Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsRakastettu Dolphin Tale -tähti Winter kuolee Floridan akvaariossa

Rakastettu Dolphin Tale -tähti Winter kuolee Floridan akvaariossa


CLEARWATER, Fla. (AP) – Dolphin Tale -elokuvissa näytellyt Winter-niminen proteettinen pyrstödelfiini kuoli torstai-iltana Floridan akvaariossa huolimatta hengenpelastusyrityksistä ruoansulatuskanavan poikkeavuuden hoitamiseksi, akvaarion virkamiehet kertoivat.

16-vuotias naaraspullonokkadelfiini kuoli pidätettynä, kun hänen hoitajansa valmistelivat Winteriä leikkaukseen Clearwater Marine Aquariumissa. Talvi on tunnettu merinisäkäs.

“Vaikka olemme sydämensärkyjä Winterin kuolemasta, olemme lohdullisia tietäen, että tiimimme teki kaikkensa antaakseen hänelle parhaan mahdollisuuden selviytyä”, sanoi eläinlääkäri tohtori Shelly Marquardt akvaarion julkaisemassa lausunnossa.

“Dolphin Tale” -elokuvissa näytellyt proteesihäntäinen delfiini Winter on kuollut.
Jim Damaske / Tampa Bay Times AP:n kautta, tiedosto

Marquardt väitti, että vaikka akvaario teki yhteistyötä merinisäkäsasiantuntijoiden kanssa eri puolilla maata ja vesialan asiantuntijoita, delfiini vietiin sairaalaan, jossa se kuoli.

Lausunnon mukaan akvaario pysyy kiinni perjantaina henkilökunnan surun vuoksi. Se oli aiemmin sanonut, että perjantain sulkemisen ansiosta työntekijät voivat keskittyä delfiinin sairaanhoitoon ja aikovat avata uudelleen lauantaina.

Akvaarion presidentti James “Buddy” Powell kertoi toimittajille torstaina, että laitoksen henkilökunta ja ulkopuoliset asiantuntijat tekivät kaikkensa palauttaakseen delfiinin terveyden.

Talvi koki aiemmin suolisto-ongelmia – ei harvinaista delfiinien keskuudessa – mutta tällaiset ongelmat eivät ole koskaan vaikuttaneet häneen näin, Powell sanoi torstaina. Hän sanoi, että Winter ei vastannut hoitoon kuten aiemmin, ja lisäsi, että ei ollut todisteita siitä, että Winterillä olisi koronavirus.

Kaksi kuukautta vanha Winter jäi loukkuun rapuansaan lähellä Cape Canaveralia. Hänen häntänsä leikattiin myöhemmin. “Dolphin Tale”, joka julkaistiin vuonna 2011, kertoi Winterin toipumisesta ja ennennäkemättömästä, pitkäkestoisesta yrityksestä asentaa hänelle proteesin häntä.

Pääosissa Harry Connick Jr. ja Ashley Judd sekä Kris Kristofferson ja Morgan Freeman elokuva kuvattiin pääasiassa Clearwater Aquariumissa ja muissa Tampa Bayn paikoissa. Elokuva nosti Clearwaterin akvaarion kansainväliselle tutkalle, joka perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 1972 vanhan vedenkäsittelylaitoksen entiselle paikalle.

“Tämä paikka ei olisi täällä, ellei se olisi talvea”, Powell sanoi.

Talven kuntoutustarina on inspiroinut vammaisia ​​ympäri maailmaa ja akvaario on saanut tuhansia tukiviestejä sen jälkeen, kun Winterin sairaus tuli tunnetuksi.

“Monet ovat inspiroineet hänen joustavuuttaan, ja tämä hämmästyttävä vastaus muistuttaa meitä siitä, kuinka syvästi hän on vaikuttanut miljooniin, mukaan lukien niin moniin heidän omalla terveysmatkallaan”, akvaarion lausunnossa sanotaan.

Jatko-osa “Dolphin Tale 2” julkaistiin kolme vuotta myöhemmin, ja pääosissa Winter ja Hope, toinen pelastettu delfiini, jota Clearwaterin akvaario hoitaa.

Pullonokkadelfiinit ovat kaikkien lajien pisin eläin, ja ne voivat saavuttaa 60 vuoden iän.

Clearwater Aquariumissa järjestetään manaatin ja merikilpikonnan pelastusohjelmat, ja Winter and Hope ovat kaksi tunnetuinta asukasta.

Laitoksen 80 miljoonan dollarin laajennus valmistui äskettäin, mukaan lukien 1,5 miljoonan gallonan (5,6 miljoonan litran) uusi delfiinikompleksi käsittelemään väkijoukkoja, jotka ovat laskeutuneet akvaarioon sen jälkeen, kun “Dolphin Tale” julkaistiin kymmenen vuotta sitten.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Rakastettu Dolphin Tale -tähti Winter kuolee Floridan akvaariossa appeared first on Breaking News.

Source: https://gt-ride.com/beloved-dolphin-tale-star-winter-dies-at-florida-aquarium/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments