Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsMcDonald'sin twiitti Mariah Careyn kumppanuudesta on hämmentänyt Twitterin käyttäjiä

McDonald’sin twiitti Mariah Careyn kumppanuudesta on hämmentänyt Twitterin käyttäjiä


McDonald’sin ja Mariah CareyTwitterin käyttäjät olivat hämmentyneitä nähdessään kahden yrityksen ilmoituksen uudesta kumppanuudesta.

Pikaruokayritys tekee yhteistyötä poptähden kanssa upouuden menun luomiseksi. “Mariah Menu”, joka alkaa 13. joulukuuta, antaa yrityksen mobiilisovellusta käyttäville henkilöille mahdollisuuden saada valitun ilmaisen tuotteen joka päivä jouluaattoon asti 1 dollarin vähimmäisostolla, USA Todayn mukaan.

Tämä on selkeä selitys. Careyn esittämässä YouTube-videossa McDonald’sin julkaisema outo Twitter-kuva sai monet ihmiset järkyttymään, sillä siinä näkyi McDonald’sin kyltti, joka työntyi merestä Careyn takana, joka seisoo etualalla punaisessa mekossa – mutta ei mitään, mikä viittaisi jouluun. Eli, ellet ajattele Careyta loman elävänä ruumiillistumana hänen kaikkialla vallitsevan vuodenaikojen standardin “All I Want for Christmas Is You” ansiosta.

Ihmisillä oli monia kysymyksiä tästä, ja se johti lukuisiin tiedusteluihin, kuten Yahoo! kirjailija Dave HolmesHänellä oli niitä 26, mukaan lukien:

  • Mariah Carey nousee merestä.

  • Syökö Mariah Careyn roisto McDonald’s?

  • Onko olemassa skenaario, jossa Mariah Carey lyö nyrkkinsä neuvotteluhuoneen pöytään McDonald’s Corporatessa ja sanoo “Ei joulupukkia, ei tonttuja, ei puita. Joulu on valtameri”ja jos niin, laittoiko hän sitten sormensa korvalleen ja antoi vihellysäänen painotuksen vuoksi?

Myös twiittaajat jakoivat ajatuksiaan. Niitä oli monia.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments