Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsPrinssi Harry puhuu "näkymättömistä haavoista", jotka ovat olemassa "pimeässä" NYC:n armeijagaalassa

Prinssi Harry puhuu “näkymättömistä haavoista”, jotka ovat olemassa “pimeässä” NYC:n armeijagaalassa


NEW YORK – Prinssi HarryHänen yllätysvieraan Meghan Markle käveli punaisella matolla yhdessä Intrepid Museumin vuotuisessa Salute to Freedom -gaalassa keskiviikkoiltana.

Vaikka aiemmin tiedettiin, että Harry osallistuu tapahtumaan ja esittelee siellä, Meghanin osallistumista vain epäiltiin – koska hän oli myös kaupungissa – mutta ei virallisesti vahvistettu.

Gaala, joka “tunnustaa poikkeuksellista johtajuutta” ja kunnioittaa maataan armeijassa palvelevia miehiä ja naisia, oli erityisen koskettava, koska se tapahtui päivää ennen veteraanipäivää Yhdysvalloissa ja muistopäivää Isossa-Britanniassa.

Harry ja Meghan pukivat molemmat muistopäivän unikkovyöt. jotka on tarkoitettu symboloimaan kaatuneiden sotilaiden uhrausta Löydät meidät tapahtumasta.

Itse veteraani herttua on palvellut yli 10 vuotta Britannian armeijassa ja suorittanut kaksi kiertoajelua Afganistanissa.

Tapahtumaa varten herttua oli pukeutunut perinteiseen mustaan ​​smokkuun, kun taas herttuatar oli pukeutunut Carolina Herrera -pukuun.
Dia Dipasupil Getty Imagesin kautta

Tapahtumassa Harry jakoi Valor Awards -palkinnon saajille, jotka osoittivat “rohkeutta ja sinnikkyyttä suuren vaaran tai henkilökohtaisen kamppailun edessä”.

Punaisella matolla kuninkaalliset tapasivat palkintonsa saajat. HuffPostin video vangitsi hetken, jolloin Sgt. 1. luokan Julian Kitching ja viittasi yhteiseen alma materiinsa sanoen: “No, hyvä Northwesterniin, eikö?”

Kitching näytti järkyttyneeltä ja kysyi kuninkaalliselta: “Mistä tiesit sen?”

Kun ryhmä nauroi, Meghan hymyili ja sanoi: “Tiedän jotain teistä kaikista.”

Toisessa videon kohdassa hän vastasi punaisella matolla olleelle toimittajalle, joka kysyi, oliko hän ylpeä miehestään, ja hän kääntyi ja sanoi: “Olen aina ylpeä miehestäni.”

HuffPost puhui merijalkaväen veteraani Ishmael Alvaradon kanssa punaisella matolla, joka sanoi, että tämä oli “todella erityinen tapahtuma minulle”.

“Arvostan todella kaikkea, mitä Intrepid Museum tekee veteraanien ja yhteisön hyväksi”, hän sanoi ja lisäsi, että hän on käynyt Intrepid Museumissa kuuden vuoden ajan ja osallistuu perhetapahtumiin lastensa kanssa.

”Tarkoitan, se on kuin koti poissa kotoa. Se antaa minulle sen ylpeyden tunteen ja asioita, joita kaipaan nyt siviilinä, en aktiivisena palveluksessa”, hän sanoi.

Alvarado lisäsi, että oli “ihanaa” nähdä prinssi Harry, joka on itse veteraani, ja Jon Bon Jovi, jolle myönnettiin vuoden 2021 Intrepid Lifetime Achievement Award -palkinto työstään veteraaniasioiden parissa. Alvarado halusi saada tilaisuuden puhua laulajan kanssa, sillä hän oli tanssinut yhden kappaleen mukaan suorittaessaan 18. vuoden yksityistä ensimmäistä luokkaansa.

Merijalkaväen sanoi hänen mielestään “hyväksi, että he saavat jonkin verran tunnustusta ja ymmärtävät maataan palvelevien veteraanien tarpeet” ja sanoi, että hän on nähnyt vähemmän leimautumista mielenterveyden suhteen veteraaniyhteisössä, mikä on esimerkkinä siitä, että yhä useammat ihmiset puhuvat se.

“Jopa niiden asioiden kanssa, joita käsittelen, on aikoja, jolloin en halunnut puhua”, hän sanoi. “Meidät opetettiin armeijassa olemaan tiukkoja ja imemään sitä. Ja nyt ei ole paheksuttavaa tajuta, että sinulla on mielenterveysongelmia, joita voit saada palveluksessa ja aktiivisessa työssä.”

Kuvassa Sussexin herttua ja herttuatar Valor-palkinnon saajien kanssa punaisella matolla.

Sussexin herttuatar ja herttua valokuvasivat Valor-palkinnon saajan kanssa punaisella matolla.
Dia Dipasupil Getty Imagesin kautta

Tapahtumassa pitämässään puheessa Harry aloitti asiat kertomalla yleisölle, että hän “meni viime viikolla kyydille Oscar Mayer Weinermobilella – miten se on amerikkalaisen unelman elämiseen!”

Sitten hän puhui omasta asepalvelustaan ​​ja käsitteli joitain Alvaradon mainitsemia asioita, mukaan lukien veteraanien “näkymättömät haavat”.

“Liian pitkään näkymättömiä vammoja kohdeltiin vain näkymättöminä, ja ne oli määrä lakaista maton alle häpeän, syyllisyyden tai vain ymmärryksen puutteen uhalla”, prinssi sanoi.

”Vuosien ajan me (ja perheemme) suuntaamme koko elämämme lähetystyön, velvollisuuden, sitoutumisen ja kyllä ​​– kiireen odottamisen ympärille. Ja kun palaamme, kaipaamme samoja tunteita ja panoksia: itsetarkoitusta, keskittymistä, muiden palvelemista ja tiimiin kuulumista.”

“Kuten monet meistä näkevät, palvelu ei ole kovaa”, hän jatkoi. ”Palvelu on sitä, mitä tapahtuu hiljaisuudessa ja silloin, kun ihmiset eivät katso. Kyse on siitä, kuinka pidämme huolta toisistamme joka päivä”, hän sanoi. “Kyse on yhteisestä toveruudesta… nauruista, lohdutuksista, tuskasta, haasteista ja kyllä, pilailusta.”

“Kokemukseni armeijassa teki minusta sen, mikä olen tänään”, Harry lisäsi, “ja tulen aina olemaan kiitollinen ihmisistä, joiden kanssa sain palvella – missä päin maailmaa olimmekin. Sota on kuitenkin paikka, jossa näet ja koet jotain, mitä et saa mistään muualta. Nämä jäävät meille, toisinaan kuin kuvien diaesitys.”

Prinssi Harry tervehtii muistosunnuntaina järjestetyssä jumalanpalveluksessa Kandaharin lentokentällä 9. marraskuuta 2014 Afganistanissa.

Prinssi Harry tervehtii muistosunnuntai-seremoniassa Kandaharin lentokentällä 9. marraskuuta 2014.
Matt Cardy Getty Imagesin kautta

Sussexin herttua ja herttuatar ovat juuri nyt New Yorkissa toiselle myrskymatkalle Vain viikkoja viimeksi kaupungissa olon jälkeen he saapuivat jälleen.

Meghan oli kaupungissa DealBook Online Summitin ensimmäisenä päivänä tiistaina, jolloin hän esiintyi “Minding the Gap” -paneelissa Mellody Hobsonin, Ariel Investmentsin toimitusjohtajan ja johtajan sekä moderaattorin ja DealBookin perustajan ja kolumnisti Andrew Ross Sorkinin kanssa. .

Paneelikeskustelussa herttuatar puhui kannattavansa palkallista vanhempainvapaata kaikille. kirjoittaa kirjeen kongressilleHän soitti myös republikaanien ja demokraattien senaattoreille. Hän väitti, että kysymys ei ole poliittinen

“En näe tätä poliittisena kysymyksenä suoraan”, Meghan sanoi. ”Katsokaa, mieheni perheen ja kuninkaallisen perheen keskuudessa on varmasti ennakkotapaus, jossa he eivät ole mukana politiikassa. Mutta mielestäni tämä – tarkoitan, että palkallinen loma minun näkökulmastani – on vain humanitaarinen kysymys.”

Myöhemmin päivällä Sussexin herttua ja herttuatar puhuivat paneelissa, joka koski väärää tietoa, joka pidettiin RE:WIREDin vuoden 2021 konferenssissa. “vallankaappauksesta” ennen Yhdysvaltain Capitol-hyökkäystä.

“Jack ja minä lähetimme toisillemme sähköpostia ennen tammikuun 6. päivää, kun varoitin häntä hänen alustansa sallivan vallankaappauksen”, herttua sanoi paneelinsa aikana. “Sähköposti lähetettiin edellisenä päivänä. Ja sitten se tapahtui, enkä ole kuullut hänestä sen jälkeen.”

Tilaa HuffPostin Watching the Royals -uutiskirjeKaikelle Windsorille ja sen ulkopuolelle

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments