Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsPormestari Pete -dokumentti on Buttigiegin "Sneaky Love Story", ohjaaja sanoo

Pormestari Pete -dokumentti on Buttigiegin “Sneaky Love Story”, ohjaaja sanoo


https://wwwyoutube.com/watch?v=1CCXyUge7hA

Jesse Moss oli innokas tutkimaan historiallista presidentinvaalikampanjaa, kun hän kirjautui uuteen Pete Buttigiegistä kertovaan dokumenttiin “Mayor Pete”.

Ilokseen hän sanoi, että viimeinen elokuva oli yhtä paljon rakkaudesta kuin politiikasta.

Perjantaina Amazon Prime -sivustolla julkaistu “pormestari Pete” on tuulista kuin kukaan, joka tuntee 2020 presidentinvaalien katkerasti jakautuvan ilmapiirin, voisi odottaa. Se seuraa Buttigiegia – South Bendin entisen pormestarin (Indiana) ja nykyisen liikennesihteerin – pyrkimystä demokraattien ehdokkuuteen, ja hänestä tulee historian ensimmäinen avoimesti homomies, joka on tehnyt niin. (Katso “Mayor Peten” traileri yllä.)

Vaikka Joe Bidenistä tuli lopulta demokraattien ehdokas ja hän voitti presidentin, Mossin elokuva kuitenkin esittelee Buttigiegin transsendenttisena poliittisena hahmona – nimittäin silloin, kun pääpaino on ehdokkaan avioliitossa miehensä Chasten Buttigiegin kanssa.

“Se on elokuva suhteesta, joka sattuu olemaan presidentinvaalikampanjan keskipiste”, San Franciscossa asuva Moss kertoi HuffPostille. ”Rakastan, että se on eräänlainen luja rakkaustarina, eräänlainen ikääntymisen tarina Petelle. Hänen nuorta suhdettaan testataan, ja se näkyy niin julkisesti.

Chasten (vasemmalla) ja Pete Buttigieg elokuvassa Mayor Pete, joka debytoi perjantaina Amazon Primessa
Amazon Studios

Itse asiassa “pormestari Peten” vakuuttavimmat hetket ovat ne, jotka osoittavat Buttigiegin kamppailevan sen kanssa, kuinka esitellä seksuaalisuuttaan mahdollisille äänestäjille, jotka eivät ehkä ole tyytyväisiä LGBTQ-ehdokkaisiin. Chasten varoittaa miestään tästä kohtauksesta. 2019 LGBTQ Victory Fund -puheUseita viittauksia itsemurhaan, joka, vaikka se oli hyvää tarkoittavaa, on saatettu tulkita väärin. Myöhemmin Chasten huomauttaa, että hän ei tule yhtä näkyvästi kuin muiden ehdokkaiden puolisot tapahtumassa Iowassa.

Toisaalta suuren osan dokumentin jännityksestä tarjoaa Buttigiegin viestintäjohtaja Lis Smith, joka moittii häntä tulisella kritiikillä ja ehdottaa, että hän törmää “vitun peltimiehenä” keskustelun valmistelun aikana. Buttigieg joutuu myös kohtaamaan seksuaalisuutensa. kivinen historia Rotusuhteet rajalliset houkuttelevat mustien äänestäjien keskuudessa – ajankohtaisia ​​keskustelunaiheita, joita elokuva on saattanut hyötyä tarkemmin tutkimisesta.

“Mayor Pete” sai ensi-iltansa Chicagon kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla viime kuussa, ja se esitettiin myös NewFestissä, New Yorkin LGBTQ-elokuvafestivaaleilla. Sekalaisia ​​arvosteluja. CNN kutsui dokumenttia “kiehtovaksi”, mutta huomautti myös, että “rehellisimmät hetket” koskivat “muita kuin ehdokkaita”. New York Times väitti samalla tavoin, että elokuva “useammin näyttelee ulosottoa polulta kuin sisäistä välähdystä”.

“En ole täällä sanomassa: ‘Peten pitäisi olla miehesi’ – se on päätös, joka ihmisten on tehtävä itse”, Moss sanoi Buttigiegistä.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments