Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsNalle palasi Glacier Parkista 6-vuotiaaksi tytöksi

Nalle palasi Glacier Parkista 6-vuotiaaksi tytöksi


HELENA, Mont. (AP) – Pieni tyttö, joka menetti erityisen nallekarhun, joka hänellä oli ollut adoptoitumisen jälkeen etiopialaisesta orpokodista, luuli sen olevan poissa ikuisesti, kun hän unohti sen polulla Glacierin kansallispuistossa viime vuonna.

Hänen perheensä ja ystävänsä uskoivat, että hänellä oli vielä toivoa.

Toivo voitti.

Sosiaalisen median vetoomus, metsänvartijan pehmeät silmät ja vaellusreitin sulkeminen harmaakarhun toiminnan takia päivää ennen perheen ystävän vierailua puistossa johtivat siihen, että 6-vuotias Naomi Pascal toi karhun kotiin Jacksonista, Wyoming.

Karhun paluu, joka on kerännyt 12 000 tykkäystä Glacierin kansallispuiston Facebook-sivulla, on kaunis tarina, joka resonoi, sanoi Ben Pascal, Naomin isä ja vanhempi pastori Presbyterian Church of Jackson Holessa, suositussa hiihtokaupungissa Grand Tetonin eteläpuolella. Kansallispuisto Wyomingissa.

“Se oli vain tarina toivosta ja ystävällisyydestä ja ihmisistä, jotka työskentelevät vain yhdessä”, Pascal sanoi. ”Se kosketti ihmisten sydämiä. Se antoi heille toivoa. Se sai heidät tuntemaan, että maailmassa on hyvää, mitä uskon olevan olemassa.”

Ennen kuin Naomi adoptoitiin, Teddy oli Benin ja Addien ensimmäinen lahja. Teddy kävi hänen kanssaan perhematkoilla Etiopiassa ja Ruandassa sekä Kroatiassa, Kroatiassa, Kreikassa ja Kroatiassa.

Pascal toi lapsensa Montanaan mukanaan lokakuussa 2020. Teddy liittyi hauskanpitoon. Ystävä Pascal ja perheen ystävä Terri Hayden vartioivat lapsia heidän vaeltaessaan Glacierin kansallispuistossa. He olivat melkein palanneet Haydenin kotiin Bigforkissa sinä iltana, kun he huomasivat, ettei heillä ollut Teddyä.

Yön aikana satoi lunta. Tämä sulki puiston korkeimmat kohokohdat ja esti Haydenia palaamasta etsimään Teddyä. Hän teki ilmoituksen puistoviranomaisille siinä toivossa, että joku muuttaisi karhun kadonneeksi.

Ei kestänyt kauaa, kun Ranger Tom Mazzarisi, jäätikön karhuasiantuntija, huomasi täytetyn karhun, joka oli märkä ja istui sulavassa lumessa lähellä Hidden Lake Trailia, kun hän ja kaksi muuta tekivät kauden lopussa töitä.

“Yleensä tavarat, jotka eivät ole rahallisesti arvokkaita, heitetään pois”, Mazzarisi sanoi. Hän ei tiennyt, että täytetyt eläimet oli ilmoitettu kadonneeksi, mutta jostain syystä ei päässyt heittämään sitä roskakoriin.

Teddy “nukkui” Mazzarisin mökissä St. Maryssa ja kun Mazzarisi palasi töihin huhtikuussa, hän “laittoi hänet välittömästi partioautoni kojelautaan”.

“Se oli täydellinen pieni maskotti” ja keskustelupala, Mazzarisi sanoi.

Teddyllä oli kiireinen kevät ja kesä, kun hän katseli susien ulvomista toisilleen ja työskenteli “karhuruuhkat”, jotka ovat liikenneruuhkia, jotka aiheutuvat karhuista tien lähellä, Mazzarisi sanoi.

Addie Pascal julkaisi kesäkuussa Facebookissa avun Teddyn löytämisessä ja sanoi: “Hän on ollut hänen rinnallaan niin monta virstanpylvästä. Mutta paljon muutakin seikkailua on luvassa!”

Ihmiset vastasivat onnentoivotuksella ja tarjoutuivat ostamaan korvaavia karhuja. Eräs michigalainen nainen jakoi kuvan, jonka hän otti Teddyn kanssa päivää ennen sen katoamista, väittäen, että se oli hänen ainoa havaintonsa puistossa.

Hayden puolestaan ​​tunsi pahaa Naomin erikoiskarhun menettämisestä. Kun hän meni joidenkin sukulaistensa kanssa Glacierille syyskuun lopulla, Hayden jakoi surunsa ja pyysi heitä pysähtymään kadonneisiin ja löydettyihin paikkoihin.

“Olen uskovainen nainen”, Hayden sanoi. “Ja sinä aamuna sanoin: ‘OK Herra, jos tämä karhu on lähellä, aseta se karhu tielleni ja anna minun tulla kotiin sen karhun kanssa tänään’.”

Juuri näin tapahtui, kun Hayden ja hänen aikuinen sisarentytär, syöpään sairastunut valokuvaaja, huomasivat täytetyn karhun metsänvartijan kuorma-autossa käännettyään takaisin polulta, joka oli suljettu karhun toiminnan vuoksi.

Hän nappasi valokuvan ja lähetti sen Addielle, joka vahvisti, että se oli Teddy.

Valitettavasti metsänvartijan kuorma-auto oli lukittu. Se oli Mazzarisin vapaapäivä ja toisella polulla työskentelevällä metsänvartijalla oli avaimet. Mazzarisi ja muut metsänvartijat jättivät muistiinpanon ajoneuvoon.

“Juoksen näiden metsänvartijoiden luo ja hyperventiloin”, Hayden sanoi. “Ja minä sanon: “Tiedon päässä on kuorma-auto ja kojelaudalla istuu karhu.””

He olivat tietoisia karusta ja vahvistivat sen sijainnin. Pian he palauttivat Teddylle ja Haydenille nuorempien puistonvartijoiden tunnuksen ja vartijalakkin.

Naomi oli innoissaan saatuaan Teddyn takaisin Haydenilta, ja Hayden lähetti karhun Naomille.

Hayden osti toisen pehmustetun eläimen Mazzarisille. Hayden antoi Cloverin nimen, koska hän muistutti häntä Yellowstonen kansallispuiston harmaakarhusta, joka makasi vatsallaan apilalappuissa ja söi sitten.

Apila talvehtii Mazzarisin mökillä St. Maryssa. Ensi keväänä hän ajaa hänen kuorma-autossaan.

Tämän kuvan on ottanut Ben Pascal. Naomi Pascal on viisivuotias ja pitelee karhuaan. Hän otti kuvan 20.10.2020 vaeltaessaan Hidden Lakelle, Glacier National Parkiin. Naomi menetti karhunsa vaelluksella. Puistonvartija kuitenkin löysi sen ja vei sen Naomille. (Ben Pascal, AP:n kautta)
Associated Pressin kautta

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Nalle palasi Glacier Parkista 6-vuotiaaksi tytöksi ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/teddy-bear-returned-from-glacier-park-to-6-year-old-girl/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments