Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsNämä yritykset rahoittivat Ohion ehdotetun aborttikiellon tukijoita

Nämä yritykset rahoittivat Ohion ehdotetun aborttikiellon tukijoita


Pfizer oli yksi 38 yrityksestä, jotka auttoivat Ohion lainsäätäjiä tukemaan osavaltion laajuista aborttikieltoa.
Lähde: Associated Press

Kaksi tusinaa Ohion osavaltion lainsäätäjää on saanut kampanjalahjoituksia useilta suurilta yrityksiltä ja terveydenhuollon tarjoajilta. tukemassa uutta lainsäädäntöäAbortti kielletään osavaltiossa

Uusi raportti tekijältä UltraviolettiKansallinen feministinen järjestö “Gender Justice Network” tunnisti 38 yritystä, jotka lahjoittivat yli 132 000 dollaria Ohion lainsäätäjille viime vuonna. Tämä luettelo sisältää myös yritykset, kuten Merck, Anthem ja Molina Healthcare. Myös Dominion Energy, Charter Communications ja General Motors osallistuivat. UltraViolet sai suuren osan raportistaan ​​Internetistä. OpenSecretsVoittoa tavoittelematon järjestö, joka seuraa poliittisia menoja.

“Se, missä päätät käyttää poliittisen dollarin – tässä tapauksessa kirjaimelliset dollarit – on valtava arvojesi barometri ja siitä, kenelle tai mitä olet valmis uhraamaan”, sanoi Sonja Spoo, UltraVioletin lisääntymisoikeuskampanjoiden johtaja. “Yritykset rahoittavat poliittisilla dollareillaan suoraan oikeuksiemme murenemista.”

Ohion HB 480Se on melkein identtinen äärimmäisen abortinvastaisen lain kanssa, joka tuli voimaan Texasissa syyskuussa Teksasin laki kieltää abortin noin kuuden raskausviikon jälkeen ja velvoittaa yksityiset kansalaiset panemaan sen täytäntöön tarjoamalla 10 000 dollarin palkkion jokaiselle, joka haastaa menestyksekkäästi oikeuteen jonkun “avustamisesta tai yllytyksestä” aborttiin hakevaa henkilöä. Mutta Ohion lakiesitys menee vielä pidemmälle ja kieltää abortin kaikissa raskauden vaiheissa.

Lakiesityksen sponsorit nimesivät sen “2363-lakiksi” “kahdelletuhatta kolmesataakuusikymmentäkolmelle lapselle, jotka menetetään abortin vuoksi joka päivä Yhdysvalloissa”. ehdotettu lakiÉtats.

Republikaanien osavaltion edustajat Jena Powell ja Thomas Hall, lakiesityksen ensisijaiset sponsorit, saivat vain vähän UltraVioletin määrittelemää yritysrahoitusta, kun taas 23 tukisponsoria saivat 132 213 dollaria vuonna 2020.

Charter Communications lahjoitti 18 500 dollaria Ohion abortin vastaisen lainsäädännön tukijoille. American Electric Power lahjoitti 11 000 dollaria; Molina Healthcare lahjoitti 10 000 dollaria; Dominion Energy tarjosi 9 500 dollaria ja General Motors 8 550 dollaria.

Terveydenhuoltoyhtiöitä, jotka tukivat laskua, ovat Merck 8 000 dollarilla, Anthem 5 000 dollarilla ja Pfizer 4 500 dollarilla.

Kuluttajayritykset, mukaan lukien AT&T ja UPS, lahjoittivat myös pienempiä summia lainsäätäjille, jotka tukevat Ohion aborttikieltoa.

Vaikka se saattaa näyttää pieneltä verrattuna liittovaltion kilpailuun, valtion rahoitus on merkittävä ehdokkaille.

“5 000 dollarin lahjoitus kansallisella tasolla on penniä. Se on penniä tehdä 5000 dollarin lahjoitus kansallisella tasolla. Mutta valtiotasolla kampanjat voittaa tai häviää se, joka pystyy kiinnittämään eniten pihakylttejä”, Spoo sanoi. “Se on siis valtava määrä rahaa ja se dollari ulottuu niin paljon pidemmälle.”

UltraViolet herätti syyskuussa hälytyksen Texasin aborttikieltoa tukeneista suuryrityksistä. AT&T yli 290 000 dollarin lahjoituksestaÄärimmäisen lainsäädännön sponsoreille ja tukijoille

Vaikka kaikkien katseet ovat olleet Teksasissa syyskuusta lähtien, monet kannattajat ovat huolissaan siitä, ettei Ohioon kiinnitetä tarpeeksi huomiota, missä lakiehdotus on jo saanut republikaanien hallitseman osavaltion edustajainhuoneen enemmistön kannatuksen. On epäselvää, voidaanko lakiesitys hyväksyä osavaltion senaatissa, joka on myös republikaanien hallinnassa.

Ohiossa on jo useita muita abortin rajoituksia voimassa. 30 toimenpidettä kulunut viime vuosikymmenellä iLaki sisältää myös kiellon tehdä abortti 20 viikon jälkeen ja edellyttää, että potilaat maksavat ultraäänitutkimuksen ennen abortin tekemistä. Äskettäin osavaltion lainsäätäjä hyväksyi lain, joka vaatii abortin tehneiden valitsemaan sikiön kudoksen tuhkauksen tai hautaamisen välillä. Asia on parhaillaan riitautettu oikeudessa.

“Taistelu abortin saatavuudesta ei tapahdu vain Texasissa tai korkeimmassa oikeudessa – se tapahtuu täällä Ohiossa”, sanoi Iris Harvey, Planned Parenthood Advocates of Ohio -yhtiön toimitusjohtaja. “Vaikka aborttihoito on edelleen laillista ja saatavilla, osavaltiostamme on tulossa abortin vastaisen liikkeen nollamaa ja miljoonat ohiolaiset, jotka tarvitsevat tätä tärkeää hoitoa, ovat todellisessa vaarassa saada perustuslailliset oikeutensa pois.”

Osavaltion lainsäätäjä valmistelee parhaillaan kuutta abortinvastaista ja kolmea transsukupuolisuutta tukevaa lainsäädäntöä. Neljä Ohion kaupunkia otti käyttöön abortin kieltäviä paikallisia säädöksiä osana Texasissa asuvien abortinvastaisten ääriliikkeiden kampanjaa. Ja osavaltion lainsäätäjä harkitsee ns. trigger-kieltoa, joka kieltäisi välittömästi kaikki abortit osavaltiossa, jos korkein oikeus kumoaa Roe v. Waden – mikä voi tapahtua lähikuukausina sen jälkeen, kun korkein oikeus käsittelee tapauksen Mississippin 15. -viikon kielto joulukuussa.

Spoo sanoi, että UltraViolet pitää jatkossakin suurten yritysten jalkoja tulessa varmistaakseen, että kuluttajat tietävät, mihin heidän rahansa menevät.

“Jatkamme painostusta, erityisesti AT&T:tä kohtaan, mutta myös muihin yrityksiin, jotka luulevat pääsevänsä eroon sanomalla kannattavansa tasa-arvoa PR-lauseissaan ja sitten kääntyä ympäri ja avata kukkaronsa niin sanotusti rahoittaakseen. ehdokkaat, jotka työskentelevät suoraan tasa-arvon kumoamiseksi.”

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Nämä yritykset rahoittivat Ohion ehdotetun aborttikiellon tukijoita appeared first on Breaking News.Source: https://gt-ride.com/these-corporations-funded-the-co-sponsors-of-ohios-proposed-abortion-ban/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments