Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsRotuviha teinien huijauskutsujen takana BLM:n johtajalle, poliisi sanoo

Rotuviha teinien huijauskutsujen takana BLM:n johtajalle, poliisi sanoo


LOS ANGELES (AP) – Viranomaisten mukaan kolme rotuvihan ajettua teini-ikäistä oli huijaussoittojen takana, jotka toivat poliisille merkittäviä vastauksia johtavan Black Lives Matter -aktivistin kotiin Los Angelesissa.

Los Angelesin poliisilaitoksen mukaan 13–16-vuotiaat teini-ikäiset olivat yhteydessä Discord-chat-alustan kautta, ja heitä epäillään yli 30 pommiuhkauksesta ja niin sanotusta “swatting”-tapauksesta eri puolilla maata. Swatting on väärennetty hätäpuhelu, joka tehdään poliisin houkuttelemiseksi johonkin osoitteeseen.

Heitä syytetään kahdesta valepuhelusta – yksi viime syyskuussa ja toinen elokuussa 2021 – BLM-LA:n perustajan ja Cal State Los Angelesin professorin Melina Abdullahin kotona Los Angelesissa.

Poliisi ei tunnistanut Abdullahia teini-ikäiseksi uhriksi, mutta hänen kerrottiin olleen korttelissaan kahden iskuhyökkäyksen aikaan.

Los Angelesin poliisi kertoi perjantaina, että teini-ikäiset olivat heinäkuussa 2020 peräisin olevien huijausten takana, jotka kohdistuivat “muihin online-henkilöihin, videopelaajiin, aktivisteihin, kouluihin, lentokentille, palvontataloihin, viihdepaikkoihin ja muistopuistoihin”.

LAPD:n upseeri istuu ryhmäautossaan päämajan ulkopuolella osoitteessa 1st St., Los Angelesin keskustassa.
Melcon / Los Angeles Times Getty Imagesin kautta

Poliisi esittää Los Angelesin piirikunnan syyttäjille tapauksen salaliitosta ja väärien hätäsyytteiden nostamisesta ja aikoo pyytää viharikosten tehostamista Abdullahin kodin tapahtumien yhteydessä.

“Jotkin lyöntitapauksissa käytetystä kielestä ja koehenkilöiden online-toimintojen tarkastelu heijastelee rotuun perustuvaa teemaa useissa näissä hyökkäyksissä”, LAPD sanoi lehdistötiedotteessa.

Kaksi teini-ikäistä on kotoisin Ohiosta ja New Yorkista. Viranomaiset antoivat etsintäkuulutukset tiistaina. Kolmas teini, Yhdysvaltain kansalainen, on tällä hetkellä Kyproksella.

Abdullah on aiemmin kritisoinut voimakkaasti poliisia. Hän tuomitsi LAPD:n vastauksen kotiinsa. He asettivat aseistettuja SWAT-virkailijoita hänen talonsa ympärille ja käskivät häntä ulos kaiuttimen avulla. Hänellä on vireillä oikeusjuttu osastoa vastaan ​​sen toimista 12. elokuuta 2019 tehdyssä iskussa.

Abdullah kertoi Los Angeles Timesille perjantaina, että hän epäili LAPD:n tietoja teini-ikäisistä. Hän sanoi myös, että teini-ikäisten väitetyt toimet eivät puolustele poliisien taktiikkaa hänen kotonaan.

“Vaikka se, mitä he sanovat, on totta, poliisi – LAPD – käytti tätä avausta mahdollisuutena terrorisoida minua ja perhettäni”, Abdullah kertoi sanomalehdelle.

Abdullah kertoi Associated Pressille, että hän antaa lausunnon sosiaalisessa mediassa, kun hänet tavoitetaan perjantaina.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Rotuviha teinien huijauskutsujen takana BLM:n johtajalle, Police Say ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/racial-hatred-behind-teens-hoax-calls-to-blm-leader-police-say/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments