Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsOdell Beckham Jr. hyväksyy sopimuksen Los Angeles Ramsin kanssa

Odell Beckham Jr. hyväksyy sopimuksen Los Angeles Ramsin kanssa


Los Angeles Rams allekirjoitti yhden NFL-jalkapallon tunnetuimmista kyvyistä.

USA TODAY Sports sai tietää, että Odell Beckham Jr., Ramsin laitahyökkääjä, suostui allekirjoittamaan sopimuksen torstaina. Tämä henkilö puhui vain, koska heillä ei ollut valtuuksia puhua Ramsin puolesta.

Beckhamista, jota ei tiistaina lunastettu, tuli avoin agentti. Viikon jälkeen, jolloin Beckhamin isä latasi videon, jossa korostettiin, kuinka Baker Mayfield ei kohdistanut poikaansa, kun tämä keskusteli hänen kanssaan avoimesti, Cleveland Browns on virallisesti lopettanut suhteensa.

LAUSUNTOOBJ:n on vaihdettava, jotta Rams voisi taas toimia

Los Angeles Lakersin hyökkääjä LeBron James, Beckhamin ystävä, kirjoitti: ”OBJ näyttää jälleen, miksi hän on erityinen. Viime viikolla WR1 twiittasi #FreeOBJ. Hän ilmaisi innostuneensa Beckhamin saapumisesta Los Angelesiin torstaina.

Beckham liittyy telttanimien luetteloon, jonka Sean McVay, toimitusjohtaja Les Snead ja valmentaja Sean McVay ovat nappaaneet viime vuosina. Rams osti Von Millerin, entisen Pro Bowl -seikkailijan ja kahdeksankertaisen Pro Bowl -palkinnon saaneen Denver Broncosilta. Los Angeles järjesti myös kulmanpuolustaja Jalen Ramseyn ja pelinrakentajan Matthew Staffordin vaihdon. Myöhemmin Beckham hyväksyi liikkeet.

LAUSUNTOAaron Rodgersin COVID-19-tapaus voisi elvyttää QB:n tulevaisuuden Packersin kanssa

LUE LISÄÄPässit ovat rohkeita Von Millerin vaihdossa Super Bowlissa.

Beckham on Los Angelesin kolmas pelaaja. Rikos nro 3 menee ohi ja Beckham liittyy Robert Woodsiin ja Cooper Kuppiin vastaanottajina.

Entinen Brownsin joukkuetoveri ja entinen Ramsin turvallisuus John Johnson III – joka sanoi viime viikolla toivottaneensa Beckhamin takaisin joukkueeseen – kyseli torstaina, kuinka Beckham sopisi uuteen rikokseensa.

Johnson totesi, että Johnson tunsi, että joukkueella oli hyökkäys. Cooper Kuppin rikos on minulle tuttu, koska olin Los Angelesissa. Cooper Kuppin hyökkäys käy hänen läpi kaikin puolin: syötä ja juokse. Odell, tunnettu nimi, tulee etsimään tätä huomiota. Se tekee siitä myös mielenkiintoisen.

Valmentaja McVay on mestari tässä. On selvää, että hän löytää keinon. Kuitenkin olen heti kuin “en haluaisi mennä sinne”, jos olisin hän.”

Osana sovintoa, jonka Browns ja Beckham saivat päätökseen lauantaina ennen kuin hänet virallisesti vapautettiin maanantaina, he maksavat hänelle 4,25 miljoonaa dollaria sen lisäksi, mitä hän ansaitsee Ramsista. Tiistaina lunastamattomien vapautusten läpivienti Beckham säästi Brownsilta 3 miljoonaa dollaria.

29 ottelussa Brownsin kanssa Beckham otti yhteensä 114 kiinni 1586 jaardia ja seitsemän touchdownia. Hän kirjasi myös kahdeksan syöttöä 96 jaardia ja yhden touchdownin.

Beckham palasi ACL-leikkauksesta marraskuussa 2020 ja otti 17 syöttöä, 232 jaardia ja nolla maalia kuudessa pelissä. Beckham juoksi myös kahdesti ja sai 14 jaardia.

Osallistuja: Nate Ulrich, Akron Beacon Journal

Lähde: USAToday.com

Post Odell Beckham Jr. hyväksyy sopimuksen Los Angeles Ramsin kanssa ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/odell-beckham-jr-accepts-a-contract-with-los-angeles-rams/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments