Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsPuolustus vaatii epäoikeudenmukaista oikeudenkäyntiä Kyle Rittenhousen murhan oikeudenkäynnistä tulee kiihkeä ja tunteellinen

Puolustus vaatii epäoikeudenmukaista oikeudenkäyntiä Kyle Rittenhousen murhan oikeudenkäynnistä tulee kiihkeä ja tunteellinen


KENOSHA, Wiss. – Kyle Rittenhousen murhan oikeudenkäynti sai tunteellisen ja kiihkeän käänteen keskiviikkona, kun Rittenhouse itki jalustalla, tuomari moitti syyttäjäa Thomas Bingeriä ja puolustus pyysi epäoikeudenmukaista oikeudenkäyntiä.

Rittenhouse todisti keskiviikkona, että mies, jota häntä syytetään murhasta, uhkasi tappaa hänet väkivaltaisten mielenosoitusten yönä Kenoshassa viime vuonna sen jälkeen, kun poliisi ampui Jacob Blaken.

Rittenhouse, 18, murtui kuvaillessaan 25. elokuuta 2020 tapahtumia, jotka johtivat siihen, että hän ampui kuolemaan Joseph Rosenbaumin, 36. Rittenhousea syytetään myös Anthony Huberin, 26, murhasta ja Gaige Grosskreutzin, 27, haavoittamisesta.

En tehnyt mitään rikosta. Puolustin itseäni, Rittenhouse todisti keskiviikkona.

Rittenhouse oli rauhallinen aloittaessaan todistuksensa, mutta alkoi itkeä ennen kuin tuomari kutsui aamutauon. Hän pystyi täydentämään puolustajiensa kysymyksiä.

Kyle Rittenhousen oikeudenkäynti:Tuomari on aiheuttanut kiistoja aiemmin, mutta väittää, että tämä tapaus ei ole “poliittinen”.

Jatka lukemista:Kyle Rittenhouse puolustaa itsepuolustusta. Asiantuntijat ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että asian todistaminen tuomaristolle voi olla vaikeaa.

Ennen kuin tuomioistuin aloitti lounaan, tuomari Bruce Schroeder nuhteli syyttäjää Bingeriä hänen kuulustelulinjoistaan. Rittenhousen puolustustiimi pyysi väärää oikeudenkäyntiä – mikä tarkoittaa, että Rittenhousea ei voitu yrittää uudelleen – mutta Schroeder ei antanut päätöstä välittömästi.

Rittenhouse ja hänen asianajajansa sanoivat, että hänen tekonsa olivat itsepuolustusta, koska hän pelkäsi henkensä puolesta sinä iltana. Syytteet tahallisesta murhasta, piittaamattomuudesta ja murhan yrityksestä ovat kaikki mahdollisia. Häntä voi odottaa elinkautinen vankeustuomio, jos hänet tuomitaan syylliseksi.

Rittenhouse sanoi, että Rosenbaum huusi: “Jos saan jonkun teistä kiinni yksin, tapan teidät!” ja sanoi: “Aion leikata teidän sydämenne irti!”

Rittenhouse sanoi: “Olin järkyttynyt.”

Se tapahtui näin:Kun poliisit ampuivat Jacob Blaken, visuaalinen aikajana näyttää väkivaltaa Kenoshassa

Kyle Rittenhouse hajoaa katsomossa, kun hän todistaa kohtaamisestaan ​​Joseph Rosenbaumin kanssa hänen oikeudenkäynnissään Kenosha Countyn oikeustalossa Wisconsinissa 10. marraskuuta.

Todistus tuli päivä sen jälkeen, kun osavaltio lepäsi ja puolustus aloitti asian.

Bingerin Rittenhousen ristikuulustelu sai tuomarilta pari vakavaa varoitusta.

Ensimmäinen tapahtui, kun Binger huomautti, että 14 kuukauden uutisoinnin, tutkimusten, sosiaalisen median kommentoinnin ja seitsemän päivän oikeudenkäynnin jälkeen Rittenhouse kertoi nyt “sinun puolenne tarinasta”.

Puolustusasianajaja Mark Richards vastusti, että Binger kommentoi vastaajan oikeutta vaieta.

Binger väitti yrittäneensä näyttää, että Rittenhousella oli runsaasti aikaa mukauttaa todistustaan ​​esitettyjen todisteiden mukaan.

Kun tuomaristo oli lähetetty, tuomari Bruce Schroeder kertoi Bingerille, että hän oli lähellä linjaa tai sen yli.

“Se on vakava perustuslain rikkomus puhua” Rittenhousen oikeudesta vaieta, Schroeder sanoi Bingerille. “Tämä ei ole sallittua.”

Toinen konflikti syntyi sen jälkeen, kun Binger kuulusteli Rittenhousea videolle tallennetusta tapauksesta 15 päivää ennen kuolemaan johtaneita ammuskeluja.

Rittenhouse oli ystävänsä kanssa autossa katsomassa, kun ihmiset lähtivät kadun toisella puolella olevasta CVS-liikkeestä. Rittenhouse luuli, että CVS-kaupasta poistuneet ihmiset olivat rosvoja tai myymälävarkaita.

Rittenhouse sanoi: “Toivon, että minulla olisi AR, ampuisin heitä kohti.”

Kuukausia sitten Binger yritti esitellä videon todisteena “muista teoista”, jotka hänen mukaansa osoittivat Rittenhousen mielentilan, hänen halukkuutensa tai halunsa käyttää tappavaa voimaa omaisuuden suojelemiseksi, ilman täydellisiä tietoja.

Schroeder sanoi uskovansa vahvasti siihen, ettei se salli sitä.

Richards protestoi, kun Binger puhui CVS:stä keskiviikkona. Tuomaristo lähetettiin sitten.

Richards pyysi, että Binger hylätään jyrkästi.

Binger pahoitteli, ettei hän pyytänyt lupaa tuomarilta ennen CVS-tapauksen esille tuomista, mutta sanoi, että Schroederin aikaisempi päätös jätti oven avoimeksi asian esille tuomiselle oikeudenkäynnissä.

“Älä ole röyhkeä! Schroeder oli raivoissaan ja käski Bingeriä lopettamaan kysymysten esittämisen. “En halua toista ongelmaa”, Schroeder lisäsi. “Onko selvä?”

Puolustusasianajajat väittivät, että Binger tiesi, että todisteiden esitteleminen olisi haitallista Rittenhouselle ja ehdotti, että hän saattoi tarkoituksella hakea väärää oikeudenkäyntiä, jotta tapausta voitaisiin tutkia uudelleen.

Schroeder vakuutti valtiolle, että hän antaisi aikaa vastata, ja räjäytti Bingerin uudelleen. Binger kertoi ottaneensa asian esiin “hyvässä uskossa”.

“En usko sinua”, Schroeder vastasi.

Binger ja Rittenhouse kävivät tunteellisen keskustelun myöhemmin iltapäivällä. Binger vietti lähes tunnin kysyen Rittenhouselta, miksi hän otti aseensa mukaan. Rittenhouse kysyi myös Bingeriltä riskeistä, joita hän näki joukossa.

Monet kysymykset olivat toistuvia. Binger keskittyi Rittenhousen syihin ottaa AR-15, kun hän liikkui väkijoukossa ennen ampumista, koska Rittenhouse oli kysynyt, tarvitsevatko ihmiset sairaanhoitoa ja todisti, että hän aikoi sammuttaa tulipalot. Syyttäjä yritti ajaa kotiin osavaltion väitteen, jonka mukaan Rittenhouse loi vaarallisen tilanteen, joka johti verenvuodatukseen sinä yönä.

Ristikuulustelun aikana Rittenhouse sanoi, että hän “ei halunnut ampua” Rosenbaumia, joka oli ensimmäinen mies, joka kaatui sinä yönä, mutta Rosenbaum ajoi häntä takaa ja oli uhannut tappaa hänet.

“Jos olisin antanut herra Rosenbaumin ottaa tuliaseeni minulta, hän olisi käyttänyt sitä ja tappanut minut sillä”, Rittenhouse sanoi, “ja luultavasti tappanut lisää ihmisiä.”

Rittenhouse myönsi, että hänen aseensa pitävä hihna oli paikoillaan ja että hänellä oli molemmat kädet aseessa.

Kun Rittenhouse kertoi Rosenbaumin yrittäneen tarttua hänen aseeseensa, Binger kysyi: “Joten se, jolla on tuo ase, on uhka?”

Rittenhouse kieltäytyi vastaamasta kysymykseen. Myöhemmin hän sanoi: “En halunnut tappaa ketään sinä yönä.”

Osallistuminen Associated Pressiin

Lähde: USAToday.com

Viesti Puolustus vaatii epäoikeudenmukaista oikeudenkäyntiä, ja Kyle Rittenhousen murhan oikeudenkäynti kiihtyy ja tunnepitoinen ilmestyi ensin News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/as-defense-requests-a-mistrial-the-kyle-rittenhouse-murder-trial-becomes-heated-and-emotional/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments