Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsSam Huff, Washington Football Teamin pitkäaikainen radiokuuluttaja, kuuluu Hall of Fameen ja...

Sam Huff, Washington Football Teamin pitkäaikainen radiokuuluttaja, kuuluu Hall of Fameen ja on kuollut 87-vuotiaana.


Sam Huff, ammatillinen jalkapallohalli, tapettiin lauantaina. Hänen tyttärensä Catherine Huff Myers kertoi, että Huff Myers oli mullistanut linebacker-asemat 50- ja 60-luvuilla Washingtonin ja New York Giantsin kanssa.

Huff, joka oli 87-vuotias, sairasti dementiaa viimeiset 13 vuotta.

Huff kasvatettiin Länsi-Virginian hiilikaivosleireillä. Lapsuutensa jälkeen hän osallistui Länsi-Virginiaan, jossa hän pelasi jalkapalloa vuorikiipeilijöille ja pesäpallon sieppaajana.

Giants valitsi hänet kolmannella kierroksella vuonna 1956 (hän ​​teki myös baseball-ammattilaisen sopimuksen Clevelandin kanssa), ja häntä pidettiin “tweenerina” ilman todellista asemaa. Legenda kertoo, että Vince Lombardi suostutteli Huffin pysymään poissa ensimmäisestä harjoitusleiristään, ja Giants löysi lopulta hänelle paikan keskimmäisenä tukijana. Hän otti tehtävän alokaskaudellaan, ja Giants voitti NFL-mestaruuden sinä vuonna.

Hall of Fame Dallas Cowboysin valmentaja Tom Landry oli tuolloin Giantsin puolustuskoordinaattori, ja Huff sanoi vuosia myöhemmin, että Landry suunnitteli 4-3-puolustussuunnitelmansa hänen ympärilleen.

Huff oli Giantsin puolustaja vuoden 1958 mestaruusottelussa Baltimore Coltsia vastaan. Se oli “paras peli koskaan pelattu” ja johti 23-17 jatkoajan tappioon Giantsille.

Huffista tuli yksi ensimmäisistä pelaajista, jota kutsuttiin “tähti” jalkapalloilijaksi hänen merkittävän medianäkyvyytensä ansiosta. 24-vuotiaana hän esiintyi Time Magazine -lehden kannessa. CBS News asetti mikrofonit hänen tyynyihinsä tv-ohjelmassa “The Violent Universe of Sam Huff”. Tämä antoi CBS Newsille mahdollisuuden kuulla Huffin pelaavan jalkapalloa vuonna 1960.

Huff totesi, että “pelaat niin lujasti kuin pystyt, mutta pidät sen puhtaana”, hänen Hall of Fame -bioonsa mukaan. Löysimme toisiamme todella lujasti. Mutta tämä on miesten peli, ja kukaan kaveri, joka ei halua lyödä kovaa, ei kuulu siihen.

Vaikka Giants saavutti mestaruuden uudelleen vuosina 1961 ja 1963, he eivät koskaan onnistuneet voittamaan sitä. Kauden 1963 jälkeen Giantsin valmentaja Allie Sherman vaihtoi Huffin divisioonan väliseen kilpailevaan Washingtoniin. Sherman oli se, joka hänen oli annettava anteeksi Shermanin omaelämäkerrassa.

Huff jatkoi tuotteliaana ja päätti uransa kolmellakymmenellä katkaisulla. Huff jätti osan vuodesta 1967 väliin nilkkavamman vuoksi. Sitten hän jäi hetkeksi eläkkeelle ennen kuin palasi vuonna 1969 “pelaaja-valmentajana” Lombardin pyynnöstä.

Huff jäi eläkkeelle lopullisesti ja hävisi kilpailun paikasta kongressissa Länsi-Virginiassa seuraavana vuonna. Hänet nimettiin NFL-pelaajiksi kolme kertaa, hän pelasi viisi Pro Bowlia (neljä Giantsin kanssa) ja häntä voidaan pitää yhtenä ensimmäisistä puolustavista supertähdistä liigan historiassa.

Huff aloitti radio-uransa Giantsissa vuonna 1972. Sitten hän liittyi Washingtonin osastolle vuonna 1975 ja kutsui kaikki pelit, mukaan lukien kolme Super Bowl -voittoa.

Seuraa Chris Bumbacaa Twitterin kautta @BOOMbaca.

Lähde: USAToday.com

Viesti Sam Huff, Washington Football Teamin pitkäaikainen radiokuuluttaja, on Hall of Fameen kuuluva pelaaja ja on kuollut 87-vuotiaana. appeared first on News Daily.

Source: https://philippinenewsdaily.com/sam-huff-washington-football-teams-longtime-radio-announcer-is-a-hall-of-fame-linebacker-and-has-passed-away-at-the-age-of-87/

philippinenewsdaily.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments