Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsMark Meadows on Donald Trumpin entinen kansliapäällikkö.

Mark Meadows on Donald Trumpin entinen kansliapäällikkö.


WASHINGTON – Mark Meadows, Valkoisen talon entisen presidentin Donald Trumpin kansliapäällikkö, uhmasi edustajainhuoneen komitean perjantaina antamaa haastetta, joka koski asiakirjoja ja todistuksia 6. tammikuuta Capitolissa tapahtuneesta kapinasta ja hänen käynnistäneistä tutkimuksistaan ​​väitetyistä vaalipetoksista.

Meadowsista tuli viimeisin joukossa entisiä hallintovirkamiehiä ja kampanjoiden neuvonantajia, jotka kieltäytyivät yhteistyöstä tutkinnan kanssa. Trump on nostanut kanteen liittovaltion muutoksenhakutuomioistuimessa hänen asiakirjahallinnolleen annettua haastetta vastaan. Oikeusministeriö harkitsee rikollista halveksuntaa Trumpin poliittiselle strategille Steve Bannonille.

George Terwilliger oli Meadowsin lakimies, joka sanoi perjantaina, että entinen kansliapäällikkö ei tekisi yhteistyötä komitean kanssa ennen kuin Trumpin oikeudellinen taistelu johtajan etuoikeuksista on ratkaistu.

STEVE BANNON Milloin viimeksi halveksuntaa koskevat syytteet nostettiin onnistuneesti? Watergate

“Kirjeenvaihtomme viime viikkoina osoittaa terävän oikeudellisen kiistan komitean kanssa”, Terwilliger sanoi. “Hra Meadowsilta olisi ollut vastuutonta ratkaista tämä kiista ennaltaehkäisevästi luopumalla niistä etuoikeuksista, jotka ovat noiden juridisten kysymysten ytimessä.”

Rikossyytteen uhalla valiokunta oli antanut hänelle perjantain määräajan esitelläkseen syytteen.

“Herra. Meadowsin on noudatettava tätä haastetta ilman sovellettavaa koskemattomuutta tai päteviä väitteitä perustuslailliseen etuoikeuteen”, sanoi puheenjohtaja. Rep. Bennie Thompson, D-neiti, kirjoittiTorstaina Terwilligeriin

ASIANTUNTIJATTrumpilla “ei ole laillisia jalkoja, joilla seistä”, AG:n entinen varajäsen sanoi. Onko hänellä aikaa?

Komitea haastoi Meadowsin 23. syyskuuta hänen kommunikoinnistaan ​​Trumpin kanssa tammikuun 6. päivänä ja mielenosoituksen järjestäjien kanssa, jossa presidentti puhui ennen kuin väkijoukko hyökkäsi Capitolille.

Valiokunta pyytää myös tietoja siitä, että Meadows on ottanut yhteyttä oikeusministeriöön ja pyytää tutkimuksia vaalipetoksista useissa osavaltioissa ja kannustaa useita osavaltion virkamiehiä tutkimaan väitteitä vaalipetoksista. Yli 60 vaalikannetta hylättiin sellaisten asioiden kuin aseman ja ansioiden puutteen vuoksi.

Terwilliger esitti komitealle torstaina huomautuksen, jossa hän ilmoitti, että Meadows tuntee olevansa “velvollinen” jättämään haasteen huomiotta.

Terwilliger oli väittänyt puheluissa ja kirjeissä komitealle 7. lokakuuta, että Meadows “on immuuni pakotetuilta kongressin todistajilta asioissa, jotka liittyvät hänen virallisiin velvollisuuksiinsa”.

KYSYMYS:Trump kaivaa asiaa. Suurin osa amerikkalaisista uskoo, että hänen ja hänen avustajiensa pitäisi todistaa 6. tammikuuta.

Thompson sanoi, että presidentti Joe Bidenin luopuminen toimeenpanovallan erioikeuksista Meadowsin ja muissa tapauksissa “poistaa sisäelimet kaikki uskottavat väitteet todistajan koskemattomuuteen”.

Valkoisen talon silloinen kansliapäällikkö Mark Meadows puhuu puhelimessa Valkoisen talon South Lawnilla 30. lokakuuta 2020. 6. tammikuuta Capitol-kapinaa tutkiva House-komitea on antanut lähes kolme tusinaa haastetta, koska se etsii aggressiivisesti tietoja hyökkäyksen alkuperä ja mitä entinen presidentti Donald Trump teki – tai ei tehnyt – estääkseen sen.

Trump on rohkaissut entisiä neuvonantajia ja avustajia olemaan alistumatta komitealle säilyttääkseen luottamuksellisen viestinnän.

Käräjäoikeuden tuomari julisti tiistaina, että asiakirjat voidaan julkistaa. Mutta Trump valitti ja väitti, että tulevat presidentit eivät saisi vilpitöntä neuvoa, jos ne eivät pysy luottamuksellisina.

DC Circuit Court of Appeals on nimittänyt kolmen tuomarin paneelin. Piirin hovioikeus käsittelee 30. marraskuuta väitteitä siitä, pitäisikö komiteaa estää vastaanottamasta asiakirjoja Kansallisesta arkisto- ja asiakirjahallinnosta. Tämä on johdon luottamuksellisuutta koskevan vaatimuksen alainen.

Oikeusministeriö nostaa Bannonin rikollista halveksuntaa vastaan ​​hänen haasteensa uhmaamisesta. Edellisen kerran tällaiset syytteet nostettiin menestyksekkäästi syytteeseen Watergate-skandaalin aikana lähes 50 vuotta sitten.

Jeffrey Clark (entinen oikeusministeriön virkamies, syytetään yrittämisestä kääntää vuoden 2020 vaalit). Hän oli läsnä komitean kokouksessa 5. marraskuuta. Mutta hän kieltäytyi antamasta todisteita. Thompson kutsui tätä kieltäytymistä mahdottomaksi hyväksyä.

Seuraa Washingtonin toimittajaa Bart Jansenia Twitterissä @ganjansenTilaa saadaksesi kaikki hänen tarinansa veloituksetta 1 dollari viikossa

Lähde: USAToday.com

Post Mark Meadows on Donald Trumpin entinen kansliapäällikkö. ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssä.

Source: https://philippinenewsdaily.com/mark-meadows-is-the-former-chief-of-staff-to-donald-trump/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments