Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsNetflixin "Single All The Way" -trailerissa on Holiday High Jinks ja Jennifer...

Netflixin “Single All The Way” -trailerissa on Holiday High Jinks ja Jennifer Coolidge


Netflixin singlen pääosissa nähdään Michael Urie ja Philemon chambers.
Philippe Bosse/Netflix

NetflixA uusi traileri on julkaistu tällä viikolla, ja se antaa faneille, jotka ovat lahjakkaita, vilauksen ensimmäisestä gay holiday romcomista.

Michael Mayerin ohjaama “Single All the Way” seuraa Peteriä (näyttelijänä Michael Urie (los angeleslainen mies, joka on palaamassa kotiin lomille. Pyrkiessään hälventämään perheensä huolen hänen jatkuvasta sinkkunastansa) Peter vakuuttaa ystävänsä Nickin. (Philemon Chambers) liittymään hänen kanssaan matkalle ja poseeraamaan hänen poikaystävänsä.

Aidolla romanttisella komedialla Peterin juhlasuunnitelma menee kuitenkin pieleen, kun hänen äitinsä (Kathy Najimy) järjestää hänet treffeille kuntovalmentajansa Jamesin (Luke Macfarlane) kanssa.

Katso “Single All the Way” -traileri alta.

Monille faneille trailerin todellinen tähti on kuitenkin Peter’s Aunt Sandy, jota Jennifer Coolidge esittää täydellisesti. Hän nauttii kulttuurin elpymisestä hänen esiintymisensä jälkeen HBO:n “White Lotus” -elokuvassa. Silmäilee hänen tosielämän LGBTQ-kuvaketta, kun hän julistaa: “Homot vain osaavat tehdä asioita. Jostain syystä he ovat aina pakkomielle minuun.

Joulukuun 2. päivänä ilmestyvä “Single All the Way” on Netflixin aloitus, joka näyttää olevan alan laajuinen pyrkimys monipuolistaa lomakauden tarjontaa. Viime vuonna Kristen Stewart ja Mackenzie Davis näyttelivät Hulun “Happiest Season” -elokuvassa, joka esittää lesboparia joulukriisin partaalla. Näyttelijä Jonathan Bennett, joka tunnetaan parhaiten “Mean Girls” -jokki Aaron Samuelsin roolista, sai myös kiitosta esiintymisestä 2020-luvun “The Christmas House” -elokuvassa, joka on Hallmark-kanavan ensimmäinen lomatarjous, jossa on LGBTQ-tarina.

Lehdistötiedotteessa käsikirjoittaja ja vastaava tuottaja Chad Hodge sanoi, että “Single All the Way” edusti “kaikkia asioita, jotka minä henkilökohtaisesti halusin nähdä loma-rom-comissa” aina sen tähtitaivaan näyttelijöihin asti.

“Lista juoksi kirjo, homojen ystävyyssuhteiden ja -suhteiden ainutlaatuisuuden rehellisestä kuvaamisesta perheidemme usein hauskaan dynamiikkaan, Jennifer Coolidgeen”, hän selitti. “Olen niin kiitollinen Netflixille, että hän on ottanut sen kaiken vastaan.”

Joulutarjous: Sinkku koko matkan – 2. joulukuuta
Netflix
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments