Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsPaul McCartneyn viimeinen keskustelu John Lennonin kanssa oli erittäin suhteellista

Paul McCartneyn viimeinen keskustelu John Lennonin kanssa oli erittäin suhteellista


Paul McCartneyn viimeinen keskustelu entisen Beatles-bänditoveri John Lennonin kanssa oli melko arkipäivää – ja se teki siitä erityisen, McCartney sanoi “The Howard Stern Show” -ohjelmassa tällä viikolla. (Katso alla oleva jakso.)

Rock ‘n’ roll -legendat puhuivat leivän leivonnasta.

“Soitan Johnille ja tein leipää ja onnistuin siinä melko hyvin”, McCartney sanoi ohjelmassa mainostaessaan uutta kirjaansa “The Lyrics”.

“Joten kun kuulin Johnin tekevän sitä, se oli hienoa. Voisimme puhua jostain niin tavallisesta. Ei ole uhkaa tai mitään. Siinä oli vain kaksi kaveria, jotka puhuivat: ‘No, en tiedä. Jätätkö sen yöksi vai mitä teet?’ Ja joku sanoo: “Joo, jätän sen yöksi kuumaan kaappiin” ja sinä vain juttelet.”

Vaihto sai lohduttavan tutun yhtyeen hajoamisen jälkeen.

“Olin niin iloinen, että palasimme siihen suhteeseen, joka meillä oli aina ollut ollessamme lapsia”, McCartney kertoi Sternille. “Olimme eläneet toistemme taskuissa niin kauan, että oli hienoa palata siihen.”

Paul McCartney sanoi, että hänen viimeinen keskustelunsa Beatle John Lennonin kanssa koski leivän leipomista.
Bettmann Getty Imagesin kautta

McCartney kertoi hiljattain epämiellyttävämmästä muistosta, jossa hän syytti Lennonia yhtyeen hajoamisen aloittamisesta. McCartney huokaisi toimittajan ehdotuksesta, että se oli hänen tekonsa.

“Pysähdy siihen. En ole se, joka yllytti eroon. Voi ei, ei, ei. John käveli eräänä päivänä huoneeseen ja sanoi: “Lähden The Beatlesista.” Aloittaako se eroon vai ei?”

Mutta jokapäiväisessä keskustelussa hänen vanhan ystävänsä kanssa vuosikymmeniä sitten, he nojasivat ystävyyteensä.

“Minulle oli hyvin erikoista, että pääsimme siihen pisteeseen, koska teillä oli koko kauhea juttu ryhmän hajoamisesta”, hän kertoi Sternille. “Luulen, että tajusimme juuri:” Tule, kaverit. Me rakastamme toisiamme. Mitä olemme tekemässä? Me sotketaan.’”

Lennon kertoi toimittajalle, että McCartney soitti kerran kelloa Dakotan asuntoonsa, mutta Lennon ei päästänyt häntä sisään ja huusi: “Leivon leipää ja hoidan vauvaa!” Jos luulet, että tulen klubille, olet tullut hulluksi!”

Beatles kulki eri tavoin vuonna 1970. Lennon ammuttiin tappavasti Manhattanin kerrostalonsa ulkopuolella 8. joulukuuta 1980.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments