Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsMatthew McConaughey sanoo, että yksi hänen lapsistaan ​​on nyt rokotettu

Matthew McConaughey sanoo, että yksi hänen lapsistaan ​​on nyt rokotettu


Näyttelijä, päivä sen jälkeen, kun hän ilmoitti, ettei hän rokottaisi lapsiaan, pidätettiin Matthew McConaugheyHän kertoi keskiviikkona, että Levi, hänen poikansa, sai rokotteet. Oscar-voittaja sanoi, että kaikki oli virhe.

Seuraavassa: kiistanalainen haastattelu The New York Times DealBook -huippukokouksessa tiistaina, “Dallas Buyers Clubin” tähti sanoi vastustavansa rokotevaltuuksia “nuoremmille lapsille”.

“Juuri nyt en rokota omaani, kerron sen sinulle”, hän sanoi ja lisäsi: “En voinut velvoittaa nuorempien lasten rokottamista. Haluan silti saada lisätietoja.”

Yhdysvaltain kirurgian kenraali oli yksi niistä, jotka ottivat kantaa kommenttien jälkeen. McConaughey, joka pohtii kampanjaa Texasin kuvernöörin syrjäyttämiseksi äärirepublikaani Greg Abbottista, julkaisi keskiviikkona Instagramissa lausunnon, jossa hän yritti “selventää” hänen huomautuksiaan väittäen, että jotkut liikkeet ovat esittäneet ne väärin.

“Kun minulta kysyttiin mielipidettäni lapsista ja rokotusvelvoitteista, vastasin: “En voinut vielä määrätä sitä lapsille.” Epäselvää oli se, että tarkoitin nimenomaan 5-11-vuotiaiden mandaattia”, hän selitti. (Elintarvike- ja lääkevirasto, viime kuussa). Hyväksytty Pfizer-rokote 5–11-vuotiaat lapset voivat olla oikeutettuja kiireelliseen hoitoon.

McConaughey jatkoi: ”Se EI ole totta, ja se on vihjailtu siitä lähtien, että vastustan lasten rokottamista ollenkaan. Väärä. Itse asiassa vanhin 13-vuotias poikamme Levi on täysin rokotettu COVID-19-tautia vastaan.

“Arvostan korvaa ja selkeyttä, jatka vain elämistä.” sanoi McConaughey, joka sanoi olevansa rokotettu ja edistänyt kansallista rokotuspyrkimystä. Näyttelijän muut lapset ovat poika, 8, ja tytär, 11. Hän ei maininnut heitä Instagram-lausunnossaan.

Kirurgi Kenraali Vivek Murthy vetäytyi McConaugheyn haastattelun jälkeen ja sanoi CNN:lle, että “tämä on mahdollisuus suojella lapsiamme” ja “COVID ei ole vaaraton lapsillemme”.

Matthew
Instagram

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Matthew McConaughey sanoo, että yksi hänen lapsistaan ​​on nyt rokotettu, ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/matthew-mcconaughey-says-that-1-of-his-children-is-now-vaccinated/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments