Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsPoliisiraportti julmasta Sucker Punchista nuorten koripalloottelussa

Poliisiraportti julmasta Sucker Punchista nuorten koripalloottelussa


Nuorten koripalloilija Garden Grovessa, Kaliforniassa, sai aivotärähdyksen, kun vastustaja löi häntä – ja loukkaantuneen tytön äiti väitti, että hyökkääjän äiti rohkaisi sitä. Tämä on a.

“Haluan tyttären ja äidin olevan vastuussa”, Alice Ham kertoi ABC:n Eyewitness Newsille. “Koska tällainen käytös on tuomittavaa, eikä sitä voi tapahtua nuorisourheilussa.”

Video viikonlopun seurapelistäLauryn Ham (15-vuotias) ja vastustajan pelaaja (jonka isän kerrotaan olleen ammattikoripalloilija) kietoutuvat hetkeksi, kun tuntematon mies yrittää ampua kolmipisteen. Molemmat menevät maahan.

Heidät nähdään sitten kävelemässä kenttää vierekkäin. Pelaaja laukaisee roundhouse-lyönnin kaataakseen Hamin.

Alice Ham teki tapauksen jälkeen ilmoituksen poliisille. Se on sittemmin hyväksytty. laajaa huomiota. Garden Groven poliisi ei heti vastannut HuffPostin kommenttipyyntöön.

“Näin normaalin koripallopelin muuttuvan periaatteessa painajaiseksi”, Ham kertoi NBC:lle yllä olevassa uutissegmentissä.

Kinkkukuvaa Instagramissa, jossa näkemättömän naisen voi kuulla huutavan, joka kuulostaa: “Sinun täytyy lyödä häntä sen takia.” Ham, joka ei ollut tuolloin kuntosalilla, kertoi kuulleensa todistajilta, että käskyn antanut henkilö oli tytön äiti.

“On melko selvää, että hän sanoo tyttärelleen, että sinun täytyy lyödä häntä sen takia”, Ham sanoi. “Mitä se on, en tiedä. En tiedä mitä äiti luulee näkevänsä.”

Ham kertoi CBS:lle, että hän “rukoilee”, että Lauryn “palaa kentälle ja tekee sitä, mitä hän rakastaa”.

Asianajaja Brett Greenfield, joka edustaa hyökkääjäksi tunnistetun Hamin tytön perhettä, sanoi NBC:lle antamassaan lausunnossa: “Emme millään tavalla yritä vähätellä ja/tai epäkunnioittaa tämän tilanteen vakavuutta. On tärkeää pitää mielessä, että molemmat alaikäiset ovat hyvin nuoria. Perhe tunnustaa tämän tapauksen vakavuuden ja aikoo jatkossakin ryhtyä kaikkiin tarvittaviin toimiin asian hoitamiseksi positiivisella tavalla.”

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Police Report brutal Sucker Punch in Youth Basketball Game appeared first on Breaking News.

Source: https://gt-ride.com/police-report-on-brutal-sucker-punch-in-youth-basketball-game/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments