Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsPohjois-Amerikan harvinaisin nisäkäs tekee "yllätysilmeen" Colorado Garagessa

Pohjois-Amerikan harvinaisin nisäkäs tekee “yllätysilmeen” Colorado Garagessa


Yksi mantereen harvinaisimmista eläimistä on havaittu – Coloradon autotallissa.

Uhanalainen mustajalkafretti. Pohjois-Amerikan harvinaisimpana nisäkkäänä pidetty nisäkäs esiintyi “yllätysnä” Pueblo Westin asunnon omistajan autotallissa maanantaina Colorado Parksin ja WildlifePress-tiedotteen mukaan.

Odellessaan poliisin saapumista paikalle, nimetön asunnonomistaja soitti CPW:lle ja tiedusteli karvaisesta vierailijasta.

Se sijaitsee lähellä Walker Ranchia. CPW vapauttaa mustajalkaiset fretit preeriayhdyskunnassa auttaakseen palauttamaan niiden populaatiot.

CPW:n tiedotteen mukaan: “Vuodesta 2013 lähtien CPW:n biologit ovat vapauttaneet yli 120 mustajalkafrettiä Walker Ranchilla. He ovat investoineet paljon aikaa ja vaivaa pesäkkeiden seurantaan ja ruttorokotteen levittämiseen toivoen suojellakseen mustajalkaisia. fretit ja preeriakoirat, jotka ovat heidän ensisijainen ravinnon ja suojan lähde.”

Skannaamalla paenneen fretin mikrosirua poliisi pystyi määrittämään, että se oli yksi yhdeksästä mustajalkaisesta fretistä, jotka vapautettiin hiljattain karjatilalla.

Karjatilan omistajien siunauksella ja todettuaan eläimen terveeksi CPW:n virkailijat ottivat laatikon ja “vaelsivat syvälle preeriayhdyskuntaan pimeässä, avasivat laatikon ja katselivat fretin ryntelevän preeriakoiran kaivoon”, CPW sanoi. .

“Emme tiedä tarkalleen, miksi tämä mustajalkainen fretti lähti yhdyskunnasta”, sanoi Ed Schmal, CPW:n suojelubiologi. “Laitimme ne preeriakoirien koloihin, mutta ne eivät välttämättä jää sinne. He voivat vaeltaa ympäriinsä etsiessään täydellistä kotia, toisinaan kiipeilemällä siirtokunnan läpi. On mahdollista, että toinen fretti työnsi tämän siirtokunnasta pois ja lähti etsimään kotia. Emme todellakaan tiedä.”

Schmal kertoi, että CPW:llä oli vain yksi ylimääräinen ilmoitus karjatilalta mustajalkafretistä, joka pakeni, mutta hän ei ollut kuullut minkään muun eläimen joutuneen rakennukseen kuten autotalliin.

“Tämä on erittäin harvinaista”, hän sanoi. ”Mustajalkaiset fretit ovat yöelämää ja erittäin ujoja. Tämä pakeni siirtokunnasta etsimään suojaa. Olemme vain iloisia, että se näytti terveeltä, ei nälkään tai sairaalta, ja pystyimme vangitsemaan sen ja palauttamaan sen siirtokuntaan.”

Preeriakoiria pidetään usein tuholaisina, ja mustajalkaiset fretit ovat suuresti riippuvaisia ​​niistä ravinnonsa suhteen. Mustajalkaisten frettien määrä väheni merkittävästi preeriakoirien hävittämisen ja tappamisen jälkeen.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Pohjois-Amerikan harvinaisin nisäkäs tekee “yllätysilmeen” Colorado Garagessa appeared first on Breaking News.

Source: https://gt-ride.com/north-americas-rarest-mammal-makes-surprise-appearance-in-colorado-garage/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments