Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsMcDonald'sin toimitusjohtaja kohtaa kasvavaa kritiikkiä aseuhrin syyttämisen jälkeen

McDonald’sin toimitusjohtaja kohtaa kasvavaa kritiikkiä aseuhrin syyttämisen jälkeen


CHICAGO (AP) – McDonald’sin toimitusjohtaja kohtasi lisääntyvää kritiikkiä ja eroa koskevia vaatimuksia torstaina tekstiviestien jälkeen, jonka hän lähetti Chicagon pormestari Lori Lightfootille, jossa hän näytti syyttävän vanhempiaan kahden mustan ja latinolaisen lapsen kuolemasta, jotka kuolivat aseväkivallassa.

McDonald’sin pääjohtaja Chris Kempczinski lähetti Lightfootille tekstiviestejä huhtikuussa tavattuaan tämän ja viittasi ampumiseen, joissa kuoli kaksi lasta aiemmin tänä vuonna: 7-vuotias Jaslyn Adams, musta tyttö, jota ammuttiin McDonald’sin ajokaistalla, ja 13-vuotias Adam ToledoChicagon poliisi ampui latinopojan nimeltä “Chicagon poliisi”.

”Molempien kanssa vanhemmat pettivät ne lapset, mitä tiedän, että et voi sanoa. Vielä vaikeampi korjata”, Kempczinski kirjoitti.

Kanadassa asuva amerikkalainen aktivisti Michael Kessler julkaisi tämän keskustelun sosiaalisessa mediassa ja pyysi Freedom of Information Actia. Hän kertoi tutkivansa poliisivälikohtausta Oregonissa sekä työskentelevänsä Lucy Parsons Labin (Chicagossa toimiva avoimuusryhmä) kanssa.

Chicagossa toimivat organisaatiot protestoivat useiden päivien ajan viestiä vastaan ​​väittäen sen olevan rasistinen, tietämätön ja koskematon. Jaslyn Adamsin äiti on vaatinut anteeksipyyntöä toimitusjohtajalta, joka on valkoinen. Yhdysvaltain edustaja Bobby Rush, Illinois, vaati tällä viikolla Kempczinskin eroa.

“Tämä on valitettava viesti, ja se on täysin mahdotonta hyväksyä voimakkaan monikansallisen yrityksen – saati yrityksen, joka markkinoi aggressiivisesti värillisille yhteisöille ja julistaa julkisesti, että “mustilla elämällä on merkitystä” – toimitusjohtajalle, Chicagon demokraatti. sanoi tiedotteessaan keskiviikkona.

Yhteisöryhmien liittouma vahvisti vaatimustaan ​​Kempczinskin eroamisesta torstaina protestoimalla McDonald’sin ulkopuolella, jossa Jaslyn Adams tapettiin. Tämä koalitio kiinnitti huomion Jaslyn Adamsin kuolemaan ja muihin ongelmiin. rotusyrjintävalitukset Pikaruokayritys kohtasi monia vaikeuksia ja vaati sitä luomaan 200 miljoonaa dollaria neljän vuoden aikana parantaakseen Chicagon elämää. Siihen kuului ammattiliittoja, maahanmuuttajien oikeuksia puolustavia aktivisteja ja kirkon jäseniä.

Aiemmin tässä kuussa Kempczinski lähetti muistiinpanon McDonald’sin työntekijöille Yhdysvalloissa ja sanoi, että hän ajatteli “vanhempana linssinsä läpi ja reagoi sisäelimiin”, kertoo The Chicago Tribune.

“Mutta en ole kävellyt Adamin tai Jaslynin perheen ja niin monien muiden kengissä, jotka kohtaavat hyvin toisenlaisen todellisuuden”, hän sanoi. ”Oli väärin, jos heillä ei ollut aikaa ajatella tätä heidän näkökulmastaan, ja minulta puuttui empatiaa ja myötätuntoa, jota tunnen näitä perheitä kohtaan. Tämä on opetus, jonka aion kantaa mukanani.”

McDonald’s kieltäytyi kommentoimasta torstaina.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti McDonald’sin toimitusjohtaja kohtaa kasvavaa kritiikkiä aseiden uhrin syyttämisen jälkeen Teksti ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/mcdonalds-ceo-faces-growing-criticism-after-blaming-gun-victim-text/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments