Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsPienet lentokoneonnettomuus kuoli miehelle, joka lensi avaruuteen William Shatnerin kanssa

Pienet lentokoneonnettomuus kuoli miehelle, joka lensi avaruuteen William Shatnerin kanssa


Glen de Vries, ohjelmistopäällikkö. matkusti avaruuteen viime kuussa William Shatnerin kanssaHän kuoli pienen lentokoneen onnettomuudessa New Jerseyssä torstaina. Hän oli 49.

De Vries matkusti liittovaltion ilmailuhallinnon tietojen mukaan Cessna 172, yksimoottorinen, törmäsi tiheälle metsäiselle alueelle New Jerseyssä lähellä Hampton Townshipia.

Thomas P. Fischer oli 54-vuotias ja ainoa koneessa ollut henkilö. New Jerseyn osavaltion poliisi ilmoitti, että myös Fischer menetti henkensä lento-onnettomuudessa. kertoi ABC Newsille.

De Vries räjähti viime kuussa Blue OriginShatnerin laivalla ja Chris Boshuizen perustivat satelliittiyrityksen, kun taas Audrey Powers oli Blue Originin johtaja.

De Vries palasi takaisin Maahan. kertoi The Guardianille, että kokemus “oli kauniimpi, häikäisevämpi ja pelottavampi kuin koskaan kuvittelin.”

Matka vaikutti myös hänen alma mater Carnegie Melon -yliopistoon. haastattelussa.

“Maan ja avaruuden välillä on niin jyrkkä kontrasti, ja se viiva, jossa me kaikki elämme välissä, on pelottavan pieni”, hän sanoi. “Tiedän, että ilmastonmuutos on valtava ongelma, mutta näkemys tuli hämmästyttävän selväksi: Jos todella haluamme maapallon olevan kaunis sellaisena kuin me ihmiset voimme elää sillä ja nauttia siitä, meidän on ryhdyttävä kiireesti miettimään ympäristön suojelua. ”

Blue Origin esitti osanottonsa lausunnossa Perjantai.

“Olemme järkyttyneitä kuullessamme Glen de Vriesin äkillisestä poismenosta”, yhtiö sanoi. “Hän toi niin paljon elämää ja energiaa koko Blue Origin -tiimille ja miehistötovereilleen. Hänen intohimoaan ilmailua kohtaan, hänen hyväntekeväisyystyötään ja hänen omistautumistaan ​​ammatilleen kunnioitetaan ja ihaillaan pitkään.”

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Small Plane Crash kuolee miehelle, joka lensi avaruuteen William Shatnerin kanssa ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.

Source: https://gt-ride.com/small-plane-crash-dies-for-the-man-who-flew-to-space-with-william-shatner/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments