Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsNäin on tapahduttava, jotta Aaron Rodgers pelaa sunnuntaina, kun Packers kohtaa Seahawksin

Näin on tapahduttava, jotta Aaron Rodgers pelaa sunnuntaina, kun Packers kohtaa Seahawksin


Green Bay Packers on edelleen optimistinen, että he saavat franchise-pelinrakentaja Aaron Rodgersin takaisin kentälle sunnuntaina, kun he isännöivät Seattle Seahawksia. Mutta he saavat tietää Rodgersin paluun tilasta COVID-19-varantolistalta varmuudella vasta joskus lauantaina.

Lauantaina umpeutuu 10 päivän karanteeniaika pelaajille, joita ei ole rokotettu. Joten Rodgers ei ole liittynyt joukkuetovereihinsa kentälle. Mutta hän on osallistunut jokaiseen joukkueen kokoukseen virtuaalisesti Packersin valmentajan Matt LaFleurin ja hyökkäyskoordinaattorin Nathaniel Hackettin mukaan, ja LaFleur sanoi luottavansa 14-vuotisen veteraanin valmiuksiin harjoitteluajan puutteesta huolimatta.

“Se tulee olemaan hienoa”, LaFleur sanoi toimittajille torstaina. Hän lisäsi, “edellyttäen, että hän tarkistaa hyvin.”

Joten mistä “checks out well” tarkalleen ottaen koostuu?

  • NFL Players Association ja NFL ovat sopineet COVID-19-protokollasta, jotka sallivat rokottamattomien NFL-pelaajien vapauttamisen 10 päivän karanteenistaan ​​niin kauan kuin he ovat oireettomia.
  • Näiden pelaajien ei tarvitse tehdä negatiivista COVID-testiä ennen paluuta, koska viruksen vasta-aineet voivat jäädä henkilön elimistössä pitkään sen jälkeen, kun ne eivät ole enää tarttuvia. Lääketieteen ammattilaiset kuvailevat tätä “viruksen leviämiseksi”.
  • Joukkueen lääkäreiden on selvitettävä kaikki Rodgerit. NFL ei vaadi sydänseulontaa. Packersin lääkärit kuitenkin vaativat Rodgersin käymään läpi kolmen päivän fyysisen ylösajojakson, joka voi alkaa ennen 10 päivän karanteeniikkunan päättymistä.
  • Jos joukkueen lääkärit ovat tyytyväisiä Rodgersin fyysiseen kuntoon nähdessään hänet, hän saa vihreän valon pelata sunnuntaina Seattlea vastaan.

On mielenkiintoista nähdä, milloin Packers paljastaa Rodgersin aseman. LaFleur voisi tarjota päivitystä post-walkthrough-median saatavuuden aikana lauantain keskipäivän tienoilla. Kilpailusyistä Packers voisi kuitenkin yrittää pitää hänen käytettävuutensa piilossa niin kauan kuin mahdollista, kuten jotkut joukkueet tekevät loukkaantumispäivityksien kanssa, vetämällä jännitystä hieman pidempään lauantaipäivään.

Seuraa USA TODAY Sportin Mike Jonesia Twitterissä @ByMikeJones.

Lähde: USAToday.com

Post Tässä on mitä pitää tapahtua, jotta Aaron Rodgers pelaa sunnuntaina, kun Packers kohtaa Seahawksin, ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.

Source: https://philippinenewsdaily.com/heres-what-needs-to-happen-for-aaron-rodgers-to-play-sunday-when-packers-face-seahawks/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments