Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNews"Luulen, että itken koko loppupäivän!": Britney Spears vapautettiin konservatoriosta 13 vuoden jälkeen

“Luulen, että itken koko loppupäivän!”: Britney Spears vapautettiin konservatoriosta 13 vuoden jälkeen


LOS ANGELES – Lähes 14 vuoden jälkeen Britney Spears on virallisesti vapaa konservatoriosta, Kalifornian tuomari päätti perjantaina.

“Tuomioistuin toteaa ja päättää, että Britney Jean Spearsin henkilön ja kuolinpesän suojelua ei enää vaadita”, tuomari Brenda Penny totesi. “Britney Jean Spearsin henkilön ja kuolinpesän suojelusoikeus päättyy täten.”

Oikeussalista tulleet uutiset, korkeintaan 40 minuuttia kestäneen kuulemisen jälkeen, lähettivät joukon Spears-faneja kadulle raivokkaaseen huutoon ja huutoon.

“Hyvä luoja, rakastan fanejani niin paljon, että se on hullua!!!” kirjoitti Britney Spears Instagramissa perjantai-iltapäivällä jakaen videon faneistaan, jotka kokoontuivat oikeustalolle. “Luulen itkeväni loppupäivän!!!! Paras päivä koskaan… ylistäkää Herraa… voinko saada Amenin.”

Hän ei kuunnellut kuulemista. Hänen isänsä Jamie Spears oli hänen konservaattorinsa, ja hänen äitinsä Lynne Spears oli myös siellä. Kuulemiseen osallistui vain asianajajia.

Jodi Montgomery, hänen entinen henkilön säilyttäjä ja John Zabel, uusi väliaikainen taloudenhoitaja, soittivat myös.

Mathew Rosengart oli Britneyn asianajaja. Hänen mukaansa Britneyn ei tarvinnut käydä toista lääkärintarkastusta. Britney on pitkään vastustanut tällaista vaatimusta.

“Neiti. Spears… pitää ilmeisesti täysin kiinni kannastaan, että yli vuosikymmenen jälkeen on aika lopettaa konservatoriokunta kokonaan”, hän kertoi tuomarille. “Ennätys on selvä… että tänään on aika lopettaa konservatorio.”

Jamie’s Spearsin asianajaja Alex Weingarten sanoi, että hänen lakitiimillä ei ollut mitään lisättävää. “Vahvistamme kantamme”, Weingarten sanoi. “Asiakkaani haluaa konservatorion päättyvän välittömästi.”

Zabel, kirjanpitäjä, säilyttää jotkin valtuudet “turvaverkkona”, Rosengart kertoi tuomarille. Kaksi valtaa sisältää teloituksen ja omaisuuden siirron Britneyn trustista hänen omistukseensa.

Oikeustalon ulkopuolella kokoontui mielenosoitus ennen istuntoa kannustamaan poptähteä, ja jotkut fanit piirsivät kadulle vaaleanpunaisella liidulla painetuilla kirjaimilla “Free Britney” ja toiset koristelivat hänen kunniakseen vaaleanpunaisen joulukuusen.

Rosengartin oli määrä puhua yleisön edessä. Kuulemisen jälkeen Rosengart puhui toimittajille ja ylisti asiakasta.

“Olen niin ylpeä hänestä”, Rosengart sanoi. Hänen rohkeutensa, voimansa ja malttinsa ovat kunnia minulle. Hän on hieno ihminen ja olen kiitollinen heidän suhteestaan.

Hän sanoi, että Britney oli auttanut “saamaan valoa konservatorioihin ja holhouksiin rannikolta rannikolle, Kaliforniasta New Yorkiin, ja se vaati valtavasti näkemystä, rohkeutta ja armoa”.

Kun konservaattorikausi on ohi, kuulemiset jatkuvat tässä asiassa. Kuulemistilaisuus pidetään 19. tammikuuta, jossa käsitellään hänen tapauksessaan vielä vireillä olevia vetoomuksia ja esityksiä.

Historiaa kirjoitettiin tänään. Britney on vapaa! Pian kuulemisen päätyttyä Spearsin morsian Sam Asghari kirjoitti Instagramissa, että Britney on “vapaa!”

Spears asetettiin konservatorioon vuonna 2008 sen jälkeen, kun hän joutui vuonna 2008 hyvin julkiseen hajoamiseen, joka tapahtui ennen paparazzeja, jotka vangisivat hänen epäsäännöllisen käytöksensä.

Momentti Spearsin konservatoriuuden lopettamiseksi nopeutui dramaattisesti helmikuussa New York Timesin dokumentin “Framing Britney Spears” julkaisun jälkeen, joka nosti valokeilassa poptähden konservatorioon ja #FreeBritney-liikkeeseen liittyvät kiistat sen lopettamiseksi.

Konservatorion vastainen julkinen vastalause nousi kuumeeseen sen jälkeen, kun Spears antoi tunteellisen todistuksen kesäkuun oikeuden istunnossa, jossa hän kutsui konservatoriokuntaansa “väkivaltaiseksi”.Ja pyysi heitä lopettamaan sen ilman uutta psykologista arviointia.

Britney Spearsin koko lausunto hänen konservaattorin kuulemisesta: “Olen traumatisoitunut”

“Olen valehdellut ja kertonut koko maailmalle, että olen kunnossa ja olen onnellinen”, hän sanoi ja soitti kuulemiseen etänä. ”Ajattelin, että jos sanoisin sen tarpeeksi, ehkä tulisin onnelliseksi, koska olen kieltänyt. Olen ollut shokissa. Olen traumatisoitunut… Olen niin vihainen, että se on hullua. Und ich bin masentunut.

Britney Spears saapuu 29. vuosittaiseen GLAAD Media Awards -gaalaan vuonna 2018.

Poptähti tuplasi vetoomuksensa toisessa kuulemistilaisuudessa heinäkuussa ja vaati “tutkintaa” väitetystä pahoinpitelystä, jota hän joutui kärsimään konservatoriokautensa aikana. Tämä kuuleminen toi suuren muutoksen poptähden tapaukseen: Tuomari Penny päätti, että hän sai valita oman asianajajansa korvaten hänen tuomioistuimen määräämän asianajajansa Samuel Ingham III:n, joka edusti häntä konservatorion alusta asti.

Britneyn isä pidätettiinTuomari hallitsee kiinteistönsä suojelijana

Kaksoset Edward oikealla ja John Grimes Dublinista Irlannista pitävät a "Vapaa Britney" lippu poplaulajan konservatuuria koskevan kuulemistilaisuuden ulkopuolella perjantaina 12.11.2021.

Spears palkkasi Mathew Rosengartin, entisen liittovaltion syyttäjän, josta tuli ammattitaitoinen asianajaja, joka on vannonut tutkivansa Spearsin isän ja pitkäaikaisen konservaattorin James “Jamie” Spearsin väitettyjä väärinkäytöksiä.

Ja 30. syyskuuta pidetyssä kuulemisessa Spears voitti toisen voiton: Hallittuaan tyttärensä henkilöä, taloutta tai molempia konservatorion käyttöönoton jälkeen vuonna 2008, Jamie erotettiin konservatoriosta ja määrättiin luovuttamaan kaikki omaisuutensa, arviolta noin 60 miljoonaa dollaria. väliaikaiselle konservaattorille, kirjanpitäjä John Zabelille.

Lisää:Lynne Spears on Britneyn äiti ja hakee oikeudenkäyntikuluja lopettaakseen taistelun konservatoriosta.

Tuomio annettiin sen jälkeen, kun Jamien asianajaja Vivian Thoreen myönsi, että hänen asiakkaansa haluaa tyttärensä sivistystyön päättyvän, mutta sanoi, ettei ole mitään järkeä korvata häntä jollain muulla vain lopettaakseen sen myöhemmin.

Britney Spearsin kannattaja Saige Douglas, Denver, Col., koristaa a "Vapaa Britney" Joulukuusi hänen luomallaan Britney Spears -nukella poplaulajan konservatiivisuutta koskevan kuulemisen ulkopuolella Stanley Moskin oikeustalossa perjantaina 12. marraskuuta 2021 Los Angelesissa.  (AP Photo/Chris Pizzello) ORG XMIT: CACP101

Jamie on sittemmin palkannut uudet asianajajat, Alan Weingartenin ja Eric Bakewellin Los Angelesista, jotka väittivät viime viikolla tekemässään hakemuksessa, että Spearsin konservatorion kautta “on pystynyt palaamaan tielle kohti vakautta”.

“Tehtävä on onnistunut ja Britneyn on nyt aika ottaa elämänsä hallintaansa”, he jatkoivat.

Lisää:Britney Spears väittää, että hänen perheensä on satuttanut häntä enemmän kuin hän voi koskaan ymmärtää. Hän sanoo: “Haluan silti oikeutta.”

Osallistujat: Bill Keveney, Cydney Henderson, Marco della Cava

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments