Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsPanthers pääsi vihdoin sopimukseen Cam Newtonin kanssa yli kymmenen vuoden tauon jälkeen

Panthers pääsi vihdoin sopimukseen Cam Newtonin kanssa yli kymmenen vuoden tauon jälkeen


Carolina Panthers palaa takaisin tuttuihin kasvoihin ratkaistakseen pelinrakentajaongelmansa – the franchisingin tutut kasvot.

Panthers ilmoitti torstaina, että he ovat sopineet vapaan agentin Cam Newtonin kanssa – joukkueen kaikkien aikojen johtajan syötöjaardeissa, syöttämissä touchdowneissa ja kiireissä kosketuksissa. Fyysisen suorituksen jälkeen sopimus pysyy voimassa. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun Charlotte Observer ilmoitti aiemmin torstaina, että Newton vierailee franchising-alueella.

Carolina on taistellut huonon pelin ja nyt keskeisen loukkaantumisen kanssa. Vaikka joukkueen aloituspelinrakentaja Sam Darnold aloitti vuoden 2021 vakaalla pelillä ja 3-0-alkulla, mutta on nyt tasan toiseksi liigassa 11 katkolla. 24-6-tappiossa New England Patriotsia vastaan ​​Darnold kärsi epätäydellisen murtuman heittoolkapäähän ja joutuu nyt poissa 4-6 viikkoa. PJ Walker on joukkueen tuki, ja hänen piti alun perin aloittaa sunnuntain peli Arizona Cardinalsia vastaan. Newtonin saatavuus sunnuntaina ei ole tiedossa.

Lukuisia raporttejaArvioiden mukaan tämän sopimuksen arvo on jopa 10 000 000 dollaria ja se sisältää 4,5 miljoonan dollarin takuun sekä 1,5 miljoonan dollarin listabonuksen.

LAUSUNTOAaron Rodgersin COVID-19-tapaus voisi elvyttää QB:n tulevaisuuden Packersin kanssa

LUE LISÄÄAaron Rodgersin tarina paljastaa ongelmia NFL COVID-19 -protokollien täytäntöönpanossa

Panthers valitsi Newtonin ykköseksi vuoden 2011 NFL-draftissa ja hän oli joukkueen aloittelija vuosina 2011–2019, kunnes loukkaantumiset suistuivat hänen aikansa siellä. Maaliskuussa 2020 Panthers julkaisi Newtonin, joka allekirjoitti sopimuksen New England Patriotsin kanssa saman vuoden kesäkuussa, kun joukkue halusi korvata Tom Bradyn. Newton pelasi New Englandissa vain yhden kauden. Joukkue ei päässyt pudotuspeleihin. Patriots erotti Newtonin Newtonin jälkeen, joka hävisi kilpailun pelinrakentajan paikasta harjoitusleirillä.

Panthers jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan Newtonista franchising-omistajan David Tepperin kanssa. Hype videoNewton nähdään nousevan tunnelista ennen peliä Bank of America Stadiumin esittelyissä.

Newton oli 32-vuotias ja heitti 29 041 jaardia ja 182 kosketuspistettä. Hän juoksi myös 58 pistettä Carolinassa yhdeksän kauden aikana.

Newtonin paras kausi Pantherina oli 2015. Hän auttoi joukkuetta saavuttamaan 15-1-ennätyksen. Vaikka Carolina hävisi Super Bowl 50:ssä Denverille, Newton palkittiin MVP:llä. Tämä on hänen ensimmäinen ja ainoa palkintonsa. Newton saavutti yhteensä 4 473 jaardia ja 45 touchdownia.

Newton, joka perustuu joukkueen verkkosivuilla julkaistuun online-listaan, tulee pukeutumaan numeroon. No.1-paita, jota Newton käytti viimeisen työjaksonsa aikana joukkueessa, oli erittäin suosittu.

On mahdollista, että Panthers pitää Newtonia pysyvänä tekijänä Darnoldin terveydestä riippumatta.

“Tehtäväni on yrittää voittaa juuri nyt”, Panthersin valmentaja Matt Rhule sanoi keskiviikkona. Fanimme eivät maksa rahaa nähdäkseen meidän voittavan seuraavan kahden vuoden aikana. Kun yrität rakentaa Super Bowl -eliittijoukkuetta, sinun on löydettävä tasapaino pitkän aikavälin oikean tekemisen ja voittamisen välillä. Nämä ovat usein samoja asioita.

“NFC:ssä on 4 joukkuetta, jotka ovat voittaneet yli 6 peliä. Kaikki muu on meidän tasoamme. NFL:ssä on monia joukkueita, jotka yrittävät löytää tapoja voittaa. … Minun tehtäväni on yrittää voittaa.”

Tiistaina Carolina myös allekirjoitti varapuolustaja Matt Barkleyn Tennessee Titansin harjoitusjoukkueesta.

Ne ovat NFC:n kahdeksas siemen. Tämä asettaa heidät pudotuspelien reunaan kauden toiselle puoliskolle. No. The No. 7 siemen, kilpailija NFC Southissa, kohtaa myös vaikean kokeen viikolla 10, kun he kohtaavat 6-2 Dallas Cowboysin.

Lähde: USAToday.com

Viesti Panthers pääsi lopulta sopimukseen Cam Newtonin kanssa yli vuosikymmenen kuluttua ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssä.

Source: https://philippinenewsdaily.com/panthers-finally-come-to-an-agreement-with-cam-newton-after-more-than-a-decade-away/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments