he tekivät sen joka päivä.

Amber, Target-työntekijä Birminghamissa, Alabamassa, joka lähti äskettäin hakemaan toimistotyötä, on etätyöntekijöiden puolella, jotka eivät halua palata toimistoon. Hän ymmärtää, että joitain töitä ei voida tehdä etänä, kuten vähittäiskauppa tai jotkut lääketieteelliset tehtävät, ja “elämä vain menee näin”.

Mutta “kaikkien on ryhdyttävä uusiin harrastuksiin, lepäämään ja viettämään aikaa perheen ja ystävien kanssa”, hän sanoi. “Työstä tuli minulle yhä vaikeampaa jatkuvan muutoksen ja anti-naamiointien myötä.”

Pidättäytyminen pandemian aikaisemmasta – siitä, että “olemme kaikki tässä yhdessä” tai “samassa veneessä” – eivät voi olla kauempana totuudesta, sanoi Courtney Keim, psykologian apulaisprofessori, joka tutkii organisaation hyvinvointia ja hyvinvointia. psykologisesti terveitä työpaikkoja Bellarmine Universityssä Louisvillessä, Kentuckyssa.

“Emme kaikki ole samassa veneessä”, hän kertoi HuffPostille. “Olemme kaikki samassa Tornado, mutta osa meistä on huviveneissä, osa isoissa veneissä ja osa lautoissa tuskin sidottuina yhteen.

Rotutekijällä oli tärkeä rooli päätettäessä siitä, kuka saa jäädä kotiin ja kenen oli poistuttava kotoa ja otettava enemmän riskejä. Espanjalaiset ja mustat yhteisöt ovat yliedustettuina välttämättömissä töissä – mukaan lukien varastotyöt – jotka tarjoavat vähemmän luotettavaa sosiaalista etäisyyttä. Sellaisenaan monilla värikkäillä ihmisillä on korkeampi COVID-19-tartunta. He ovat houkuttelevampia kuin valkoiset.

Pandemia teki selväksi, että joillakin meistä on pääsy resursseihin selviytyäkseen kartoittamattomista ”kokeiluajoista”, kun taas toisilla – suurelta osin värikkäillä ihmisillä – ei.

“Joillakin meistä on palkallinen loma, joustavat ja ennakoitavissa olevat työajat, tukevat työkaverit ja esimiehet, perhe auttavana lastenhoidossa ja vanhustenhoidossa, luotettavat kulkuyhteydet, nopea netti ja päivitetyt tietokoneet”, Keim sanoi. “Muilla ihmisillä on vähän, jos ollenkaan, näitä asioita.”

Keskeiset työntekijät, jotka eivät koskaan lakanneet käymästä töissä, haluavat muiden tietävän, millaista se on ollut.

Faheem YounusMarylandin yliopiston Upper Chesapeaken infektiotautipäällikkö on työskennellyt pitkiä päiviä hoitaessaan etulinjassa COVID-19-potilaita. Kellotettuaan ne pitkät tunnit hän käytti aikaa hallinnollisiin tehtäviin ja hyppäsi sitten eteenpäin. Twitter antaa tietoa viruksesta ja rokotteesta hänen yli 510 000 seuraajalleen

Kun Younus kuulee tarinoita siitä, kuinka pandemia on vaikuttanut amerikkalaisten työelämään, hän toivoo, että myös keskeisten työntekijöiden kokemukset otettaisiin mukaan.

“Monet terveydenhuollon työntekijät tuntevat olevansa unohdettuja sotilaita taistelukentällä vieraalla maalla”, hän sanoi. “Olemme syvästi uupuneita ja turhautuneita siitä, että yhteisömme eivät tiedä, mitä noiden sairaalan seinien sisällä tapahtuu.”

Se on vaatinut häneltä valtavan fyysisen ja henkisen rasituksen.

“Minulla on ollut enemmän terveysongelmia viimeisten 12 kuukauden aikana verrattuna 12 vuoteen ennen pandemiaa, ja tiedän, etten ole yksin”, hän sanoi.

“Se ei ole vain terveydenhuollon työntekijöitä”, hän lisäsi. ”Toivon, että ihmiset todella ja vilpittömästi arvostavat linja-autonkuljettajia, kahvilatyöntekijöitä, kampaajia, automekaanikkoja, lähikauppojen kassatyöntekijöitä, lihatehtaan työntekijöitä, talonmiehiä ja kaikkia muita, jotka joutuivat panemaan henkensä vaaraan vuonna 2020, kun meillä oli ei henkilönsuojaimia eikä rokotetta ja jotka jatkavat niin tekemistä delta-variantin keskellä.”

Eräs lääkäri kertoi HuffPostille,

Xavier Lorenzo Getty Imagesin kautta
Yksi lääkäri kertoi HuffPostille: “Minulla on ollut enemmän terveysongelmia viimeisten 12 kuukauden aikana verrattuna pandemiaa edeltäneisiin 12 vuoteen – ja tiedän, etten ole yksin.”

<Source: https://gt-ride.com/essential-workers-get-it-but-theyre-still-sick-of-the-whining-about-going-back-to-the-office/

gt-ride.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments