Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsMielipide: Floridan asema yliopistojalkapallossa on suurelta osin jättänyt huomiotta osavaltion.

Mielipide: Floridan asema yliopistojalkapallossa on suurelta osin jättänyt huomiotta osavaltion.


Doak Campbell -stadionilla oli ilotulitus, Floridan osavaltion urheilijat hyppäsivät väkijoukkoon, ja fanit esittivät Tomahawk-chop:n.

Jännittävän 31-28 voiton jälkeen Miamista Seminoles voitti 10 pistettä. Tämä sisälsi voittavan ajon, joka alkoi 59 jaardin syötöllä. Se vaati neljäs ja 14 muunnos voittaakseen touchdownin.

Siinä oli melkein kaikki mitä Miami-FSU-peliltä toivoisi: vauhtia muuttavat pelit, dramaattinen lopputulos, jopa vastakkainasettelu keskikentällä kahden joukkueen välillä television aikakatkaisun aikana.

Ajattele, jos tällä todella olisi merkitystä.

Kun fanit kiistelevät siitä, missä Georgia College Footballin pudotuspelijoukkueissa pelataan, Floridan täydellinen merkityksettömyys on urheilun kiehtovimpien tarinoiden listalla toisella sijalla.

Maassa ei ole aluetta, joka tuottaa enemmän jalkapallotähtiä kuin Florida State, Miami ja Florida. Myös muutamat pienemmät ohjelmat jakavat tämän lahjakkuuden.

Ja silti tällä kaudella Floridan seitsemän FBS-ohjelmaa on yhdistetty 28-42 ilman yhtäkään niistä, jotta voisi pelata mitään merkittävää tällä jälkikaudella.

Ajatus siitä, että yliopiston jalkapalloilijat eivät pääse Las Vegasin blackjack-pöytään, on melkein yhtä epätodennäköistä kuin syöminen New Orleansissa. Tämä on lähes mahdotonta saavuttaa.

Toki tämän kauden aikana Florida State ansaitsee juhlia katkettuaan Miamin neljän pelin voittoputken sarjassa. Seminolesilla on ollut vaikeaa Jimbo Fisherin viimeisestä kaudesta 2017 lähtien, ja lopulta – kaksi valmentajaa myöhemmin – näyttää siltä, ​​​​että Mike Norvell rakentaa osaamista takaisin toimintaan.

FSU:n ennätys on edelleen 4-6, ja on todennäköistä, että FSU häviää neljännen peräkkäisen kautensa. Miami, alkukauden top 20 -joukkue, on nyt 5-5 ja on matkalla kohti suurta päätöstä valmentaja Manny Diazin tulevaisuudesta. Florida Gators on vajoanut niin alas, että he juhlivat pukuhuoneessa lauantaina Samfordia vastaan ​​tehdyn kiusallisen esityksen jälkeen, jota tuskin voisi kutsua “voitoksi”, vaikka se menisikin ennätyskirjaan sillä tavalla. Jopa UCF, joka hävisi 27 pistettä SMU:lle, on nyt keskinkertainen 6-4.

Tapahtuuko jotain Ponce de Leonin nimessä?

Menestys kulkee yleensä sykleissä, mutta historiallisesti on melko yleistä, että ainakin kaksi Floridan suurta ohjelmaa on hyviä samanaikaisesti. Ehkä yksi heistä laskee hieman, mutta osavaltiossa on aina tarpeeksi kykyjä palautuakseen nopeasti takaisin.

Se, mitä näemme nyt, on kuitenkin historiallinen kauheuden yhtymäkohta Floridasta, Florida Statesta ja Miamista. Itse asiassa sinun on palattava vuoteen 1978 – paljon ennen kuin heistä tuli kansallisia mahtavia – löytääksesi kauden, jossa yksikään kolmesta ei päässyt 25 parhaan joukkoon.

Tämä oli odottamatonta. Hurricanes tuli kaudelle sijalle 16, mutta se on kaivellut kuoppaa siitä lähtien, kun Alabama osui kauden avauksessa ja hajosi neljännellä neljänneksellä Michigan Statea vastaan ​​syyskuun 18. päivänä. Gainesvillessä Dan Mullen tuntui yhtä turvalliselta kuin koskaan päästä kolmena peräkkäisenä matkana New Year’s Six -kulhopeleihin. Seminoles olivat ainoita, jotka näyttivät olevan jäljessä. He rakensivat listansa uudelleen Fisherin tuhoisan irtautumisen ja Willie Taggartin 21 ottelun jälkeen.

Katso ja katso, Florida State istuu täällä kolme kuukautta myöhemmin kenties ainoan fanikunnan kanssa osavaltiossa, joka on jokseenkin tyytyväinen heidän ohjelmansa tilaan – ja tämä johtuu vain siitä, että odotukset olivat aluksi olemattomia.

Jokaisessa ohjelmassa on joitain puutteita ja esteitä menestykselle, mutta ei ole muuta selitystä kuin huono hallinto, kuinka kaikki nämä kolme ohjelmaa ovat menneet niin sivuttain.

Tietysti nykypäivän maisemassa on enemmän kilpailua kuin 1980- tai 1990-luvulla, jolloin koko kauden hallitsivat kilpailut, kuten FSU-Miami ja Florida-FSU. Nykyään kansallisessa televisiossa on enemmän ohjelmia. Kaikki valmentajat maan joka kolkassa kilpailevat pelaajista Floridaan. Vaikka ne ovat saavuttaneet jonkin verran jalansijaa viime vuosina, kaikki kolme koulua jäivät laitossodissa jonkin aikaa ikäisensä jälkeen.

VOITTAJAT JA HÄNÄJÄTYliopistojalkapallon voittajat ja häviäjät Viikko 11: Baylor, Kirk Ferentz kärjessä; Gators nöyryytettiin

KUUMA TUKIFloridan valmentaja Dan Mullen on lämmin, kun Gators voitti FCS Samford Bulldogin

Rekrytointitrendit ovat kuitenkin hyvin selvät. Rivals.comin Floridan 20 parhaan lukion sijoituksen mukaan vain kolme viime vuoden sopimusluokasta meni Floridaan ja kaksi Miamiin – sama määrä kuin Marylandissa. Alabama otti kuitenkin seitsemän.

Vuoden 2020 fuksien kohdalla se oli täsmälleen sama tarina. Florida State, Miami ja Florida State saivat yhdeksän 20 parhaan joukosta, kun taas loput koulut, kuten Georgia, Clemson tai LSU.

Jos kolme huipputason ohjelmaa, joilla on pitkät perinteet, historia ja maantiede, eivät saa suurinta osaa blue chip -rekrytoinnista Floridaan, se on vakava ongelma. Ja tästä syystä Floridan fanit ovat olleet tällä kaudella niin turhautuneita Dan Mullenin julkiseen hylkäämiseen liittyvistä kysymyksistä siitä, saako hän työnsä tehtyä rekrytoinnissa.

Löydät monia upeita korkeakouluja eri puolilta kansakuntaa, jotka tarjoavat collegejalkapalloa. Mutta ajatus siitä, että Hurricanes, Seminoles ja Gators eivät voi saada parhaita lapsia Miamista tai Tampasta tulemaan kouluihinsa, on niin ristiriidassa urheilun luonteen kanssa, että se todella uhmaa kaikkea logiikkaa ja uskomuksia.

Ennen kuin tilanne muuttuu, ammattiliiton yliopistojalkapallon lahjakkuuden kannalta oleellisin osavaltio puuttuu toiminnasta, kun on aika voittaa mestaruuksia.

Lähde: USAToday.com

Viesti Mielipide: Osavaltio on jättänyt suurelta osin huomiotta Floridan aseman yliopistojalkapallossa. ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssä.Source: https://philippinenewsdaily.com/opinion-floridas-status-in-college-football-has-been-largely-ignored-by-the-state/

philippinenewsdaily.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments