Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsOmistaja sanoo, ettei hän ollut huolissaan varkaudesta Ahmaud Arberyn tappajien väitetysti suojelevan...

Omistaja sanoo, ettei hän ollut huolissaan varkaudesta Ahmaud Arberyn tappajien väitetysti suojelevan sivustolla


Valamiehistö syyttää kolmea valkoista miestä murhasta Ahmaud Arbery viime vuonna Georgiassa kuuli torstaina kiinteistönomistajan todistuksen, joka sanoi, ettei hän valtuuttanut Gregorya ja Travis McMichaelia valvomaan hänen rakennustyömaataan, eikä hän ollut erityisen huolissaan varkaudesta – alittamisesta. kaksi syytettyjen perusteluja Arberyn takaa-ajoon ja hänen kohtaamiseensa.

Syyttäjät soittivat myös turvallisuusmateriaalia, joka on otettu Georgian Brunswickin kiinteistöstä. Tämä osoitti ihmisiä kävelevän alueen läpi, jonne taloa rakennettiin ampumista edeltävinä kuukausina.

Tämä sivusto kyseenalaistettiin, koska Travis McMichael, Gregory McMichael ja Travis McMichael, yksi murhatapauksen kolmesta syytetyistä, soittivat hätänumeroon useita kertoja alueella tapahtuneista ryöstöistä, joista varsinkin 23. helmikuuta 2020 tapahtuneen ryöstön takia. päivämäärä, jolloin Arbery murhattiin.

McMichaels ja William “Roddie” Bryan, ampumisen kuvaanut mies, kaikkia syytetään ilkeästä murhasta, törkeästä murhasta, törkeästä pahoinpitelystä, sieppauksesta ja rikollisesta yrityksestä tehdä väärää vankeutta sekä liittovaltion viharikossyytteitä. Arbery (joka oli musta) oli 25-vuotias.

Kiinteistön omistaja Larry English sanoi esiäänitetyssä lausunnossa, että hän oli asentanut kamerat sen jälkeen, kun naapuri kertoi hänelle, että “jotkut pojat kadun toiselta puolelta” leikkivät rakennustyömaalla ja sen ympäristössä. Todistuksessaan English sanoi olevansa enemmän huolissaan poikien turvallisuudesta kuin siitä, että joku varastaa jotain kotoa. Hän kuvaili rakennustyömaa “erittäin vaaralliseksi”.

English sanoi toistuvasti, että kamerat kertoivat “lapsista” ja heidän turvallisuudestaan, eivät tunkeutumisen tai varkauden aiheuttamien huolenaiheiden vuoksi. English sanoi, ettei hän välittänyt ihmisten vaeltelemisesta rakennustyömaalla.

English soitti hätänumeroon ilmoittaakseen luvattomasta henkilöstä tapahtumapaikalla. Syyttäjä pelasi sen. Nauhalla hän kuvailee henkilöä “värikkääksi kaveriksi”. Hän mainitsee, että työmaalla on paljon työkaluja ja laitteita.

Camarillon syyttäjä Paul Camarillo pyysi englantia kääntämään sen, mitä hän toivoi hätäpalvelujen ja lainvalvontaviranomaisten sanovan.

“Halusin, toivon vain, että he löytäisivät hänet ja keskustelevat hänen kanssaan ja sanoisivat, ettei hän ole enää siellä”, English sanoi.

Englanti antoi poliisille luvan vierailla hänen kiinteistöllään toisessa 911-puhelussa, jonka tuomaristo soitti. Mutta English todisti, että siellä oli vain yksi henkilö lainvalvontaviranomaisten lisäksi, jolle hän antoi luvan tutustua sivustoon: lähellä asunut mies, joka ei ole yksikään Arberyn murhasta syytetyistä.

“Annoitko McMichaelin missään vaiheessa kohdata ketään sivustollasi?” Camarillo kysyi englantia.

“Ei”, englanti vastasi.

Camarillo kuuli myös englannin kertovan Camarillolle, että McMichaelsilla ei koskaan ollut lupaa vierailla kiinteistöllään.

Syyttäjät esittivät turvamateriaalia, jossa valkoinen mies kävelee kiinteistössä naisen ja toisen valkoisen henkilön kanssa. Näytettiin myös video, jossa Arbery kävelee kiinteistössä. Videolla ei näy, että asunnosta viedään mitään.

Tuomaristo näki sitten valvontamateriaalia, joka otettiin Arberyn kuolinpäivänä. English selitti, että videomateriaali osoitti, että viime päivien esineitä oli edelleen paikalla.

“Onko tässä vaiheessa tietojesi mukaan koskaan otettu tai häiritty mitään?” Camarillo kysyi.

“Ei”, englanti vastasi.

Lukuun ottamatta Englannin väitteitä, kiista syttyi, kun puolustusasianajaja Kevin Gough kritisoi mustien pastorien läsnäoloa oikeudenkäynnissä.

Pastori Al Sharpton liittyi Arberyn perheeseen oikeussalissa. Gough sanoi, että Sharptonin ja muiden mustien pastorien läsnäolo oikeussalissa pelottaisi tuomaristoa.

Sharpton, mukana kansalaisoikeuslakimies Benjamin Crump, piti rukousvalvoja oikeudenkäynnin lounastauolla sinä päivänä.

”On selvää, että heillä voi olla niin paljon pappeja. Al Sharpton on heidän pastorinsa, mikä on ok. Mutta emme halua, että tänne tulee lisää mustia pastoreita – Jesse Jackson, kuka tahansa oli täällä, istui uhrin perheen kanssa yrittäessään vaikuttaa valamiehistöön tässä tapauksessa”, Gough sanoi.

Tuomari Timothy Walmsley torjui Goughin valituksen. Hän sanoi, ettei hän estäisi yleisöä tulemasta oikeussaliin.

“Jos henkilöt päätyvät istumaan oikeussalissa olevien rajoitusten perusteella ja voivat tehdä sen kunnioittaen tuomioistuimen prosessia ja noudattaen tämän tuomioistuimen määräyksiä oikeudenkäynnin suorittamisesta, ja he eivät ole häiriötekijä, en aio tehdä asialle mitään”, Walmsley sanoi.

Sharpton vastasi lausunnon kanssa torstaina, sanoi hänen läsnäolonsa “ei häiritsevä” ja se tapahtui Arberyn perheen kutsusta. Sharpton kutsui Goughia “ylimieliseksi” vaatiessaan, että hänen ja muiden mustien pastorien ei sallita osallistua oikeudenkäyntiin.

Arberyn murha herätti viime vuonna kansallista raivoa ja mielenosoituksia. Perjantaina oikeudenkäynti jatkuu Georgian Glynnissa. Syyttäjän odotetaan kutsuvan todistajia klo 9.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Omistaja sanoo, että hän ei ollut huolissaan varkaudesta sivustolla Ahmaud Arberyn tappajat, joita väitetään suojelevan, ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.

Source: https://gt-ride.com/owner-says-he-wasnt-worried-about-theft-at-site-ahmaud-arberys-killers-claimed-to-protect/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments