Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsMies, joka otti matkapuhelimella videon "minimoi" roolinsa Ahmaud Arberyn murhassa, GBI:n agentti...

Mies, joka otti matkapuhelimella videon “minimoi” roolinsa Ahmaud Arberyn murhassa, GBI:n agentti kertoo tuomaristolle


  • Georgian poliisi todisti, että hän halusi antaa tunkeutumisvaroituksen, mutta ei ollut “varoittanut” naapureita katsomaan rakennustyömaa.
  • Kansalaisoikeuslakimies Ben Crump ilmoitti aikovansa tuoda 100 mustaa pastoria Brunswickiin rukoilemaan Ahmaud Arberyn perheen kanssa.

BRUNSWICK, Ga. – Yksi kolmesta Ahmaud Arberyn kuolemasta syytetyistä miehistä “minimoitui” hänen osallisuutensa murhaan ja muutti kuvaustaan ​​siitä, mitä sinä päivänä tapahtui, tutkija kertoi valamiehistölle perjantaina murhaoikeudenkäynnissä.

William “Roddie” Bryan, joka kuvasi tapauksesta matkapuhelimella videon viime vuonna, “muutti kuvaavia sanoja”, joita hän käytti roolistaan ​​kohtalokkaassa yhteenotossa Glynnin piirikunnan poliisin kanssa annetussa alustavassa haastattelussa ja kuukausia myöhemmin Georgia Bureau of Investigations -virkailijoiden haastattelussa. , agentti sanoi.

Aiemmin perjantaina poliisi todisti, että hänet kutsuttiin rakenteilla olevan talon paikalle ja hänen tarkoituksenaan oli antaa tunkeutumisvaroitus miehelle, joka vastasi Arberyn kuvausta. Kuukausia myöhemmin Arbery käveli paikalle ja hänet jahdattiin ja tapettiin.

Kaksi lainvalvontaviranomaisten todistusta tulivat samana päivänä, kun kansalaisoikeuslakimies Ben Crump ilmoitti, että 100 mustaa pastoria odotettiin rukoilevan Arberyn perheen kanssa Glynnin piirikunnan oikeustalon ulkopuolella, todennäköisesti ensi viikolla.

Tämä ilmoitus seurasi torstain puolustusasianajaja Kevin Goughin valitusta pastori Al Sharptonista, joka istui oikeussalissa, ja Gough väitti, että “afrikkalaisen amerikkalaisen yhteisön korkean profiilin jäsenet” “uhkasivat” tuomaristoa.

Isä ja poika Travis ja Gregory McMichael ja heidän naapurinsa Bryania syytetään murhasta ja muista rikoksista Arberyn murhassa 23. helmikuuta 2020 Satilla Shoresin naapurustossa. Miehet pidätettiin kaksi kuukautta tapahtuman jälkeen, kun Bryanin kännykkävideo julkaistiin.

Syyttäjien mukaan Arbery ei syyllistynyt rikoksiin ja hänet tapettiin, koska kolme valkoista miestä teki oletuksia siitä, mitä musta mies teki heidän naapurustossaan. McMichaelin asianajajat väittävät, että isä ja poika yrittivät pidättää Arberyn poliisikuulusteluja varten, ja Bryanin asianajajat sanovat, että hän oli sivustakatsoja.

Glynnin piirikunnan poliisilaitoksen poliisi Robert Rash kertoi valamiehille, että hän oli puhunut rakenteilla olevan talon omistajan kanssa mustasta miehestä, joka havaittiin useita kertoja valvontavideolla murhaa edeltäneiden kuukausien aikana. Poliisi kertoi aikovansa selvittää, kuka henkilö oli, selittää heille, että omistaja ei halunnut heitä sinne ja laittaa henkilön kaiutinpuhelimeen omistajan kanssa.

– Tuolloin ei ollut ilmoitettu rikoksesta. (Asunnonomistaja) ei tehnyt ilmoitusta murtovarkaudesta asuinpaikkaansa”, Rash todisti.

Travis ja Gregory McMichael voitiin nähdä rakennustyömaalla 12. helmikuuta 2020, poliisin bodycam-videon mukaan, joka näytettiin tuomarille perjantaina. Rashin, upseerin, voidaan nähdä reagoivan taloon ja etsivän paikkaa aseensa ollessa vedettynä. Ryhmä naapureita, mukaan lukien McMichaelit, voidaan nähdä liittyneen poliisin joukkoon etsinnässä ja puhuvan ryhmässä paikan edessä.

Puolustuksen ja syyttäjän asianajajat viittasivat kuulusteluissa toistuvasti “mustaan ​​mieheen” tai “mustaan ​​mieheen” rakenteilla olevan talon tontilla, mutta eivät kutsuneet miestä Arberyksi. Syyttäjät ovat sanoneet, että Arbery oli mies, joka nähtiin valvontavideolla 23. helmikuuta, päivänä, jolloin hänet tapettiin.

Poliisi todisti, että hän oli viime joulukuussa ohittanut Gregory McMichaelin alueella ja näyttänyt hänelle valvontavideoita kiinteistössä olevasta tuntemattomasta miehestä. Poliisi kertoi tietävänsä McMichaelin olevan eläkkeellä oleva tutkija ja halusi hänen olevan “todistaja” ja soittaa hätänumeroon, jos hän näki miehen.

Syyttäjän kysyttäessä, “sivistelikö hän” jonkun naapureista, poliisi vastasi ei.

Sen sijaan kuukausia myöhemmin Gregory ja Travis McMichael jahtasivat Arberyta lava-autolla, ja Travis McMichael ampui hänet tappavasti. Bryan myös jahtasi Arberyta kuorma-autossa ja kuvasi tapahtuman videolle.

Bryan kertoi alun perin Glynnin piirikunnan upseerille, että hän “jahtaa” Arberyta sinä päivänä ja “sulki”, “sulki” ja “katkaisi” Arberyn. Myöhemmässä GBI:n haastattelussa Bryan kuitenkin sanoi, että hän “käänsi” autonsa kohti Arberyta, jotta hän voisi “nähdä” ja ottaa valokuvan Arberystä.

“Hänen lausuntonsa minulle minimoivat hänen osallistumisensa siihen prosessiin, joka johti herra Arberyn kuolemaan”, agentti Jason Seacrist todisti perjantaina.

Seacrist lisäsi: “Hänen sanavalintansa muuttui dramaattisesti Glynn Countyn haastattelun pisteestä hänen haastatteluihinsa.”

William

Myös perjantaina Gough pyysi anteeksi kommenttejaan mustien pastorien läsnäolosta oikeussalissa.

“Jos lausunnoni olivat liian laajoja, jatkan asianmukaisella aloitteella”, hän sanoi. “Pyydän anteeksi kaikilta, jotka ovat vahingossa loukkaantuneet.”

Jonkin sisällä lausunto Twitterissä Crump ilmoitti aikovansa tuoda 100 mustaa pastoria Brunswickiin. Papiston odotettiin kokoontuvan keskipäivällä 18. marraskuuta.

“Ei ole laitonta, että mustat pastorit tukevat Ahmaud Arberyn tai muiden mustien uhrien vanhempia”, Crump kirjoitti.

Pastori Jesse Jackson on heidän joukossaan, hän sanoi perjantaina antamassaan lausunnossa: “Olen oikeudessa ensi viikolla.”

Habersham raportoi Brunswickistä. Hauck raportoi Chicagosta.

Lähde: USAToday.com

Viesti Mies, joka otti matkapuhelinvideon “minimoi” roolinsa Ahmaud Arberyn murhassa, GBI:n agentti kertoo tuomaristolle ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.

Source: https://philippinenewsdaily.com/man-who-took-cellphone-video-minimized-his-role-in-ahmaud-arberys-killing-gbi-agent-tells-jury/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments