Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsMonissa osavaltioissa COVID-taudit lisääntyvät, kun talven nousun pelko kasvaa; Jotkut osavaltiot...

Monissa osavaltioissa COVID-taudit lisääntyvät, kun talven nousun pelko kasvaa; Jotkut osavaltiot ovat kuitenkin laajentaneet tehostimen saatavuutta. Viimeisimmät COVID-19-päivitykset


COVID-19:n deltaversio ei ole yhteensopiva Yhdysvaltojen kanssa

Lähes kaikki maan koronavirustartunnat johtuvat nyt erittäin tarttuvasta variantista. Ja koska talvikuukausina enemmän ihmisiä kokoontuu sisätiloihin, kansakunta yrittää valmistautua mahdolliseen talven nousuun, joka saattaa olla jo käynnissä joillakin alueilla.

Lauantaina päivitettyjen Johns Hopkinsin yliopiston tietojen mukaan suurin osa Yhdysvaltain osavaltioista ilmoitti lisääntyneistä tapauksista viime viikolla.

New Mexicossa sairaaloista on loppumassa tehohoitosängyt osavaltion korkeasta rokotusasteesta huolimatta. Lähetykset ovat jälleen lisääntymässä Michiganin kolmen läänin metrossa Detroitissa. Myös korkeasti rokotettujen Vermontin tapausten määrä lisääntyy.

Tapausten lisääntymisellä voi olla jotain tekemistä immuniteetin heikkenemisen kanssa. Tämä johtuu siitä, että miljoonien ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut kuukausia. Aiemmin luonnollista infektioimmuniteettia käytettiin suojaamaan muita viruksen vaikutuksilta. Meneillään olevan kansallisen tehosteen käyttöönoton tavoitteena on estää vaikutuksia heikentämästä immuniteettia.

“Delta ja heikentynyt immuniteetti – näiden kahden yhdistelmä on vetänyt meidät takaisin”, sanoi Washingtonin yliopiston terveysmetriikkatieteen professori Ali Mokdad. “Tämä virus pysyy kanssamme pitkään, pitkään.”

Mokdad väitti, ettei ole ollut riittävää tilaa riittävän rokotusasteen saavuttamiseksi edes yhdessä infektion aiheuttaman immuniteetin kanssa. Tämä estää tulevia taudinpurkauksia.

Tuoreimmat uutiset löydät myös täältä:

► Kalifornia, Colorado ja New Mexico ovat kolme osavaltiota, jotka sallivat nyt koronaviruksen tehosterokotteet kaikille aikuisille, vaikka liittovaltion terveysviranomaiset suosittelevat annosten rajoittamista riskiryhmiin. Kansakunnan väkirikkain osavaltio otti käyttöön politiikkansa yrittääkseen torjua pelättyä nousua vuoden lopun lomien aikoihin, kun enemmän ihmisiä kerääntyy sisälle.

►Iowan lukio suljettiin perjantaina henkilöstöpulan vuoksi, mikä on merkki siitä, kuinka pandemia vaikuttaa jatkuvaan opettajapulaan. Poissaolojen taustalla ovat henkilöstön ja perheen sairaudet sekä työntekijät, jotka eivät löytäneet lapsilleen lastenhoitopalvelua.

► Tennesseen kuvernööri Bill Lee allekirjoitti perjantaina laajan lainsäädäntöpaketin, joka rajoittaa tiukasti koulujen, terveysvirastojen ja yritysten COVID-19-rajoituksia koskevia viranomaisia.

► Hallitus määräsi perjantaina vanhainkodit avaamaan ovensa vierailijoille, mikä helpottaa monia jäljellä olevia pandemiarajoituksia ja kehotti asukkaita, perheitä ja laitosten henkilökuntaa pysymään varuillaan epidemioita vastaan.

"

Source: https://philippinenewsdaily.com/many-states-are-seeing-an-increase-in-covids-as-winter-surge-fear-grows-however-some-states-have-expanded-booster-access-the-most-recent-covid-19-updates/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments