Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsOnko oikein sanoa "Hyvää veteraanipäivää" tai "kiitos palvelustanne"? Tässä on mitä...

Onko oikein sanoa “Hyvää veteraanipäivää” tai “kiitos palvelustanne”? Tässä on mitä veteraanit sanovat


Veteraanipäivä näyttää erilaiselta COVID-19-epidemian vuoksi, mutta on silti tärkeää, että veteraanit tietävät mitä tehdä heille tänä kansallisena juhlapäivänä.

Tänä torstaina veteraaneja kaikkialta maailmasta ja eri puolilta kansakuntaa juhlitaan osana juhlaa, joka juontaa juurensa yli 100 vuotta sitten sopimukseen, joka päätti ensimmäisen maailmansodan vihollisuudet.

John Raughter (American Legionin mediasuhteiden apulaisjohtaja) totesi, että vaikka yksi veteraani saattaa pitää sen ilahduttavana, toinen henkilö voi pitää sen loukkaavana tai alentuvana.

“On 19 miljoonaa veteraania, joilla on 19 miljoonaa eri mielipidettä.”

Raughter, Yhdysvaltain merijalkaväen veteraani, sanoi, että on parasta kiittää veteraania heidän palvelustaan ​​ja jatkaa kuuntelemista, koska jos veteraani tuntee olonsa mukavaksi, hän saattaa avautua enemmän.

Hän totesi: “Kenenkään ei ole tilaisuus ilmaista poliittisia mielipiteitään tai kyseenalaistaa, kuinka monessa kuolemassa tai taistelussa he ovat olleet.” On tärkeää pitää mielessä, että veteraanipäivä ei koske vain taisteluveteraaneja.

Veteraanipäivä 2021:Mikä on auki/suljettu torstaina?

Nauti ilmaisesta ruoastaVeteraanit saavat ilmaista ruokaa monissa paikoissa. IHOP (Denny’s), Wendy’s, Applebee’s, Wendy’s ja monissa muissa paikoissa.

Raughter totesi, että veteraanien ei suositella tuntemaan itsensä vähemmän veteraaniksi, jos heitä ei ole koskaan otettu käyttöön.

Shawn Brown on Yhdysvaltain armeijan veteraani ja kertoi USA TODAY:lle, että ihmisten on oltava varovaisia, etteivät he toimi ikään kuin he ymmärtäisivät, millaista se oli veteraanien kohdalla.

Brown selitti, että “se joutuu ihmisten nahan alle, varsinkin jos veteraanit todella joutuivat juoksuhaudoihin menettääkseen veljiä ja sisaria konfliktin aikana”, Brown lisäsi.

Jos he ovat halukkaita puhumaan, “ole vain oma itsesi ja kysy heiltä, ​​mitkä olivat heidän merkittävimmät saavutuksensa, ammatillisia tai henkilökohtaisia.”

USA TODAY puhui Yhdysvaltain armeijan Akilah McNairin kanssa, joka sanoi, että veteraanien päivä ei ollut oikea aika kieltää armeijan tukeminen.

“Olen kuullut ihmisten sanovan, että he eivät halua tukea armeijaa, mutta minulla ei ole siitä huonoja kokemuksia”, hän sanoi.

Veteraanipäivän kunnianosoitukset:Veteraanipäivä: Tuskegee Airmen Honored Huolimatta upseerien monimuotoisuuden puutteesta armeijassa

Veteraanien päivä eroaa muistopäivästä, jossa Yhdysvallat kunnioittaa kaatuneita sotilaita. Raughter sanoi, että olet vapaampi valitsemaan oikeat sanat käytettäväksi.

Hän sanoi: “Uskon, että yksi asia hieroo useimpia veteraaneja täysin väärin muistopäivänä.” “Se ei ole onnellinen.”

Raughter ehdotti, että veteraanien kiittäminen riittää. Jos alueellasi on veteraanien omistama yritys, kannattaa mennä käymään siellä.

Seuraa Asha Gilbert @Coastalasha. Sähköposti: [email protected]

Lähde: USAToday.com

Viesti Onko ok sanoa “Hyvää veteraanipäivää” tai “kiitos palvelustanne”? Tässä on se, mitä veteraanit sanovat, ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/is-it-ok-to-say-happy-veterans-day-or-thank-you-for-your-service-heres-what-veterans-say/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments