Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNews"SNL" otti Ted Cruz vs. Big Bird -riidan kylmänä vastakkain Britney Spearsin...

“SNL” otti Ted Cruz vs. Big Bird -riidan kylmänä vastakkain Britney Spearsin kanssa: “Teimme sen!”


Senaattori Ted Cruz päätti taistella Big Birdiä vastaan ​​Twitterissä lasten COVID-19-rokotteen mainostamisesta, ja “Saturday Night Live” tietysti otti tämän A-listan kiistaan ​​lähettämällä GOP-poliitikkoja, Britney Spearsin, Joe Roganin ja “Sesamin”. Katu.”

Lauantain kylmä avaus toi “lapset alas Cruz Streetille”, kun palaava näyttelijä Aidy Bryant näytteli Cruzia. Hän esitteli itsensä yleisölle “Texasin senaattorina” ja hänet kutsuttiin viime kiitospäivänä. Koska Big Bird ja “Sesame Street” ovat opettaneet lapsille “vaarallisia ideoita, kuten numeroita ja ystävällisyyttä”, tämä Cruz päätti luoda oman kadun: “Se on aidattu yhteisö, jossa lapsia suojellaan heränneeltä hallitukselta.”

Bryant Cruzilla oli vieraita, mukaan lukien Marjorie Taylor Greene (Cecily Strong), jolla oli AR-15. Hän sanoi, että tämän päivän jaksossa oli kirjain “Q: Ei kirje, vaan mies”. Big Bird (Kyle Mooney) poistui sairaalasta ja tunsi olonsa hieman sairaaksi saatuaan laukauksensa. “Höyheneni putosivat pois… ja niveleni eivät toimi.”

COVID-19:Ted Cruz käyttää harjaksia saadakseen Sesame Streetin Big Bird -rokotuksen

Väärennaattori käski häntä ottamaan Borax-kylpyyn, mutta Pete Davidsonin Rogan saapui antamaan lääkärin neuvoja. Hän sanoi, että hän juonsi “Fear Factoria” ja että lääkärit pelkäävät häntä nyt. Big Birdin käskettiin ottamaan sinkkiä sekä hevoslääkettä.

Big Bird kysyi: “Miksi lintu käyttäisi hevoslääkkeitä?” Big Bird kysyi. Rogan vastasi: “Olen ihminen ja otin hevoslääkettä.”

Kylmä auki oli myös esiintymisiä Bert ja Ernie, jotka olivat “ulkopuolella ja ylpeitä”, vaikka Cruz selvensi: “He ovat siellä joka päivä taistelemassa progressiivista agendaa vastaan”; Oscar the Slouch (Chris Redd), joka sai niin paljon elvytysrahaa presidentti Joe Bidenilta, että “päätin lopettaa työn ja asua tässä roskakorissa”; The Recount Count (“Muuten Arizonaan! Chloe Fineman’s Spears oli myös paikalla, kaikki keskittyi tämän viikon sanaan, vapauteen: “Voi jumalauta, te teimme sen!”

“Aion itkeä loppupäivän”:Britney Spears vapautettiin konservatoriosta 13 vuotta myöhemmin

Lähde: USAToday.com

Viesti “SNL” otti Ted Cruz vs. Big Bird -riidan kylmänä avoimesti Britney Spearsin kanssa: “Teimme sen!” ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssä.Source: https://philippinenewsdaily.com/snl-took-on-the-ted-cruz-vs-big-bird-feud-in-cold-open-with-britney-spears-we-did-it/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments